- 10 Şubat 2022
- 457
- 273
- 33
- 27
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
-
Arkaniza bakmadan kaçın şu densizdenHerkese İyi aksamlar hemen konuya gireyim.9 aydır düzenli giden bir ilişkim var,sevgilim spor salonuna yazılacaktı ben istemiştim dün bakmaya gittik.Benimle aynı salona yazılmak istiyor, ben de ona aynı salona gitmemiz sart değil dedim zaten cok sık görüşüyoruz ..Sana izin veriyorum spora bide ayrı salona mı gideceksin dediBugün de kafe de bi arkadasıyla karsılastık benim yanımda oturuyordu sevgilim,arkadası da karsım da ortada masa var yani .İlk defa tanısıyorsun neden bacak bacağa atıyorsun sen kapalısın falan dedi.Adam zaten belden alt yanımı görmüyor.Sanki biraz fazla olmaya başladı gibi bu bacak bacağa atma mevzusu çok uzadı 1-2 gün engeli kaldırmamayı , konusmamayı düşünüyorum ben haklı değil miyim ? Siz olsaydınız napardınız
Erkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecekTabi 1-2 günden fazla uzatma ama. Sonuçta böyle hint kumaşı nerede bulunur ki?
Aa olur mu haşin sert erkek bu sevilir hani şiddeti, manipülasyonu,kıskançlığı aşk sevgi göstergesi sananlar tarafından. 1-2 gün terbiye edecek sadeceTabi 1-2 günden fazla uzatma ama. Sonuçta böyle hint kumaşı nerede bulunur ki?
Ayrılmak istesem sormazdım bunu ben çözüm arıyorum komik olan bir sey göremedimArkaniza bakmadan kaçın şu densizden
Tabi 1-2 günden fazla uzatma ama. Sonuçta böyle hint kumaşı nerede bulunur ki?
Ahahah ben senin yerine yazacaktım “amaa seviyoruuuuğğm” diyecek kesin diye ama hadi dalga geçmeyeyim dedim.Erkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
Kıskanılmak kısıtlanmak sevgi göstergesi değildir bunu bilin.Ayrılmak istesem sormazdım bunu ben çözüm arıyorum komik olan bir sey göremedim
Çok uzatmasın işte, terbiye edecem derken kaçırır falan elinden mazallah. Başka kızın başı yanmasın.Aa olur mu haşin sert erkek bu sevilir hani şiddeti, manipülasyonu,kıskançlığı aşk sevgi göstergesi sananlar tarafından. 1-2 gün terbiye edecek sadece
Ben kıskanclığı sevgi göstergesi olarak görecek kadar geri kafalı olssm buraya neden konu acayımKıskanılmak kısıtlanmak sevgi göstergesi değildir bunu bilin.
Bunun gibi erkeklerin çözümü yok devaminda şiddet oluyor bu tarzda ilişkilerin.
Hayatınızda sorun istiyorsaniz buyrun devam edin
Sana nickinle cevap veriyorum; aklnbasindamisenin?Ben kıskanclığı sevgi göstergesi olarak görecek kadar geri kafalı olssm buraya neden konu acayım
Ay her seye muhalefetsiniz hiç isiniz gücünüz yok millet siz dalga gecin diye konu acıyor beni tanımadan böyle söylemeniz cok ilginc ve komikÇok uzatmasın işte, terbiye edecem derken kaçırır falan elinden mazallah. Başka kızın başı yanmasın.
Tabii ki evlenmiycem ister dediğime gelir ister gelmez umrumda olmaz bundan önce asık olduğum kisiden ayrılmıstım kimse vazgecilmez değilAyril diyorlar kiziyorsun, evlen diyorum kiziyorsun. Aklin basinda mi senin?
Allah askina şu kendine guveni olmayan hödüklere harcatmayin kendinizi ya, nasil iciniz aliyorda seviyorsunuz bu tipleri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?