Anlaşılmak istiyorum...

Şu mesajı okurken gözlerimden yaş süzüldü... İnanın çok doluyum. Yani bir insan hic tanımadığı insanlara niye özelini açar ki derdim... Boğuluyormuş insan, imdat bekliyormuş birilerinden anladım. Artık sevilmiyorum, önemsenmiyorum ve begenilmiyorum. Aynı evin içinde insanın kendisini bu kadar yalnız ve çaresiz hissetmesinin başka bir açıklaması olamaz

Canım ya.. Huzursuzluğunuzu bıkkınlığınızı derinden hissettim, benzer bir durum yaşadığımız için belki de. Benim çocuğum yok ama 4 yıl arkadaşlık, 2 yıl sevgililikten sonra evlendiğim adamı aslında hiç tanımadığımı toplam 7 yıl sonra fark etmiştim ben de. Çocuklarınızı sağlıkla büyütürsünüz umarım, artık neden 2 çocuk demeye gerek yok olan olmuş.

Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu hiç, sıkıntılarınızı paylaştınız mı?

6 yıllık arkadaşlıktan sonra 3 yıllık da evlilik... Evlenmeden önce kırk takla atıp, binbir vaatle elde etmek için her şeyi yapan bu adamlar evlenince ne oluyor da değişiyor ?! Değer görmüyorum, ilgisiz bırakılıyorum, kendimi anlatmaktan yoruldum.. Huzursuzluk çıkararak iletişim kurmaya mecbur bırakıyor beni. Yaptığı yanlışı değil, verdiğim tepkiyi konuşuyor. Çok yorgunum yaaaaaa deliler gibi haykırmak istiyorum. Boğazım yırtılana kadar hemde. 2 tane bebek vermişim ben sana ya, Rabbimize şükür sebebi bu. Elindekilerin kıymetini bilsene. Çocuklarının annesiyim ben. Arada sirada Gönül almak zor olmamali. Ben yoruldum artik hakliyken, haksızmisim gibi davranilmasindan.

Eğer anlarsa sorumluluk almak zorunda kalır.İşine gelmiyordur istediğin kadar anlat dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…