Anlamsız mesajlar?

Çok acayip bencede kendisi sahte hesap açmış mesajları o atıyor gibi

Eki Görüntüle 1765574
Merhaba kizlar Nişanlim dan ayrılalı 1 ay oldu ama durmadan facebook adresimden biri bana bu şekilde mesaj atıyor ev arkadaşından şüphelenmeye başladım sizce kim neden böyle bir durumda mesaj atar amacı nedir bu arada eski nişanlımi sosyal ağlardan engelledim ve onunla ilgili zerre paylaşım yapmıyorum beni aldattığı için nişan atıldı beni neden suçluyor anlamış değilim...
Neyine takılıyorsun tatlım bir dost gibi mesaj çokta iyiliğini istemeyen kişi olduğu kesin engel at dediklerini yapma yaparsan o dahada farklı şeyler yapman için yazmaya devam edecektir kimsenin seni yönlendirmesine izin verme :KK51:

Neden böyle bir şey yapsın ki eski nişanlımi kötülüyor ..yazan o ise neden kendini kötülesin

Eger o yokmuş gibi umursamaz davranıyorsun dikkati üstüne çekmek için yapmış olabilir diye düşündüm benden gitme ismi de sanki nişanlınmiş gibi geldi

Olabilir bak :) kimse neyse çokta takmıyorum aslında eğleniyorum hatta gizemli dostum sayesinde valla ben önüme bakıyorum geçmez dediğim açım azaldı ama onun yeni başladı galiba sancısı o çok güvendi kendine ne yaparsa yapsın bırakmam zannetti ailemi karşıma aldığım için onsuz olamam sandı ama unuttuğu şey herşeyi affederim aldatmayı asla hiçte pişman değilim iyi ki attım nişanı :)

Bence kendi yazıyor, senin mutlu mutlu fotoğraflar paylaşmanı sağlıcak sonrada millete bakın o da dünden razıymış mutluymuş die kendi hatasını ört bas etçek gibi geldi. Yada geri dönüş yapıp fotoğraflardan yola çıkarak işte sende gezdin ettin ikimizde yaptık bir hata vs diye yol yapıcak. Bilemedimo_O

"Benden gitme" detayina takildim bende :KK14: bende eski esimden ayrildigim donemlerdede surekli birilerini gonderirdi .. beni eklerlerdi, hatta bana mesaj atarlardi, engellerlerdi, tekrar engelli kaldirirlardi.. sacma sapan seyler anlican.. ben bu kafalari cozemedim..:KK55:

Nergis kim? Senmisin?

Yeni resimler eklemenin, mutlu oldugunu yansitmanin, gulucukler koyup yeni dogmus olmayi ima etmenin nesi zararli?
Hakli olabilir bu dost.
Mesela sen burya " eski sevgilimu unutmak istiyorum/ intikam almak istiyorum" arasi bi konu acsaydin.
Bende sana aynen o mesajlarda yazdigi gibi gulucukler koy, mutlu olmaya calis. Ve bir gun bi bakmissin gercekten mutlusun derdim.

O yuzden pek kafaya takma mesajlari, kimmis nedenmis felan filan. Ama dedigi mantiklimi mantikli.

Back
X