Anlamsız seyleri sorun eden sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay her seye muhalefetsiniz hiç isiniz gücünüz yok millet siz dalga gecin diye konu acıyor beni tanımadan böyle söylemeniz cok ilginc ve komik
Yok dalga geçmedim ki, vallahi diyorum çok uzatma kaçırırsın elinden. Bak ortalık fıstık gibi kız kaynıyor, kayıverir adamın aklı.

Ben kıskanclığı sevgi göstergesi olarak görecek kadar geri kafalı olssm buraya neden konu acayım
Yahu geri kafali demiyor kimse size, burda milyon tane konu açılıyor her gün böyle, evli veya sevgili farketmiyor cok fazla bunun gibi sorun yasayan kadinlar var, bizde size olası durumları ve yapmaniz gereken şeyleri yazıyoruz ve hepside bariz gerçekler. Hoşunuza gitsede gitmesede

Sana nickinle cevap veriyorum; aklnbasindamisenin?
Benim basımda cok düsünmeyin siz sağ olun
Yok dalga geçmedim ki, vallahi diyorum çok uzatma kaçırırsın elinden. Bak ortalık fıstık gibi kız kaynıyor, kayıverir adam
Yok dalga geçmedim ki, vallahi diyorum çok uzatma kaçırırsın elinden. Bak ortalık fıstık gibi kız kaynıyor, kayıverir adamın aklı.
Benim için kimse kayıp olmaz herkesin yere doldurulur hayatta bunu sizin demenizle öğrenmem ben

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kimin karşısında nasıl oturacağınıza kadar müdahalede bulunan bir insanı seviyorsanız muhtemelen zaten siz de o tarz erkeklerden hoşlanıyor ayyy beni çok seviyor da ondan kıskanıyor kafasındasınız. Yani burada ne yazarsak yazalım siz zaten başka bir kıskançlık krizi yaşamak üzere yeniden engeli kaldırırsınız.

Ben konuları okuyorum genelde evet ben de biliyorum ben özgürlüğüme düskünüm evlenmeyi dahi düsünmüyordum kendi bilr ben kendimden taviz vermem

Bunlar bugüne kadar olmamıstı bugün oldu ilkinden koydum tavrımı kendi bilir ben yoluma bakarım normal değil tabii ki gitsin kendine göre birini bulsun

Ben konuları okuyorum genelde evet ben de biliyorum ben özgürlüğüme düskünüm evlenmeyi dahi düsünmüyordum kendi bilr ben kendimden taviz vermem
İşte o an tavrınızı koyun karşıdaki taviz vermediğinizi idrak etsin hosuna gitmiyorsa kapıyı gösterirsiniz. Bekara boşamak kolay unutmayin kimse vazgeçilmez değil, kendinize sayginizi koruyun her daim.
Bu kadar kadin ayni şeyi yazıyorsa es geçmeyin

Sizi kapalı olmandan vurmuş olması çok rahatsız edici değil mi?
Spor salonuna izin vermiş falan.
Birşey yanlışsa bu kadın ya da erkek için farketmez. Nereden bakarsanız bakın etmez yani.
En tehlikeli tipler, kendilerine herşeyi mübah görüp, kadın üzerinden ahkam kesenlerdir.
Ama siz seviyor tabi bu muhteşem insanı.

Benim yazılanlara lafım yok tabi sadece dalga geçerek yazılmasını hos bulmuyorum.Bu yeni oldu bu akşam annem de vardı hatta evden kovdum gözleri doldu benim hayatıma karısmamayı öğrendiğin zaman karsıma cıkarsın dedim.Zaten evlilikten korkan biriyim bundan önce birine asıktım onu bile bıraktım herkesle aynı kefeye konmak kırıcı oluyor.Benle aynı yöne bakmayan birisiyle yapamam zaten

Burda guzel atarlaniyorsun ama, sevgilin"spor salonuna gitmene izin verdim" dedikten hemen sonra sen kimsin de izin veriyorsun MAL diyerek dogru yerde dogru kisiye atarlansan ve buradaki buyuk konusmalarinin geregini yapsan?

Madem burada zotturu zotturu konusuyorsun, o zaman gösterseydin ya kendini aslan parçası?

Iyi yapmışsınız o zaman fazla söze gerek yok

Yok canım izin alman gerekmiyor da, 24 yaşında koca kadın için biraz anlamsız bir davranış biçimi soru sorup cevap istememek.
Cevap istemiyorum demedim ki ben burda uzun zamandır okuyucum siz her konuya aynı sekilde yaklasıyorsunuz bos bulundum sordum 9 ay önce hayatımda yoktu benim ici kimse vazgeçilmez değil buraya konu acmam böyle yanıtlanmasını gerektirmez.Ben her zaman kadın erkek eşitliğini savunurum kendimi de ezdirmem zaten elimden kacmasın diye düsünmem yani

Göstermediğimi nerden biliyorsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…