Anlamsız iç sıkıntıları...

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Kızlar size de böyle oluyor mu hiç durduk yere sıkıntılı, kaygılı hissediyor musunuz?

Hissediyorsanız neler yapıp rahatlıyorsunuz?

Ben özellikle özel dönemlerimde böyle sıkıntılı, endişeli, huzursuz oluyorum şu anki gibi

Sevgilime sarıyorum, neden ilgilenmedin, neden mesajıma 15 saniye geç cevap verdin, fcebookta o kızın paylaşımına niye yorum yaptın triplerine giriyorum

Sevgilime sarıyorum, neden ilgilenmedin, neden mesajıma 15 saniye geç cevap verdin, fcebookta o kızın paylaşımına niye yorum yaptın triplerine giriyorum

Ben de öyle yapıyorum ama az önce uyuyakaldı iyice içim sıkıldı şimdi kime sarayım bilmiyorum

Ben de öyle yapıyorum ama az önce uyuyakaldı iyice içim sıkıldı şimdi kime sarayım bilmiyorum
Aynen benimki de bayram namazına gidecek olması dolayısıyla uyudu
Bdv konularına sarılabilir, iyi stres atılıyor bazen. "nasıl yapar bunu, asmalı o adamı, kesmeli o kaynanayı" diye esip gürleyip negatif enerjimizi boşaltıyoruz:)

Sanırım benimki de o yüzden

BDV konuları beni daha da paranoyak yapıyor, evlilikten soğudum valla :26:

sevgilime sararım onunla kavga ederım sonra aglarım rahatlarım

valla adet öncesi gerilim kadınlara değil erkeklere zor

valla adet öncesi gerilim kadınlara değil erkeklere zor

Zaten hemen anlıyor yaklaşan kasırgayı, alttan alıyor falan ama bazen çok abartıyorum sonra "Ona da yazık... Ne biçim sevgiliyim ben?" deyip bir posta da ona ağlıyorum Bir de hamile kalsam ilerde bir gün nasıl olurum hiç gözüm kesmiyor valla

Son düzenleme:
Olmaz mı hiç?

Dünyaya geliş amacımı sorgulayacak kadar boşluğa düşüyorum zaman zaman.
Kuantum teorisini baştan yazıyorum düpedüz

Gözünün üzerinde neden kaşın var diye sarasım geliyor herkese

En sevdiğim kıyafetim o gün çirkin geliyor gözüme,bayıldığım yemek tatsız-tutsuz....

Ne mi yapıyorum?

Koca bir hiç.

Geldiği gibi gidiyor bazen 1 saat sonra bazen bir gün...

Fazla uzamadı hiç bu manik depresif,şizofrenden bozma bunalım hallerim.

Çok bilirim o iç sıkıntısı ile bütün gün;bişey olacak bugün ya içimde kötü hisler var diye kahin kahin dolanıp bişey olmadan uyuyakaldığımı

Hayır bir şey olsa bir de ne yapacağız düşünsene?

Ama bu hep bu sefer haklı çıkacağım. Bu sefer bir şey olacak.

Acaba öldü mü, kaldı mı?

Acaba dünya baş aşağı mı döndü?

Yoksa ben aslında yok muyum?

Aman Allahım!

Sanırım benimki de o yüzden

BDV konuları beni daha da paranoyak yapıyor, evlilikten soğudum valla :26:

onu hic soyleme ya cıdden buraya yazılanlardan sonra ben de evlılıge soguk bakıyorum
ne kadar gec olsa o kadar yi dıyorum

onu hic soyleme ya cıdden buraya yazılanlardan sonra ben de evlılıge soguk bakıyorum
ne kadar gec olsa o kadar yi dıyorum

Benimkinin yaşı da var, bahsediyor böyle şeylerden

Yani ben de isterim çok güzel gibi hayal ediyorum o kurumu ama korkuyorum sonum öyle olursa diye :26:

Sen kaç yaşındasın ki? :26:

Benimkinin yaşı da var, bahsediyor böyle şeylerden

Yani ben de isterim çok güzel gibi hayal ediyorum o kurumu ama korkuyorum sonum öyle olursa diye :26:

Sen kaç yaşındasın ki? :26:

23 yasındayım canım
evet ben de korkuyorum yani artık korkmaya basladım

benımde iç sıkıntılarım var herhalde tepkilerim acayıp oldu bı ağlıyorum bi gülüyorum doğumdan sonra hala regl olmadım ona bağlıyorum ama bipolar bozukluktanda korkmaya başladım

benımde iç sıkıntılarım var herhalde tepkilerim acayıp oldu bı ağlıyorum bi gülüyorum doğumdan sonra hala regl olmadım ona bağlıyorum ama bipolar bozukluktanda korkmaya başladım

Bipolar olsanız böyle duramazsınız

Şaka bir yana ruh hali değişiminden çok daha beter oluyor bipolar, daha başka semptomlar taşıyor musunuz?

Psikologluk yönümü bastıramadım yine

Son düzenleme:
Bu durumdan kurtulmak için fikir istemişsiniz ozamn fikrimi söyleyeyim Dini konular yasak ama yoruma açık bir konu değil bu yazacaklarım bu sebeple rahatlıkla yazıyorum.

Eğer inançlı biriyseniz namaz kılabilirsiniz yada zikir çekebilirsiniz huşu ile. ''ya Sabur'', ''ya Halik'' esmalarını çekin bol bol rahatlayacaksınız eminim.

ben genelde sabah uyaninca o modda oluyorum bide tabi o malum donemin ilk gunu. 20 kez ust degisiyorum begenmiyorum olmuyo sanki. Sonra kendiliginden geciyo saolsun uzatmyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…