Anlamsız mesajlar?

adam bir sekilde olayın kapanmamasını saglamaya calısıyordur iste erkeklerin bazen yaptıklarında mantık aramayın
4 yıldır beraberdik herşey onun açısından da benim açımdan da çok iyi gidiyordu bütün eşyalar hazır düğün salonu tutulmuştu o bekar evinde kalıyordu ben düzgün bir yuvamız olsun diye elimden geleni yaptım maddi manevi yanında oldum taki beni aldattığıni öğrenene kadar inkar etti ama kuşku girdi bir kere o yüzden attim nişanı beni aldattığını düşündüğüm dönemde bile hep iyiydi bana karşı vicdan yaptı kendince galiba :) şimdi ise bu şekilde msj gelmesi enteresan doğrusu

4 yıldır beraberdik herşey onun açısından da benim açımdan da çok iyi gidiyordu bütün eşyalar hazır düğün salonu tutulmuştu o bekar evinde kalıyordu ben düzgün bir yuvamız olsun diye elimden geleni yaptım maddi manevi yanında oldum taki beni aldattığıni öğrenene kadar inkar etti ama kuşku girdi bir kere o yüzden attim nişanı beni aldattığını düşündüğüm dönemde bile hep iyiydi bana karşı vicdan yaptı kendince galiba :) şimdi ise bu şekilde msj gelmesi enteresan doğrusu
kaale almayın hic benim bir tanıdıgımın basınada boyle birsey geldi bir kız mesaj attı ben eski sevgilinin kız arkadasıyım nasıl bir insan seni aldattımı vs diye meger adamın kendisiymis yazan.. garip garip isler:)

Eki Görüntüle 1765574
Merhaba kizlar Nişanlim dan ayrılalı 1 ay oldu ama durmadan facebook adresimden biri bana bu şekilde mesaj atıyor ev arkadaşından şüphelenmeye başladım sizce kim neden böyle bir durumda mesaj atar amacı nedir bu arada eski nişanlımi sosyal ağlardan engelledim ve onunla ilgili zerre paylaşım yapmıyorum beni aldattığı için nişan atıldı beni neden suçluyor anlamış değilim...
Bir dost işte:KK53: ama doğruları söylüyor olabilir inan bende başkaları hakkında o kadar çok şey biliyorum ki mesela bir arkadaşımın eşi kadınlarla takılıyor onlarla fotoğraf çekiyor. Sahte hesap açıp söylemiyi çok istiyorum.

Aldattığı için ayrıldım demişsin tebrikler.
Kişiye gelince seni gerçekten seven bir arkadaşı var mıydı onun?

Aldattığı için ayrıldım demişsin tebrikler.
Kişiye gelince seni gerçekten seven bir arkadaşı var mıydı onun?
Bendeki altınları almaya ev arkadaşını gönderdi oda bana boşver allaha havale et bu kadar ah aldı o bir daha gülemez demişti onun olma ihtimali var çünkü bunu yazan bir erkek kanımca kurduğu cümleler onu gösteriyor

en sinir olduğum şey.. yani adamsan kimsen açık açık yaz bu ne böyle sizin de aklınızı bulandırıyor.. manyak mıdır nedir.. eski nişanlınız ve bu 'bir dost' manyağından kurtulmuşsunuz geçmiş olsun..

Bendeki altınları almaya ev arkadaşını gönderdi oda bana boşver allaha havale et bu kadar ah aldı o bir daha gülemez demişti onun olma ihtimali var çünkü bunu yazan bir erkek kanımca kurduğu cümleler onu gösteriyor
Hmm olabilir yüzsüz birde altınların mı hesabını yaptı.Çocuk doğru söylemiş bu kadar aha beli doğrulmaz onun.

Back
X