- 23 Ekim 2018
- 16.115
- 37.255
- 598
Ekim ayı değerlendirmesi:
- Yemek planı yap.
Pazartesi- salı: çorba makarna salata
Çarşamba: et/tavuk vs. Pilav
Perşembe: dışardan ya da buzluktan pratik şeyler
Cuma: sebze yemeği pilav
Cumartesi-pazar: baklagil pilav salata
Bu sıralamaya büyük ölçüde uydum.
-haftalık kombin ayarla.
Alışveriş yapmam lazım pantolon hırka vs. İhtiyacım var.
Alışveriş yapıldı. Kombinlerimi çok düzenli olmasa da çoğunlukla önceden ayarladım.
-her hafta bir odaya odaklan ve temizle.
Tüm odalar bitmedi ama gözümde büyüttüğüm yerler bitti. Kalanı da bu ay tamamlarım.
- oğlumun doğum günü için hazırlık yap.
Doğumgünümü gayet güzel geçti. En yakınlarla ve az ve öz bir hazırlıkla atlattık.
-ayın kitabı: çocuğunuza sınır koyma
Bu kitap çok önceden okumam gereken bir kitapmış. Öfke problemim büyük ölçüde uçtu gitti. Nasıl davranacağımı bilmediğimdenmiş tüm öfkem.
-çocuklara vitamin başla.
Balık yağına başladık. Ama çok düzenli veremedim çünkü sürekli hastalık ve ilaç kullanmak durumunda kaldık. İlaçlarla da vermek istemedim.
- akrabalarını ara
✔
Aklımdaki bir kaç kişiyi aradım. Yeni ayda devam edeceğim inşallah.
Verimli bir ay olmuş. Eylül’ün diplerde hissettiren enerjisi yoktu çok şükür bu ay. Kasım daha da güzel olsun inşallah
- Yemek planı yap.

Pazartesi- salı: çorba makarna salata
Çarşamba: et/tavuk vs. Pilav
Perşembe: dışardan ya da buzluktan pratik şeyler
Cuma: sebze yemeği pilav
Cumartesi-pazar: baklagil pilav salata
Bu sıralamaya büyük ölçüde uydum.
-haftalık kombin ayarla.

Alışveriş yapmam lazım pantolon hırka vs. İhtiyacım var.
Alışveriş yapıldı. Kombinlerimi çok düzenli olmasa da çoğunlukla önceden ayarladım.
-her hafta bir odaya odaklan ve temizle.

Tüm odalar bitmedi ama gözümde büyüttüğüm yerler bitti. Kalanı da bu ay tamamlarım.
- oğlumun doğum günü için hazırlık yap.

Doğumgünümü gayet güzel geçti. En yakınlarla ve az ve öz bir hazırlıkla atlattık.
-ayın kitabı: çocuğunuza sınır koyma

Bu kitap çok önceden okumam gereken bir kitapmış. Öfke problemim büyük ölçüde uçtu gitti. Nasıl davranacağımı bilmediğimdenmiş tüm öfkem.
-çocuklara vitamin başla.
Balık yağına başladık. Ama çok düzenli veremedim çünkü sürekli hastalık ve ilaç kullanmak durumunda kaldık. İlaçlarla da vermek istemedim.
- akrabalarını ara

Aklımdaki bir kaç kişiyi aradım. Yeni ayda devam edeceğim inşallah.
Verimli bir ay olmuş. Eylül’ün diplerde hissettiren enerjisi yoktu çok şükür bu ay. Kasım daha da güzel olsun inşallah