Doğuma Hazırlık Anlamlı ve değişik kız ismi bildiğini iddia edenler buyrun paylaşalım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bebikim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
15.051
10
206
42
İstanbul
Kızım 1 aylık oldu ama hala isim koyamadık..İçimize sinmedi bir türlü.. kriterlerimiz; türkçe isim olacak ve anlamı güzel olacak..
İki isim olabilir, ancak iki isim birbirini tamamlıcak. Örnek: Melis Ecem (Melis:bal,tatlı - Ecem:kraliçe Tatlı Kraliçe)
Sizlerin önerilerini bekliyorum..

hamile arkadaşlarım allah meleklerinizi kucaklarınıza sağlıkla versin aminn sizlere bağışlasın bana yardımcı olur musunuz? :::::(

arkadaşlar benide aranıza alın nütfen ailemde annemden babamdan uzak gurbettim bir eşim var:( onada bşi belli etmiyorum umutlandırmak istemiyorum karnım ağrıo tuvalete çıkıcak gibi :( adetim ayın 5 inde 2 aydır korunmuyoruzz :( 1.5 yıllık evliyim 25 yaşındayımmm sol kasığımda ağrıoo eğilemiyorum bazen gerilemiyorum bazen :( hamile olabilir miyim ?

benim çocuğum yok hala istiyoruz ama brkliyoruz şimdilik:( olsaydı erkek te EFE kızda da BUSE veya SUDE olsun isterdim .ben uzun isimleri pek sevmiyorum .tercih meselesi:)kızların sonu na NAZ da ekliyebilirsin :)

Kızım 1 aylık oldu ama hala isim koyamadık..İçimize sinmedi bir türlü.. kriterlerimiz; türkçe isim olacak ve anlamı güzel olacak..
İki isim olabilir, ancak iki isim birbirini tamamlıcak. Örnek: Melis Ecem (Melis:bal,tatlı - Ecem:kraliçe Tatlı Kraliçe)
Sizlerin önerilerini bekliyorum..

ya siz epey geç kalmışınız.inşallah bir an evvel içine sinecek bir isim bulursun. bence efdal adını düşün.

benim çocuğum yok hala istiyoruz ama brkliyoruz şimdilik:( olsaydı erkek te EFE kızda da BUSE veya SUDE olsun isterdim .ben uzun isimleri pek sevmiyorum .tercih meselesi:)kızların sonu na NAZ da ekliyebilirsin :)

seni o kadar iyi anlıyorum ki bende aynı durumdayım.hem kız için hem erkek için seçtiğim isimler var ama maalesef bebeğim yok.

ben buğlem ismini beğeniyorum =)
cenneti müjdeleyen meleğin ismi kızım olursa inşallah adı buğlem olacak

bir de cnm melis osmanlıca da şişman ve tembel kişi anlamına gelir. bal ve tatlı anlamına gelen melisa dır. her hangi bir osmanlıca sozluğe bekıp kontrol edebilirsin.

ben buğlem ismini beğeniyorum =)
cenneti müjdeleyen meleğin ismi kızım olursa inşallah adı buğlem olacak

öyle bi anlamı yok onun azıcık araştırın yahu
ayrıca gerçekten öyle anlamı olsaydı bile çok kaba bi isim yaa
sırf değişik diye şöyle cins cins isimlerden ne anlıyorsunuz bilmem ki

benım kızlarımın adı zeynep ceren
ecenur
elıf rana

ayse bala da guzel ısım tabı bala sında uzatma var ve yumusak okumak lazım boyle yazınca pala gıbı oldu
bıde arkadasım ceylin koydu kızının adını ayse senada guzel
ben bıraz eskı ısımlerı sevıyorum gelenekcımıyım nee:P
ucuncusu daha dogmadı ama babaya kabul ettırırsem elıf rana koymayı dusunuyorum erkekolsaydı ömer asaf yada muhammed yusuf koycaktım kızım olcak ınsllhh

benım kızlarımın adı zeynep ceren
ecenur
elıf rana

ayse bala da guzel ısım tabı bala sında uzatma var ve yumusak okumak lazım boyle yazınca pala gıbı oldu
bıde arkadasım ceylin koydu kızının adını ayse senada guzel
ben bıraz eskı ısımlerı sevıyorum gelenekcımıyım nee:P
ucuncusu daha dogmadı ama babaya kabul ettırırsem elıf rana koymayı dusunuyorum erkekolsaydı ömer asaf yada muhammed yusuf koycaktım kızım olcak ınsllhh
kizimin adi: elif sare ama dogdugu gune kadar rana olacak diye dusunuyorduk
oglumun adi agah emre: kardesi erkek olsaydi adi hazirdi:omer asaf..secimlerimiz cok benziyor

benim kızımın adı defne buğlem
buğlemin iki anlamı var biri cenneti müjdeleyen melek KURAN da geçmiyor ama arapçada var MARMARA İLAHİYAT MEZUNU ARKADAŞIMA SORARAK EMİN OLARAK SEÇTİM BU İSMİ DİĞER ANLAN-MI BEREKET YÜKLÜ BULUT
KIZIM 1 YAŞINDA DUYANLAR TEKRAR SÖYLETİYORLAR AMA GENELDE BEĞENİYORLAR

öyle bi anlamı yok onun azıcık araştırın yahu
ayrıca gerçekten öyle anlamı olsaydı bile çok kaba bi isim yaa
sırf değişik diye şöyle cins cins isimlerden ne anlıyorsunuz bilmem ki

Siz öyle bir anlamı olmadığını nerden çıkartıyorsunuz yahuu?
Ben beğeniyorum dedim sen beğenmeyebilirsin.Sana cins cins gelebilir bence hiçte öyle değil...

Back
X