- 19 Aralık 2016
- 69
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Avren nazli
-
Anladığım kadarıyla gece ders çalışmanız sorun değil mi..Gece çalışacağınıza erkenden kalkın sabah çalışın?Ne sınavına gireceksiniz ?
Anlaşamıyorsanız ayrılın,başkalarının ne düşündüğü önemli mi ?
Bu arada yazınız zor okunuyor düzeltin isterseniz..
Gercekten bunu bir doktor mu yazdı yani ?TUS sınavına hazirlaniyormuş
O kadar çok yazım hatası var ki onu da hata sandımTUS sınavına hazirlaniyormuş
Sanirim baskalarinin dusuncesine cok onem veriyorum,karakterim zayifAy niye başkalarının söylediğini bu kadar öenmsiyosun ki.
Senin aklın yok mu
Anasına çok meraklıysa da onla yaşasaymış seni niye almış
Ben turk degilim oyuzden yazim hatalarim var kusura bakmayin.esim de doktor ama imkani yok ayri ev icin.sanirim haklisiniz yardim etmeliyim behane etmemem gerekKusura bakmayın ama TUS sınavına hazırlandığınız çok da mantıklı gelmedi. Hiç çok uzun yıllar doktorluk okumuş bir havanız yok ayrıca hiç de kimseye eyvallah etmeyen yapınız yok oysa öyle olmanız gerekirdi ama daha elinize mesleğinizi almadan çocuk yapmışsınız, kaynanayla beraber oturuyorsunuz eşiniz size bir ev bile açamamış kabul etmişsiniz önünde geleceği olan birinin yapacağı bir şey mi o zaman çocuk yapmasaydınız. Sabah erken kalkın evin işlerine yemeğine yardım edin sonra oturun çalışın bu bahane değil bence herşeyi kadına yüklemişsiniz.
Ayri ev sansimiz yok kocam annesine cok bagli hem dd imkani yok ayri ev icin.Cocuguna bakiyor, ev isleri yapiyor daha ne. Cocuk seninse bi zahmet kendin bak. Yok eger kayinvalide bakiyorsa hic ses etme. Kocanla aranda annesinden baska sorunlar var gibi gorunuyor. Herhalde annesiyle araniz iyi degil. Ayri ev tutup bi muddet uzaklassaniz herseyden. Sorunun ne oldugunu daha iyi anlarsiniz sanirim
Turk degilim o yuzden hatam kusura bakmayin onceden belirtmem gerekirdiDoktorların yazısı kötü olur derler de klavyede böyle yazmayı nasıl becerdin be bacım
Cocuk icin erken oldu biliyorum fakat boyle olacagini ne bileydim kievliliğin başından beri sorunlu uhuhuhuhu ama 10 aylık çocuğun var. çalışamk zorundasın doğral olarak kvdeye her konuda bağımlısın.
gece çalışacağına erken kalk ders çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?