- Konu Sahibi Avren nazli
-
Bütün işleri kayınvalideniz yaptığı için siz sadece evde ders çalışan bekar bir öğrenci gibi yaşıyorsunuz galiba,hayat şartlarınız çok zor olabilir ama evlenip anne olduğunuza göre sorumluluklarınız var,kayınvalideniz olmasaydı ev işleri yemek çocuk bakımı hepsi sizin üzerinizde olacaktı öyle düşünün,program yapın ve ona uyun,günün bereketi sabah erken uyanınca oluyor ,gece sabahlara kadar ders çalışmaktansa sabah erken uyanıp ders çalışırsanız daha verimli olur.Allah razi olsun cook tsk ederim.ben sadece derdim icin yazdim doktor olunca dertsiz olunmuyor malesef,ki ben henuz universite bitirmek disinda doktor sayilmam calismiyorum bile
Evet onceden haberi vardi,ders calisacagimi biliyordu.esim bana hic yardimci olmuyor cocuk konusunda on dakika sevip hemen bana veriyor.ayrica isden gelince onunla ilgilenmemi istiyor.
Profilinizde biyolog olduğunuz ve Bolu'da yaşadığınız yazıyor. Biyologlar TUS'a mı giriyorlar ben anlamadım, bilmiyorum daha doğrusu.
Burda insanı konu açtığına pişman etmek için ellerinden geleni yaparlar bazen. Mevzu burda doktor olup olmamanız değil .profiliniz deki bilgiler başka , yazı dilinizde boZuk olunca anında yapıştırırlar anlamadan dinlemeden. Kimse inanmak zorunda değil ama Kırıcı Üslüp kullanılmasına üzülüyorum .Allah razi olsun cook tsk ederim.ben sadece derdim icin yazdim doktor olunca dertsiz olunmuyor malesef,ki ben henuz universite bitirmek disinda doktor sayilmam calismiyorum bile
evet giriyorlar.
arkadaş doktor değil muhtemelen.
biyologlar tus'ta temel bilimleri seçebiliyorlar, biyokimya vs gibi mesela.
ama doktor rolü yapıyorlar etrafta, bu tarz çok gördüm, arkadaş da öyle muhtemelen.
yabancı olduğu için tus'ta yabancı kontenjanından yararlanarak düşük puandan girecek.
ama kocasıyla evli olduğu için bir türk gibi maaş alacak. bu yüzden kocasından ayrılamaz.
pek hoşlanmadığım açık gözlülükler bunlar....
Burda insanı konu açtığına pişman etmek için ellerinden geleni yaparlar bazen. Mevzu burda doktor olup olmamanız değil .profiliniz deki bilgiler başka , yazı dilinizde boZuk olunca anında yapıştırırlar anlamadan dinlemeden. Kimse inanmak zorunda değil ama Kırıcı Üslüp kullanılmasına üzülüyorum .
Ya ne garip insanlar var Allahim.arkadasim ben doktorum ama turk degilim azeriyim bu profili acarken de aceleden onume geceni sectim.yabanci puani dusuk dogru ama bizim maasimiz az 3000tl turk vatandasi olmadigimiz icin ayrica kocam da turk degil bosanmama sebebim para yuzunden olsaydi simdiye cokdan bosanirdim ki kocamin imkani yokevet giriyorlar.
arkadaş doktor değil muhtemelen.
biyologlar tus'ta temel bilimleri seçebiliyorlar, biyokimya vs gibi mesela.
ama doktor rolü yapıyorlar etrafta, bu tarz çok gördüm, arkadaş da öyle muhtemelen.
yabancı olduğu için tus'ta yabancı kontenjanından yararlanarak düşük puandan girecek.
ama kocasıyla evli olduğu için bir türk gibi maaş alacak. bu yüzden kocasından ayrılamaz.
pek hoşlanmadığım açık gözlülükler bunlar....
Boyle yorumlari gorunce cok iyi oluyorum,bnm gibi dusunen gormek istiyorum sanirim yalniz olmadigimi bilmek istiyorum.cokkk tsk ederimTus a hazirlanan kadinin ders calismasi batiyorsa o koca bosanir! Seneleri verdik ne demek ev isi yapacaksin ne demek gec kalkiyorsun 5 de yatan insan kacta kalkacakmis.. ders calisiyorum dersem kimse tek kelime edemez. Bana destek olmayana eş demem.. bu konuda asla taviz vermem..
