• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlamsız

Öğrenmiş olabilir mi duygularını?

öncelikle ben kuzenimi seviyorum.. (halamın oğlu) önceden bana sürekli abisi diyordu. bir süre sonra abisi demeyi bıraktı.Askere gitti.İzine geldikten sonra aramıza soğukluk girdi yani mesafe koydu.Snaapchatte sneplerimi hep görüyordu.Bir süre sonra aramızda hiçbir sorun olmadığı halde beni snapten sildi.Bana karşı çok tuhaf davranıyor.Sizce sebebi nedir?Çünkü normalde sanal alemde hiç konuşmuyoruz.Ve onu hiç rahatsız etmedim:
Bence duygularınızı anlamış ve kuzen olduğunuz için size o gözle bakmıyo.onun için araya mesafe koymuş.ayrıca sana abisi diyen birine nasıl aşık oldun.

Sizin ona karşı olan duygularınızı anlayıp mesafe koymuş gibi geldi bana...

Anlamasına pek ihtimal yok çünkü askere hemen gitti ki benden uzakta bi yerde oturuyo yani fazal görüşemiyoruz akere gitmeden önce gayet iyiyken askerdenizne geldiğinde ni anda soğuklaşması garip anladığını düşünmüyorum ki anlasaydı bu zamana kadar snaplerime bakmazdı hemen hemen hepsine baktı

Bence duygularınızı anlamış ve kuzen olduğunuz için size o gözle bakmıyo.onun için araya mesafe koymuş.ayrıca sana abisi diyen birine nasıl aşık oldun.
sanmıyorum askere gitmeden önce gayet iyiydi askerdeyken de hiç konuşmadık anlaması çok zor yani ki bu işler gönül işi mantık değil

Belkide hislerini farkedip seni kırmak istememiştir kendinden soğutma yöntemini deniyodur

Back
X