Anlaşilmamak..

Hala gelmediğine haber etmediğini göre sanırım başka biri var :(

Gittiğinden beri hiç aramadı mı? Vardım vs diye msj falanda mı yazmadı? İş için gittiğine emin misiniz? Önce onu bir netleştirin bence, bir soruşturun bakalım böyle bir şehir dışı gezisi var mıymış? Ayrıca siz arayın. Hadi size kırgın vs diye iyimser bakmaya çalışıyorum ama üç çocuğunuz olduğunu söylemişsiniz, onları da mı merak etmedi hiç? Tekrar söylüyorum siz arayın.

Gittiğinden beri hiç aramadı mı? Vardım vs diye msj falanda mı yazmadı? İş için gittiğine emin misiniz? Önce onu bir netleştirin bence, bir soruşturun bakalım böyle bir şehir dışı gezisi var mıymış? Ayrıca siz arayın. Hadi size kırgın vs diye iyimser bakmaya çalışıyorum ama üç çocuğunuz olduğunu söylemişsiniz, onları da mı merak etmedi hiç? Tekrar söylüyorum siz arayın.
Arama diyeni neden arayım.var eminim iş için .

Size bir buyuk tavsiyesi bu evlilive cok emek vermeyin. Fedakar da olmayin. Hep kendinizi dusunun once. Belli ki adamin gecinmeye niyeti yok. Siz de onu hayatinizin merkezinden cikarin. Merkeze sadece kendinizi koyun. Yiyin gezin eglenin kendinize vakit ayirin. Onunla plan yapmayin. O size katilirsa katilsin siz gezin tozun. Kendinize hobiler bulun.

Gelince, al karşına konuş. Bir sıkıntın mı var, başka biri mi var, evliliğe devam etmek istemiyor musun, niyetin ne? diye sor. Bir açıklaması vardır elbet. Ona göre de ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Arkadaşlar eşimle tam mutlu oluyoruz .birden error veriyor. Õnúmúzdeki hafta iş dolayısıyla başka şehre gidecek.bu hafta mutlu geçirelim dedik.once sessizlesti.sonra sürekli asabiyet ,konuşmama ,hatta bir yere gittik eğlenmek için tavirliydi kendi ayrı takılmaya çalıştı sorduğumda kendine yet bensiz mutlu ol gibi birşeyler dedi. Konuşalım dedim bir sorun mu var dediğimde istemiyorum konuşmak diyor. 3 gün sustum ama bugün ya konuş dedim .bak ben üzülüyorum dedim bana önemin yok gibi TV ye bakıyorum.elinde telefonuyla bilmeden birşey mi oldu dedim o yok bu yok sinirlendim niye lböyle yapıyorsun sürekli mic mic olmazmış köpeğim değilmiş. Bu günde şehir dışına giderken beni hiç arama watsapdan yazma sakin dedi..
hımmmmm bir haltlar yicek önden kesiyor rahat etmek için :KK67:

Boyle bir deliye 'Konus bak uzuluyorum' demek yerine,

tohumuna para vermedim sabır kotam dolmak uzere, kota doltuktan sonra agzınla kus tutsan kullukte izmaritsın bılmıs ol. Ya kendine gel ya da sonunda kendine yetmek zorunda kalan sen olacaksın demeliydiniz.

Uzuluyorum, kaybettirir.

Evet hiç bir şey yokken böyle davranıyor.kotu koku da şöyle olabilir.normal bir şekilde giderdi . böyle daha dikkat çekmez mi öyle birşey yapsa
Genel olarak erkek eğer gözden çıkardıysa, karşı taraf bunu anlasın diye uğraşır bazen. Kendi anlatmaz ama hareketleriyle anla der.

Evet hiç bir şey yokken böyle davranıyor.kotu koku da şöyle olabilir.normal bir şekilde giderdi . böyle daha dikkat çekmez mi öyle birşey yapsa
Sızı gözden cıkaran bırı dikkat cekmeyı umursar mi sizce
Kaldı ki adam hep böyleymiş.
Neden onun gitmesini bekliyorsunuz defetmıyorsunuz?

Şehir dışına kaçamak icin gidiyor. Orada aranmadan ve hesap vermeden rahatca takilabilmek icin planı baştan yapmış, yokyerden sorun çıkarmış ve aranıp sorulmamayi garanti altına almış aklınca.

Şimdi o dediginiz üstüne arasaniz yazsanız bile cevap vermemek için sebebi var. Eşiniz kendini kurnaz sanıyor ama dışardan bir göz ile niyetinin ne olacağı açıkça belli oluyor.

Back
X