Yapmayin kendinizi ezdirmeyin
Yalan söyleyip söylemediğini bilmiyorum . Biyologmu , tupçımı onuda bilmiyorum. Benim Kastettiğim burdaki üyelerin anında saldırıya geçmesi . Anlatım tarzını doktora yakıştıramadığınıza göre biyoloğa da yakıştırmamanız lazım. Konu sahibinin anlatımı bir biyolog içinde oldukça bozuk . Konuyu okuyup geçemeyi tercih ederim , karşı tarafı aşağılamayı veya dalga geçmeyi değil . Örneğin Azerbaycan'da tıp okumuştur , Türkçe'si zayıftır . Olamazmı .Yalan söylemesine gerek yok ki hanımefendi, biyologum TUS'a hazırlanıyorum demekte ne var? Kimse de dalga geçmez böylece, doktorum dediği için ne konusunun inandırıcılığı kalıyor ne kendisinin.
Ben Turk degilim bacim.dili bilmiyorum dizilerden falan ancakHıı anlaşıldı mevzusu, belli zaten ya yazım stilinden bile doktor olmadığı anlaşılıyor. Türkiye'de tıp kazanmış olsan bile yurtdışına gidince Türkçeyi unutmuyorsun bu iyi bir bahane değil. Yazım kurallarından haberi yok, tıpa girecek puanı alması imkansız fdjhgsd. Kendini kandırmaya devam.
Ayrica turkce bilmesem de sinav dilini bilecek kadar biliyorum puanim da az gelmiyor denemelerden. burda sana kendimi inandirmakdan yoruldumHıı anlaşıldı mevzusu, belli zaten ya yazım stilinden bile doktor olmadığı anlaşılıyor. Türkiye'de tıp kazanmış olsan bile yurtdışına gidince Türkçeyi unutmuyorsun bu iyi bir bahane değil. Yazım kurallarından haberi yok, tıpa girecek puanı alması imkansız fdjhgsd. Kendini kandırmaya devam.
Asagilamayi her kes ne kadar iyi biliyor.hep elestiri hep elestiri.acaba kendileri mukemmelmiYalan söyleyip söylemediğini bilmiyorum . Biyologmu , tupçımı onuda bilmiyorum. Benim Kastettiğim burdaki üyelerin anında saldırıya geçmesi . Anlatım tarzını doktora yakıştıramadığınıza göre biyoloğa da yakıştırmamanız lazım. Konu sahibinin anlatımı bir biyolog içinde oldukça bozuk . Konuyu okuyup geçemeyi tercih ederim , karşı tarafı aşağılamayı veya dalga geçmeyi değil . Örneğin Azerbaycan'da tıp okumuştur , Türkçe'si zayıftır . Olamazmı .
Önceden girebiliyorlardı ama yeni düzenlemeden sonra hakları alındıProfilinizde biyolog olduğunuz ve Bolu'da yaşadığınız yazıyor. Biyologlar TUS'a mı giriyorlar ben anlamadım, bilmiyorum daha doğrusu.
Ya ne garip insanlar var Allahim.arkadasim ben doktorum ama turk degilim azeriyim bu profili acarken de aceleden onume geceni sectim.yabanci puani dusuk dogru ama bizim maasimiz az 3000tl turk vatandasi olmadigimiz icin ayrica kocam da turk degil bosanmama sebebim para yuzunden olsaydi simdiye cokdan bosanirdim ki kocamin imkani yok
Yalan söyleyip söylemediğini bilmiyorum . Biyologmu , tupçımı onuda bilmiyorum. Benim Kastettiğim burdaki üyelerin anında saldırıya geçmesi . Anlatım tarzını doktora yakıştıramadığınıza göre biyoloğa da yakıştırmamanız lazım. Konu sahibinin anlatımı bir biyolog içinde oldukça bozuk . Konuyu okuyup geçemeyi tercih ederim , karşı tarafı aşağılamayı veya dalga geçmeyi değil . Örneğin Azerbaycan'da tıp okumuştur , Türkçe'si zayıftır . Olamazmı .
Önceden girebiliyorlardı ama yeni düzenlemeden sonra hakları alındı
Ayrica turkce bilmesem de sinav dilini bilecek kadar biliyorum puanim da az gelmiyor denemelerden. burda sana kendimi inandirmakdan yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?