- 19 Aralık 2016
- 69
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi Avren nazli
-
Ama onceden sinava hazirlanacagimi kocam biliyordu ertelem mumkun degilvalla bende anlamadım seni. derdini anlatırken hep aynı şeyleri yazmışın. iletişim kopukluğu var sanki. hemde artık evlisin sorumlulukların var bebeğin var. bazı şeyleri ertlemelisin malesef.
Evet ben dd hataliyim yardim etmem lazim her ne olur olsun ama yetisemiyorum yetisemeyince de asabi oluyorum bu sefer daha cok hata yapiyorumPeki sen kendini hatalı görüyor musun?
Şartlar öyle gerektirmiştir kesin ama keşke evlenmeden önce işinizi kariyerinizi halletseydiniz.
Yada eşinize bahsedip anlayışlı olmasını isteseydiniz.
Evet onceden haberi vardi,ders calisacagimi biliyordu.esim bana hic yardimci olmuyor cocuk konusunda on dakika sevip hemen bana veriyor.ayrica isden gelince onunla ilgilenmemi istiyor.Çocuk kararını beraber verirken eşiniz uzmanlıktan vazgectiginizi mi düşünüyordu? Ya da birkaç yıl ara vereceginizi mi söylemiştiniz?
Eger öyle ise ya sözleştiginiz gibi davranacaksınız ya da çalışma saatlerinizi gece-gündüz düzeninizi ona da uyacak şekilde ayarlamaya çalışacaksınız.
Böyle birşey hiç konuşulmamışsa zaten hayallerinizi evlenmeden önce bilecegi için ve uzmanlıgınızı almadan evlendiginiz için herhangi bir yılda yogun bir çalışma içerisinde olacagınızı, kendisinin ev içindeki sorumluluklarının artacagını bilerek evlenmiş demektir.
Siz ideallerinizden peşinden koşmaya devam edin, kimsenin hak vermesine gerek yok bu konuda.
Zorlanıyorsanız kayınvalidenize söz hakkı vermek yerine kendi evinizin sorumlulugunu eşinizle beraber kendiniz alın ve maddi olanaklarına göre yardımcı kadın tutun, siz ders çalışırken o da bebek ve ev işleriyle ilgilenir.
Ezdirmek derken ne konuda ezdiriyorum sizce?Bir doktorun kendini bu kadar ezdirdigine inanmak istemiyorum.
Kayinvalidenizle yaşıyorsunuz esiniz sürekli sizi eleştiriyor ve başkaları onaylamadigi için kendinizi haklı bile bulamiyorsunuz ailenize geç kalktığınız icin şikayet ediliyorsunuz daha sayayim mi ?Ezdirmek derken ne konuda ezdiriyorum sizce?
Turkiyede yasamiyoruz bizde maas oyle degil malesef oyuzden tus icin bu kadar cabaliyorum2 doktor maaşıyla ayri eve güç yetiyorsa biz olelim oyleyse
Biz vlenmek konusunda cok yalnis yatik acele etdik haklisiniz cocuk konusu daha da kotu.ama iste bu gibi konular yuzunden annem babam da bana biz sana evlenme demistik simdi cek cezani diyorBen de inanamıyorum gerçek olduğuna... Eşiniz çalışmıyor mu, o da mı sınava hazırlanıyor ne demek eve çıkacak imkanı yok ya... Eğer ikiniz de çalışmıyorsanız neden bu kadar acele evlendiniz ve bu kadar acele çocuk yaptınız ben anlamadım saksıda bitki değil ki bu...
Kayinvalidenizle yaşıyorsunuz esiniz sürekli sizi eleştiriyor ve başkaları onaylamadigi için kendinizi haklı bile bulamiyorsunuz ailenize geç kalktığınız icin şikayet ediliyorsunuz daha sayayim mi ?[/QUOTE
Esimin babasi rahmete gidib.oyuzdrn annesine bagli ayri eve cikamiyoruz,onceden oyle anlasmamistik orasi dogru ama simdi evi ayir diyemiyorum.kendimi hakli bulamiyorum cunki cok fazla haksiz gorulorum ben de etkileniyorum ya cok kotuyum krnfi dusuncem bile kalmadi
Aceleden acilmis bir profil bizim ulkenin ismi yok oyuzdenProfilinizde biyolog olduğunuz ve Bolu'da yaşadığınız yazıyor. Biyologlar TUS'a mı giriyorlar ben anlamadım, bilmiyorum daha doğrusu.
Aceleden acilmis bir profil bizim ulkenin ismi yok oyuzden
Niye boyle bir yalan atayim anlamadim?TUSa uzman olmak icin hazirlaniyorum,turkiyede daha iyi sartlarim olacagi icin.yine siz bilirsiniz inanmamak size kalmis.Mesleğinizi niye başka yazdınız ki yer hadi neyse de. Yani sınava hazırlanıyor olabilirsiniz de yurtdışında doktorlar rahat iş buluyor zaten nitelikli göçmen olarak burada TUS'a niye hazırlanıyorsunuz o da ayrı mevzu. Üzgünüm ama pek inandırıcı gelmediniz.
Ayrica gocmenler is buluyor ddogru degil sts sinavini vermeniz gerekir is bula bilmemiz icinMesleğinizi niye başka yazdınız ki yer hadi neyse de. Yani sınava hazırlanıyor olabilirsiniz de yurtdışında doktorlar rahat iş buluyor zaten nitelikli göçmen olarak burada TUS'a niye hazırlanıyorsunuz o da ayrı mevzu. Üzgünüm ama pek inandırıcı gelmediniz.
Konu sahibi önlisans mezunuymuş doktor değilBir doktorun kendini bu kadar ezdirdigine inanmak istemiyorum.
Allah razi olsun cook tsk ederim.ben sadece derdim icin yazdim doktor olunca dertsiz olunmuyor malesef,ki ben henuz universite bitirmek disinda doktor sayilmam calismiyorum bileKonu sahibi kendine göre sıkıntı olan bir konu açmış . Gayet olağan bir konu . Yorumları okuyunca pes diyorum . Yok nebiçim doktorsunuz . Yok imla hatanız var . Yazık kendini savunamamış bile zayıf türkçesi ile . Bazı üyeler ne yapmaya Çalışıyor gerkeçten anlayamıyorum . Kadının derdine önerin varsa söyle . Inanmıyorsanda yorum yapma . Amacınız ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?