anlamsız :(( lütfen fikirlerinizi belirtin ne olmuş olabilir

Gerçek hayatta hiç görüştünüz mü evinin işinin yerini biliyor musun? Cevabın hayırsa bu şekilde o kişiye nasıl güveneceksin? Cevabın evetse git bak nesi varmış adamcağızın :P

Sanal dünyanın büyüsü çoğu insanı içine alıyor nedense. Çok hikayelere tanık oluyoruz, okuyoruz. Bu tipler genelde evlidir ağızları güzel laf yapar, resim ve isimleri de sahtedir. Daldan dala konarlar bir sürü kızın peşindedirler. Kaçan kovalanır misali elde edene kadar bin takla atarlar. Kızı elde ettiklerinde de sıkılıp başka denizlere yelken açarlar.

Babasi yaşindaki adam aşığim seviyorum diye kızin aklını çelmiş gorüşmeye ikna etmiş kiz gidince 3 kişı tecavuz etmiş uyuşturucuya aliştirmiş kızi sonrasinda kızin dedesi yaşindaki bi adama satmiş kızin ailesi şikayetçi olmuş kizi eve getirmişler ama kiz bunalıma girmiş 2 gün sonra kendini bilmem kaçınci kattan atmiş ve olmüş
offf cok kötü olmuş yaa :(

Bundan seneler önce ben daha lisedeyken bi arkadaşım internetten biriyle tanışmıştı. O zamanlar msn falan kullanıyor herkes birbirlerini eklemişler işte. Adam avatarına genç bi çocugun resmini koymuş biz o zamanlar lise 2 deydik yani 15 16 yaşlarındayız. Koydugu çocukta 20lerde bişeydi yakışıklı da bi çocuktu. Arkadaşım bakın yeni sevgilim diye sınıfta hava atmıştı herkes bayılmıştı. Sonrasında bir ay kadar sonra buluşalım demiş çocuk ve kızda tamam demiş. Şans eseri babası kızın davranışlarından şüphelenip takip etmiş nereye gidiyor acaba diye. Kız çocukla buluşma yerine gitmiş ama gelen kişi resimdeki çocuk değil 40lı yaşlarında kocaman bi adammış. Bunu kolundan tutup zorla arabaya bindirmeye çalışmış kaçıracakmış neredeyse anlayacagınız.. O sırada babası yetişmiş de kurtarmış yoksa neler olacaktı siz düşünün...
True story:KK14:

Demem o ki karşınızdakinin gerçekte kim oldugunu bilemezsiniz manyak olabilir hırsız olabilir dolandırıcı olabilir evli barklı bi adam olabilir. Bir hafta konuşmuşsunuz çokta takmayın bence, konu açmanıza değmeyecek bi durum boşverin yazmazsa yazmasın

1 haftada bu kadar bağlanan biri ergendir diye düşünmüstüm ama 30 yasındaymışsınız.. büyük ihtimalle karısına yakalanmıştır ve karısı girip kontrol ediyodur girdi mi girmedi mi diye.

O yazmıyorsa siz yazın anlarsınız noldugunu

Bundan seneler önce ben daha lisedeyken bi arkadaşım internetten biriyle tanışmıştı. O zamanlar msn falan kullanıyor herkes birbirlerini eklemişler işte. Adam avatarına genç bi çocugun resmini koymuş biz o zamanlar lise 2 deydik yani 15 16 yaşlarındayız. Koydugu çocukta 20lerde bişeydi yakışıklı da bi çocuktu. Arkadaşım bakın yeni sevgilim diye sınıfta hava atmıştı herkes bayılmıştı. Sonrasında bir ay kadar sonra buluşalım demiş çocuk ve kızda tamam demiş. Şans eseri babası kızın davranışlarından şüphelenip takip etmiş nereye gidiyor acaba diye. Kız çocukla buluşma yerine gitmiş ama gelen kişi resimdeki çocuk değil 40lı yaşlarında kocaman bi adammış. Bunu kolundan tutup zorla arabaya bindirmeye çalışmış kaçıracakmış neredeyse anlayacagınız.. O sırada babası yetişmiş de kurtarmış yoksa neler olacaktı siz düşünün...

Demem o ki karşınızdakinin gerçekte kim oldugunu bilemezsiniz manyak olabilir hırsız olabilir dolandırıcı olabilir evli barklı bi adam olabilir. Bir hafta konuşmuşsunuz çokta takmayın bence, konu açmanıza değmeyecek bi durum boşverin yazmazsa yazmasın
İvettt hatta kismet dersin ismet çikabilir:KK48: kım kadin kim erkek kım normal kım hasta bilemeyiz kendılerını istediklerı gibi tanitirlar

doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim. aynen öyle

Konu Sahibi Çok derin bir Yalnızlık içindesin sanırım.bir de hayalindeki erkeği karşındakinin kalıbına oturtmuşsun ama büyük gelmiş sanırım. Ben de 30 yaşında yani geçen sene internetten tanıştım evlendim ve bi oğlum var. Kesinlikle internetten tanışan insanlar a sosyal insanlar niye gerçek hayatta tanımıyorlar ki derdim:) büyük konuşmuşum. İyiyim mutluyum ama işte bi çoğu dürüst değildir fikrine katılıyorum.güvenmek zor.
internetten nasıl tanıştınız özel olmazsa sorsam ? merak ediyorum böyle tanışmaları benimde ilk defa başıma gelince bi hayli meraklıyım

merhaba canım çok sıkkın.. internetten tanıştığım ve neredeyse her dakika mesaj atan adam dünden beri hiçbirşey yazmıyor.. oysa konuşmalarımız öyle içten öyle samimiydi ki.. sanki beni benden daha iyi tanıyor tüm tereddütlerimi cevaplıyordu.. çünkü ben internet tanışmalarına sıcak bakmayan daha doğrusu güvenmeyen bir insanım.. ama bu kişiyle başka biir frekans yakaladığıma inanmıştım.. O da öyle görünüyordu ve hatta 1 ay sonrasının yıllar sonrasının hayalini paylaştı benimle.. yani o benimle hayaller kuruyordu.. şimdi noldu bilmiyorum hiçbir açıklama yapmadan hemde dünden beri konuşmuyor yazmıyor...
Yazdı mı?

internetten nasıl tanıştınız özel olmazsa sorsam ? merak ediyorum böyle tanışmaları benimde ilk defa başıma gelince bi hayli meraklıyım
Bana msj atmıştı sosyal medya hesabıma. Her gün bir sürü msj gelip yanıtlamadığım halde bi tek ona cevap vermiştim. Ama bi ayrıntı var. Bi yorumumla ilgili yazmıştı bu da biraz etnik bir konuyla ilgili olduğu için güvenmek daha kolay olmuştu. Mesajlaştığımız ilk gün rüyamda görmüştüm.ikinci gün o bana seninle evleneceğim bunu hissediyorum demişti.
Büyük konuşmamak lazım ama yinede siz temkinli olun derim

arkadaşlar maalesef.. nette online olduğunu gördüm.. msj da yazdım.. ama saçma sapan bi şekilde ben gayim yazmış.. ne alaka? yani anlayamadım onca gün saatlerce yazış tanımaya çalış sonrada böyle yap.. çok ilginç.. ne insanlar var hakkaten..neden böyle bir yol seçmiş kendine onuda bilmiyorum.. aslında artık önemsemiyorum bile.. teşekkür ediyorum cevaplarınız için:)

Erkeğin sözlerine değil yaptıklarına bakmak lazım.
Lafa gelince mangalda kül bırakmazlar. İş icraate gelince ara ki bulasın.

Back
X