- 11 Aralık 2018
- 42.607
- 264.810
- 598
- Konu Sahibi aklnbasindamisenin
-
Yok dalga geçmedim ki, vallahi diyorum çok uzatma kaçırırsın elinden. Bak ortalık fıstık gibi kız kaynıyor, kayıverir adamın aklı.Ay her seye muhalefetsiniz hiç isiniz gücünüz yok millet siz dalga gecin diye konu acıyor beni tanımadan böyle söylemeniz cok ilginc ve komik
Helalll yürü kizzz kim tutar seniTabii ki evlenmiycem ister dediğime gelir ister gelmez umrumda olmaz bundan önce asık olduğum kisiden ayrılmıstım kimse vazgecilmez değil
Yahu geri kafali demiyor kimse size, burda milyon tane konu açılıyor her gün böyle, evli veya sevgili farketmiyor cok fazla bunun gibi sorun yasayan kadinlar var, bizde size olası durumları ve yapmaniz gereken şeyleri yazıyoruz ve hepside bariz gerçekler. Hoşunuza gitsede gitmesedeBen kıskanclığı sevgi göstergesi olarak görecek kadar geri kafalı olssm buraya neden konu acayım
Benim basımda cok düsünmeyin siz sağ olunSana nickinle cevap veriyorum; aklnbasindamisenin?
Yok dalga geçmedim ki, vallahi diyorum çok uzatma kaçırırsın elinden. Bak ortalık fıstık gibi kız kaynıyor, kayıverir adam
Benim için kimse kayıp olmaz herkesin yere doldurulur hayatta bunu sizin demenizle öğrenmem benYok dalga geçmedim ki, vallahi diyorum çok uzatma kaçırırsın elinden. Bak ortalık fıstık gibi kız kaynıyor, kayıverir adamın aklı.
Ben konuları okuyorum genelde evet ben de biliyorum ben özgürlüğüme düskünüm evlenmeyi dahi düsünmüyordum kendi bilr ben kendimden taviz vermemYahu geri kafali demiyor kimse size, burda milyon tane konu açılıyor her gün böyle, evli veya sevgili farketmiyor cok fazla bunun gibi sorun yasayan kadinlar var ve bizde size olası durumları ve yapmaniz gereken şeyleri yazıyoruz ve hepside bariz gerçekler. Hoşunuza gitsede gitmesede
Bunlar bugüne kadar olmamıstı bugün oldu ilkinden koydum tavrımı kendi bilir ben yoluma bakarım normal değil tabii ki gitsin kendine göre birini bulsunKaç yaşındasınız bilmiyorum ama kimin karşısında nasıl oturacağınıza kadar müdahalede bulunan bir insanı seviyorsanız muhtemelen zaten siz de o tarz erkeklerden hoşlanıyor ayyy beni çok seviyor da ondan kıskanıyor kafasındasınız. Yani burada ne yazarsak yazalım siz zaten başka bir kıskançlık krizi yaşamak üzere yeniden engeli kaldırırsınız.
İşte o an tavrınızı koyun karşıdaki taviz vermediğinizi idrak etsin hosuna gitmiyorsa kapıyı gösterirsiniz. Bekara boşamak kolay unutmayin kimse vazgeçilmez değil, kendinize sayginizi koruyun her daim.Ben konuları okuyorum genelde evet ben de biliyorum ben özgürlüğüme düskünüm evlenmeyi dahi düsünmüyordum kendi bilr ben kendimden taviz vermem
Yaa canım ne tatlısınErkek arkadasımı seviyorum aylardır yan yanayız ayrılmak istemiyorum beni seviyorsa mecbur değişecek
E o zaman biz niye okuduk bunu? Herşeyi biliyorsan bize ne soruyorsun?Benim basımda cok düsünmeyin siz sağ olun
Benim için kimse kayıp olmaz herkesin yere doldurulur hayatta bunu sizin demenizle öğrenmem ben
Benim yazılanlara lafım yok tabi sadece dalga geçerek yazılmasını hos bulmuyorum.Bu yeni oldu bu akşam annem de vardı hatta evden kovdum gözleri doldu benim hayatıma karısmamayı öğrendiğin zaman karsıma cıkarsın dedim.Zaten evlilikten korkan biriyim bundan önce birine asıktım onu bile bıraktım herkesle aynı kefeye konmak kırıcı oluyor.Benle aynı yöne bakmayan birisiyle yapamam zatenİşte o an tavrınızı koyun karşıdaki taviz vermediğinizi idrak etsin hosuna gitmiyorsa kapıyı gösterirsiniz. Bekara boşamak kolay unutmayin kimse vazgeçilmez değil, kendinize sayginizi koruyun her daim.
Bu kadar kadin ayni şeyi yazıyorsa es geçmeyin
Canım istedi sordum? İzin mi almam gerekiyor anlamadımE o zaman biz niye okuduk bunu? Herşeyi biliyorsan bize ne soruyorsun?
Yok canım izin alman gerekmiyor da, 24 yaşında koca kadın için biraz anlamsız bir davranış biçimi soru sorup cevap istememek.Canım istedi sordum? İzin mi almam gerekiyor anlamadım
Iyi yapmışsınız o zaman fazla söze gerek yokBenim yazılanlara lafım yok tabi sadece dalga geçerek yazılmasını hos bulmuyorum.Bu yeni oldu bu akşam annem de vardı hatta evden kovdum gözleri doldu benim hayatıma karısmamayı öğrendiğin zaman karsıma cıkarsın dedim.Zaten evlilikten korkan biriyim bundan önce birine asıktım onu bile bıraktım herkesle aynı kefeye konmak kırıcı oluyor.Benle aynı yöne bakmayan birisiyle yapamam zaten
Cevap istemiyorum demedim ki ben burda uzun zamandır okuyucum siz her konuya aynı sekilde yaklasıyorsunuz bos bulundum sordum 9 ay önce hayatımda yoktu benim ici kimse vazgeçilmez değil buraya konu acmam böyle yanıtlanmasını gerektirmez.Ben her zaman kadın erkek eşitliğini savunurum kendimi de ezdirmem zaten elimden kacmasın diye düsünmem yaniYok canım izin alman gerekmiyor da, 24 yaşında koca kadın için biraz anlamsız bir davranış biçimi soru sorup cevap istememek.
Göstermediğimi nerden biliyorsunuzBurda guzel atarlaniyorsun ama, sevgilin"spor salonuna gitmene izin verdim" dedikten hemen sonra sen kimsin de izin veriyorsun MAL diyerek dogru yerde dogru kisiye atarlansan ve buradaki buyuk konusmalarinin geregini yapsan?
Madem burada zotturu zotturu konusuyorsun, o zaman gösterseydin ya kendini aslan parçası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?