- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offf cok kötü olmuş yaaBabasi yaşindaki adam aşığim seviyorum diye kızin aklını çelmiş gorüşmeye ikna etmiş kiz gidince 3 kişı tecavuz etmiş uyuşturucuya aliştirmiş kızi sonrasinda kızin dedesi yaşindaki bi adama satmiş kızin ailesi şikayetçi olmuş kizi eve getirmişler ama kiz bunalıma girmiş 2 gün sonra kendini bilmem kaçınci kattan atmiş ve olmüş
İvettt hatta kismet dersin ismet çikabilirBundan seneler önce ben daha lisedeyken bi arkadaşım internetten biriyle tanışmıştı. O zamanlar msn falan kullanıyor herkes birbirlerini eklemişler işte. Adam avatarına genç bi çocugun resmini koymuş biz o zamanlar lise 2 deydik yani 15 16 yaşlarındayız. Koydugu çocukta 20lerde bişeydi yakışıklı da bi çocuktu. Arkadaşım bakın yeni sevgilim diye sınıfta hava atmıştı herkes bayılmıştı. Sonrasında bir ay kadar sonra buluşalım demiş çocuk ve kızda tamam demiş. Şans eseri babası kızın davranışlarından şüphelenip takip etmiş nereye gidiyor acaba diye. Kız çocukla buluşma yerine gitmiş ama gelen kişi resimdeki çocuk değil 40lı yaşlarında kocaman bi adammış. Bunu kolundan tutup zorla arabaya bindirmeye çalışmış kaçıracakmış neredeyse anlayacagınız.. O sırada babası yetişmiş de kurtarmış yoksa neler olacaktı siz düşünün...
True story
Demem o ki karşınızdakinin gerçekte kim oldugunu bilemezsiniz manyak olabilir hırsız olabilir dolandırıcı olabilir evli barklı bi adam olabilir. Bir hafta konuşmuşsunuz çokta takmayın bence, konu açmanıza değmeyecek bi durum boşverin yazmazsa yazmasın
doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim. aynen öyleBundan seneler önce ben daha lisedeyken bi arkadaşım internetten biriyle tanışmıştı. O zamanlar msn falan kullanıyor herkes birbirlerini eklemişler işte. Adam avatarına genç bi çocugun resmini koymuş biz o zamanlar lise 2 deydik yani 15 16 yaşlarındayız. Koydugu çocukta 20lerde bişeydi yakışıklı da bi çocuktu. Arkadaşım bakın yeni sevgilim diye sınıfta hava atmıştı herkes bayılmıştı. Sonrasında bir ay kadar sonra buluşalım demiş çocuk ve kızda tamam demiş. Şans eseri babası kızın davranışlarından şüphelenip takip etmiş nereye gidiyor acaba diye. Kız çocukla buluşma yerine gitmiş ama gelen kişi resimdeki çocuk değil 40lı yaşlarında kocaman bi adammış. Bunu kolundan tutup zorla arabaya bindirmeye çalışmış kaçıracakmış neredeyse anlayacagınız.. O sırada babası yetişmiş de kurtarmış yoksa neler olacaktı siz düşünün...
True story
Demem o ki karşınızdakinin gerçekte kim oldugunu bilemezsiniz manyak olabilir hırsız olabilir dolandırıcı olabilir evli barklı bi adam olabilir. Bir hafta konuşmuşsunuz çokta takmayın bence, konu açmanıza değmeyecek bi durum boşverin yazmazsa yazmasın
internetten nasıl tanıştınız özel olmazsa sorsam ? merak ediyorum böyle tanışmaları benimde ilk defa başıma gelince bi hayli meraklıyımKonu Sahibi Çok derin bir Yalnızlık içindesin sanırım.bir de hayalindeki erkeği karşındakinin kalıbına oturtmuşsun ama büyük gelmiş sanırım. Ben de 30 yaşında yani geçen sene internetten tanıştım evlendim ve bi oğlum var. Kesinlikle internetten tanışan insanlar a sosyal insanlar niye gerçek hayatta tanımıyorlar ki derdim:) büyük konuşmuşum. İyiyim mutluyum ama işte bi çoğu dürüst değildir fikrine katılıyorum.güvenmek zor.
Yazdı mı?merhaba canım çok sıkkın.. internetten tanıştığım ve neredeyse her dakika mesaj atan adam dünden beri hiçbirşey yazmıyor.. oysa konuşmalarımız öyle içten öyle samimiydi ki.. sanki beni benden daha iyi tanıyor tüm tereddütlerimi cevaplıyordu.. çünkü ben internet tanışmalarına sıcak bakmayan daha doğrusu güvenmeyen bir insanım.. ama bu kişiyle başka biir frekans yakaladığıma inanmıştım.. O da öyle görünüyordu ve hatta 1 ay sonrasının yıllar sonrasının hayalini paylaştı benimle.. yani o benimle hayaller kuruyordu.. şimdi noldu bilmiyorum hiçbir açıklama yapmadan hemde dünden beri konuşmuyor yazmıyor...
Bana msj atmıştı sosyal medya hesabıma. Her gün bir sürü msj gelip yanıtlamadığım halde bi tek ona cevap vermiştim. Ama bi ayrıntı var. Bi yorumumla ilgili yazmıştı bu da biraz etnik bir konuyla ilgili olduğu için güvenmek daha kolay olmuştu. Mesajlaştığımız ilk gün rüyamda görmüştüm.ikinci gün o bana seninle evleneceğim bunu hissediyorum demişti.internetten nasıl tanıştınız özel olmazsa sorsam ? merak ediyorum böyle tanışmaları benimde ilk defa başıma gelince bi hayli meraklıyım