• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlaşılmak istiyorum...

Öncelikle sakin olun. Yaşadığınız şey tamamen doğal. Tüm yük omuzlarınızda ve bahsettiğiniz düzen çok söylemeseniz de anlaşılıyor.
İlk yapmanız gereken kendi iç dünyanıza dönmek. Sorun kendinize, bu huzursuzluğunuza %1 oranında ne yardımcı olur? Bi duş belki bi kahve, kendinizi toparlayın. Sonrasında kendinizi daha sakin , iyi hissettiğiniz bir zaman açıkça ve net olarak sıkıntılarınızı paylaşın. Birlikte çözümler üretin.
Ve yardım. Çocuk konusunda, ev temizliği gibi konularda yardım sağlamaya çalışın. Okul olsa nefes alırsınız ancak çocuklarınız küçük.
Nefes alacak boşluklar ve o boşlukları kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda değerlendirirseniz o kaos, sis perdesi kalkacak.
O zaman neyin yolunda gitmediğini daha net görürsünüz. Ne alaka eşimle demeyin lütfen, bunlar sizin şu an onu tek hedef görmenizdeki etkenler. Eşiniz masum demiyorum, belli ki bunalmışsınız ancak böyle çözüm bulunmaz.
Şu mesajı okurken gözlerimden yaş süzüldü... İnanın çok doluyum. Yani bir insan hic tanımadığı insanlara niye özelini açar ki derdim... Boğuluyormuş insan, imdat bekliyormuş birilerinden anladım. Artık sevilmiyorum, önemsenmiyorum ve begenilmiyorum. Aynı evin içinde insanın kendisini bu kadar yalnız ve çaresiz hissetmesinin başka bir açıklaması olamaz

Canım ya.. Huzursuzluğunuzu bıkkınlığınızı derinden hissettim, benzer bir durum yaşadığımız için belki de. Benim çocuğum yok ama 4 yıl arkadaşlık, 2 yıl sevgililikten sonra evlendiğim adamı aslında hiç tanımadığımı toplam 7 yıl sonra fark etmiştim ben de. Çocuklarınızı sağlıkla büyütürsünüz umarım, artık neden 2 çocuk demeye gerek yok olan olmuş.

Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu hiç, sıkıntılarınızı paylaştınız mı?

Canım ya.. Huzursuzluğunuzu bıkkınlığınızı derinden hissettim, benzer bir durum yaşadığımız için belki de. Benim çocuğum yok ama 4 yıl arkadaşlık, 2 yıl sevgililikten sonra evlendiğim adamı aslında hiç tanımadığımı toplam 7 yıl sonra fark etmiştim ben de. Çocuklarınızı sağlıkla büyütürsünüz umarım, artık neden 2 çocuk demeye gerek yok olan olmuş.

Eşinizle bu konuyu konuştunuz mu hiç, sıkıntılarınızı paylaştınız mı?
6 yıllık arkadaşlıktan sonra 3 yıllık da evlilik... Evlenmeden önce kırk takla atıp, binbir vaatle elde etmek için her şeyi yapan bu adamlar evlenince ne oluyor da değişiyor ?! Değer görmüyorum, ilgisiz bırakılıyorum, kendimi anlatmaktan yoruldum.. Huzursuzluk çıkararak iletişim kurmaya mecbur bırakıyor beni. Yaptığı yanlışı değil, verdiğim tepkiyi konuşuyor. Çok yorgunum yaaaaaa deliler gibi haykırmak istiyorum. Boğazım yırtılana kadar hemde. 2 tane bebek vermişim ben sana ya, Rabbimize şükür sebebi bu. Elindekilerin kıymetini bilsene. Çocuklarının annesiyim ben. Arada sirada Gönül almak zor olmamali. Ben yoruldum artik hakliyken, haksızmisim gibi davranilmasindan.

Merhaba. Yıllar önce bu siteye kayıt olmuşum. 1 mesaj dahi atmamışım. Gecenin bu saatinde aklıma nereden geldi, nasıl geldi bilmiyorum... Konuya nereden gireyim, nasıl başlayayım bilmiyorum. Bu konuda kendimi yoramayacağım şimdi. Pat diye yazayım.
3 yıldır evliyim. Bu 3 yıla çok zorlu iki gebelik sığdırdım. Rabbim önce kendi evlatlarıma daha sonra herkesin evladına sağlık sıhhat versin inşallah. Oğlum 2 yaşında, kızım 4.5 aylık. Ben 32 yaşındayım. Yakın arkadaşımla evlendim yani yakın derken hiçbir zaman kanka değildik, çok sık yüz yüze de gelmemiştik ama telefon arkadaşlığımız harikaydı.. Her neyse bu adamla evlendim. Çok güvenilir, düzgün, zarif ve nazikti. Şu an o yıllar önce hayran olduğum adam içerde uyuyor koltukta. Beni yine uyku tutmadı. Bebelerim için gün içinde enerjik olmam lazım ama sıkıntıdan ve düşünmekten uyuyamıyorum. Çok emek harcadım, çok fazla fedakârlık yaptım. Karşılığında nankörlük, odunluk, duygusuzluk, iletişimsizlik ve saygısızlık görmek sinirlerimi yıpratıyor. Bazı günler hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışmak beni çok yıpratıyor. 3 yıl 30 yıl gibi geldi. Yazmak istediğim çok şey var aslında ama okuyan olmaz, sıkıcı olur diye yazmıyorum. Bu bir kadının yardım çığlığı.. İnsan ailesine anlatamıyor bunu anlayan yok çünkü. Dövüyor mu ? Sövüyor mu ? İçkisi mi var ? Kumarı mı var ? Rahat batıyor sana, bak çocuklarına deniyor. Olay sadece bunlar değil ki anlamıyorlar... Haykırmak istiyorum. Lütfen biri beni duysun....
Eğer anlarsa sorumluluk almak zorunda kalır.İşine gelmiyordur istediğin kadar anlat dur

Back
X