- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
-
Ne mi yapardım? Ayrılırdım. Kişilere gir sil engelle oh mis kafa rahat. Geleceğini karartacağının garantisini veriyorum.Herkese İyi aksamlar hemen konuya gireyim.9 aydır düzenli giden bir ilişkim var,sevgilim spor salonuna yazılacaktı ben istemiştim dün bakmaya gittik.Benimle aynı salona yazılmak istiyor, ben de ona aynı salona gitmemiz sart değil dedim zaten cok sık görüşüyoruz ..Sana izin veriyorum spora bide ayrı salona mı gideceksin dediBugün de kafe de bi arkadasıyla karsılastık benim yanımda oturuyordu sevgilim,arkadası da karsım da ortada masa var yani .İlk defa tanısıyorsun neden bacak bacağa atıyorsun sen kapalısın falan dedi.Adam zaten belden alt yanımı görmüyor.Sanki biraz fazla olmaya başladı gibi bu bacak bacağa atma mevzusu çok uzadı 1-2 gün engeli kaldırmamayı , konusmamayı düşünüyorum ben haklı değil miyim ? Siz olsaydınız napardınız
Iyi yapmışsınız o zaman fazla söze gerek yok
Vallaha bende ki cene kimse de yoktur buna izin vermem bazı arkadaslar ona tepki göstert demişte ben ayrılmaya getirdim zaten konuyu neler söyledim evden gönderdikten sonra mesaj bile atmadan sildim her yerdenIyi yapmışsınız o zaman fazla söze gerek yok
Hıı tamam o zamanCevap istemiyorum demedim ki ben burda uzun zamandır okuyucum siz her konuya aynı sekilde yaklasıyorsunuz bos bulundum sordum 9 ay önce hayatımda yoktu benim ici kimse vazgeçilmez değil buraya konu acmam böyle yanıtlanmasını gerektirmez.Ben her zaman kadın erkek eşitliğini savunurum kendimi de ezdirmem zaten elimden kacmasın diye düsünmem yani
Ha pardon unuttum 2 gun engellemistiniz dimi, sorry.Göstermediğimi nerden biliyorsunuz
Bidaha sizden hacet alırımHa pardon unuttum 2 gun engellemistiniz dimi, sorry.
İcazet al.Bidaha sizden hacet alırım
Elin herifinden izin mi alıyorsunuz spora gitmek için?Herkese İyi aksamlar hemen konuya gireyim.9 aydır düzenli giden bir ilişkim var,sevgilim spor salonuna yazılacaktı ben istemiştim dün bakmaya gittik.Benimle aynı salona yazılmak istiyor, ben de ona aynı salona gitmemiz sart değil dedim zaten cok sık görüşüyoruz ..Sana izin veriyorum spora bide ayrı salona mı gideceksin dediBugün de kafe de bi arkadasıyla karsılastık benim yanımda oturuyordu sevgilim,arkadası da karsım da ortada masa var yani .İlk defa tanısıyorsun neden bacak bacağa atıyorsun sen kapalısın falan dedi.Adam zaten belden alt yanımı görmüyor.Sanki biraz fazla olmaya başladı gibi bu bacak bacağa atma mevzusu çok uzadı 1-2 gün engeli kaldırmamayı , konusmamayı düşünüyorum ben haklı değil miyim ? Siz olsaydınız napardınız
Okuduğunuzu anlıyor musunuz izin aldım diye bi yazı yazmıs mıyımElin herifinden izin mi alıyorsunuz spora gitmek için?
İzin vermiş ama? Siz izin almadıysanız kime verdi izni?Okuduğunuzu anlıyor musunuz izin aldım diye bi yazı yazmıs mıyım
Ay sizden icazet almama da gerek yok size hiç hacet de yok insanlarla tartısmaya gelmedim buraya saka gibisiniz ya ilkokul cocuğu gibi laf yarısına mı girelimİcazet al.
Almadım izin falanİzin vermiş ama? Siz izin almadıysanız kime verdi izni?
Ortada mı kaldı şimdi izin, noldu? Vermiş çünkü.Almadım izin falan
Bulaşma bulaşma. Sevgilisine yapamadığı siniri bizden çıkartıyor.Ortada mı kaldı şimdi izin, noldu? Vermiş çünkü.
Eski sevgilisinden ayrilmis bir de, bes on kere yazdi gördün mü? Bu basariyi nasil buldun peki?Bulaşma bulaşma. Sevgilisine yapamadığı siniri bizden çıkartıyor.
Ay pardon evden falan kovmuştu
Ben diyeceğimi dedim ben izin almadım tabii ki öyle sey mi olur dediğime grlmezse kendine göre birini bulsun düzenim bozulmasın hiçSizi kapalı olmandan vurmuş olması çok rahatsız edici değil mi?
Spor salonuna izin vermiş falan.
Birşey yanlışsa bu kadın ya da erkek için farketmez. Nereden bakarsanız bakın etmez yani.
En tehlikeli tipler, kendilerine herşeyi mübah görüp, kadın üzerinden ahkam kesenlerdir.
Ama siz seviyor tabi bu muhteşem insanı.
Yazık ya kim bilir benden kac yas büyüksünüz muhabbete bak sizi mi inandırıcam burda belli ki bos vaktiniz çok iyi eğlenceler sizeBulaşma bulaşma. Sevgilisine yapamadığı siniri bizden çıkartıyor.
Ay pardon evden falan kovmuştu
Ay sizene aynen kupa verin bana muhabbete bakEski sevgilisinden ayrilmis bir de, bes on kere yazdi gördün mü? Bu basariyi nasil buldun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?