Sevgilime sarıyorum, neden ilgilenmedin, neden mesajıma 15 saniye geç cevap verdin, fcebookta o kızın paylaşımına niye yorum yaptın triplerine giriyorum
Aynen benimki de bayram namazına gidecek olması dolayısıyla uyuduBen de öyle yapıyorum ama az önce uyuyakaldı iyice içim sıkıldı şimdi kime sarayım bilmiyorum
Aynen benimki de bayram namazına gidecek olması dolayısıyla uyudu
Bdv konularına sarılabilir, iyi stres atılıyor bazen. "nasıl yapar bunu, asmalı o adamı, kesmeli o kaynanayı" diye esip gürleyip negatif enerjimizi boşaltıyoruz:)
valla adet öncesi gerilim kadınlara değil erkeklere zor
sevgilime sararım onunla kavga ederım sonra aglarım rahatlarım
Sıkılıyorum sıkılıyorum sıkılıyorummmmmmmmmmmmmmmm ....
Olmaz mı hiç?
Dünyaya geliş amacımı sorgulayacak kadar boşluğa düşüyorum zaman zaman.
Kuantum teorisini baştan yazıyorum düpedüz
Gözünün üzerinde neden kaşın var diye sarasım geliyor herkese
En sevdiğim kıyafetim o gün çirkin geliyor gözüme,bayıldığım yemek tatsız-tutsuz....
Ne mi yapıyorum?
Koca bir hiç.
Geldiği gibi gidiyor bazen 1 saat sonra bazen bir gün...
Fazla uzamadı hiç bu manik depresif,şizofrenden bozma bunalım hallerim.
Çok bilirim o iç sıkıntısı ile bütün gün;bişey olacak bugün ya içimde kötü hisler var diye kahin kahin dolanıp bişey olmadan uyuyakaldığımı
Sanırım benimki de o yüzden
BDV konuları beni daha da paranoyak yapıyor, evlilikten soğudum valla :26:
onu hic soyleme ya cıdden buraya yazılanlardan sonra ben de evlılıge soguk bakıyorum
ne kadar gec olsa o kadar yi dıyorum
Benimkinin yaşı da var, bahsediyor böyle şeylerden
Yani ben de isterim çok güzel gibi hayal ediyorum o kurumu ama korkuyorum sonum öyle olursa diye :26:
Sen kaç yaşındasın ki? :26:
benımde iç sıkıntılarım var herhalde tepkilerim acayıp oldu bı ağlıyorum bi gülüyorum doğumdan sonra hala regl olmadım ona bağlıyorum ama bipolar bozukluktanda korkmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?