anlamsız duygu

bizim flört dönemimiz kısa sürdü herşey çok çabuk gelişti bana hiç karışmayam adam şimdi herşeye karşır oldu

Kısa derken ne kadar kısa.
Sende çok kısa yazdığın için çok fikir yürütemiyorum.
Evliliğin ilk ayları çatışmalı geçer genelde alışma dönemi olduğu için.
Ama sizde eksik bişeyler kalmış sanırım.

7 ay evet birbirimizi tam tanıyamadık yada aynı evde kaldığımız için mi bocalıyoruz off off çok karışık duygular

Böyle bir cümle bir cümle yazarsanız, yardımcı yorumlar alamazsınız.
Durduk yere her şey çok güzelken soğuma falan olmaz.

Mutlaka beklentinizin cevapsız kaldığı bir durum vardır.
Hayal kırıklığı yaşadığınız bir konu vardır yani.

Evliliğin ilk yılları çoğu evliliklerde zor dönemlerdir insanın dünyası değişiyor bu sefer tartının bi tarafına bekarlık diğer tarafına evlilik konuluyor
karşılanamayan beklentiler felan giriyor işin içine , eski duyguları boşaltıp yerine yenilerini koymaya çalışırken bu anlamsız duygular yaşanıyor
çok genel sormuşsun bu soru üzerine kitap yazılır ama özeti
bocalama yaşamanız çok normal

inan bana biraz zaman biraz hoşgörü aşarsın yeterki saygı bitmesin.

Son düzenleme:
bu açtığım konunun üstünden 4 ay geçmiş pek bekledim eşim düzeldi düzelicek ama inanın hiç bir düzelme yok ve gittikçe kötüleşiyo artık dayanıcak da gücüm kalmadı son noktaya geldik sanırım çok zor bu insanla yaşamak ikimizde çalışıyoruz gayette iyi kazanıyoruz ama her şeyin hesabını yapıyo 2 kişiyiz 3 kilo pirinç alssam bitince niye biiti ne ara bitti ki bu çok basit bi örnek böyle daha neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…