Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence duygularınızı anlamış ve kuzen olduğunuz için size o gözle bakmıyo.onun için araya mesafe koymuş.ayrıca sana abisi diyen birine nasıl aşık oldun.öncelikle ben kuzenimi seviyorum.. (halamın oğlu) önceden bana sürekli abisi diyordu. bir süre sonra abisi demeyi bıraktı.Askere gitti.İzine geldikten sonra aramıza soğukluk girdi yani mesafe koydu.Snaapchatte sneplerimi hep görüyordu.Bir süre sonra aramızda hiçbir sorun olmadığı halde beni snapten sildi.Bana karşı çok tuhaf davranıyor.Sizce sebebi nedir?Çünkü normalde sanal alemde hiç konuşmuyoruz.Ve onu hiç rahatsız etmedim:
Sizin ona karşı olan duygularınızı anlayıp mesafe koymuş gibi geldi bana...
çok az bi ihtimalÖğrenmiş olabilir mi duygularını?
emin ol dedğin kadar kolay olsaydı bırakırdım sen hiç birine sevmedin galibaKuzenini sevmeyi bırakmaktan başlayabilirsin mesela.
askerden önce bi sorun yokdu askerde de öğrenemeyeceğine göreÖğrenmiş olabilir mi duygularını?
sanmıyorum askere gitmeden önce gayet iyiydi askerdeyken de hiç konuşmadık anlaması çok zor yani ki bu işler gönül işi mantık değilBence duygularınızı anlamış ve kuzen olduğunuz için size o gözle bakmıyo.onun için araya mesafe koymuş.ayrıca sana abisi diyen birine nasıl aşık oldun.
askerden önce bi sorun yokdu askerde de öğrenemeyeceğine göre
ablasına sorduk yokmuş bi çok kaynaktan aldığımız bilgiye göreO zaman sevgilisi olduğu için siliyor olabilir.
Sevdim, gerektiğinde de bıraktım.emin ol dedğin kadar kolay olsaydı bırakırdım sen hiç birine sevmedin galiba
Bence ikinize de iyilik yapmış.Takdir ettim adamı.
Sevdim, gerektiğinde de bıraktım.
İradeli olmak yetiyor.![]()
anlamasına pek ihtimal yok çünkü hiç konuşmadık uzun süredir de görmüyorumBelkide hislerini farkedip seni kırmak istememiştir kendinden soğutma yöntemini deniyodur
Kuzeniniz diyorum doğru olanı yapmış.Anlamış sevginizi.Sizin umudunuzu kesmenizi istemiş bence.Doğru olanı yapmış bencenasıl yani anlamadım