İyi de ben durduk yere yazmadım ona cevap manasına gelsin diye yazdım. Adım atacak olan böyle mi yapardı, teşekkürler yazmış sadece. Sinirlendim aşırı!!Yazmayin...madem hoşlanmış adim atacaktir...
Anliyorum sizi...bazi erkekler bir ileri iki geri taktigi yapabilir..yani ilk yazan o olup beklemeye kalmis olabilir...hoslaniyorsa yazacaktır. Sinirlenmeye bile degmez.İyi de ben durduk yere yazmadım ona cevap manasına gelsin diye yazdım. Adım atacak olan böyle mi yapardı, teşekkürler yazmış sadece. Sinirlendim aşırı!!
Sosyal medya hesaplarım yeni, paylaşım bile yok. Yani teknik olarak bu da zor gibi amaDış görünüşünüzden hoşlanmış ama yaşam tarzınızdan hoşlanmamış olabilir. Sosyal medya hesabına baktığımız her insanın az çok nasıl yaşadığını, karakterini falan anlıyoruz. Sizin de paylaştığınız bişey itici gelmiştir belki. Başlamamış bir şeyi kafaya takmaya değmez.
HaklısınızAnliyorum sizi...bazi erkekler bir ileri iki geri taktigi yapabilir..yani ilk yazan o olup beklemeye kalmis olabilir...hoslaniyorsa yazacaktır. Sinirlenmeye bile degmez.
Ben böyle düşünmedim açıkçasıArkadasiniza sizden hoslandigini soylemis ama tanismak istiyorum ayarlasana dememis sanirim.
Sizi sosyal medyadan eklemis ama siz kabul eder etmez bisey yazmamis.
Sonra siz onun instagram'daki genel bir mesajina ozelden yazmis ve oradan konusmayi ilerletmesini beklemissiniz.
Yani anlasiliyor ki normal bir durum olarak bicok kisiden hoslanabilecegi gibi bi begeni olusmus takip listesine eklemis arada sohbete vakti olursa yazisacak ama cok da aklinda degilsiniz.
Belki ilerki gunlerde yazar ama sizin de şu asamada cok onemsiyeceginiz bir konu degil bence.
Cok etkilenmis olsa o da heyecanlanip yazmaliydi. Erkekler neredeyse her hos bulduklarina adim atma egilimindeler biliyorsunuz. Belki de siz istekli olunca yani kendi ifadenizle kurcalayinca o da kendini taktik olarak cekmis olabilir. Bi daha yazmayin zaten begenisi devam ediyorsa mutlaka iletisim kurar.Ben böyle düşünmedim açıkçası
Ben biraz kurcalayınca olabilir diye düşünüp bir heyecanla yazdım, sonuçta kendisi idi ilk adımı atan ama garip işte
Yok yazmam dahaCok etkilenmis olsa o da heyecanlanip yazmaliydi. Erkekler neredeyse her hos bulduklarina adim atma egilimindeler biliyorsunuz. Belki de siz istekli olunca yani kendi ifadenizle kurcalayinca o da kendini taktik olarak cekmis olabilir. Bi daha yazmayin zaten begenisi devam ediyorsa mutlaka iletisim kurar.
Hahaha benim de aklima geldi ama elimde delil olmayinca susayim dedim :)Yok yazmam daha
Yada aklıma şu geliyor aynı zamanda başka birilerine daha yazıyordu belki seçim yaptı kendince
Gelişme olursa yazarım ama sogudum ben ne heyecanlanmıştım yerini sinire bıraktıHahaha benim de aklima geldi ama elimde delil olmayinca susayim dedim :)
Ama bu da normal ya, ayni anda pekcok kisiyi begenip yazisiyor olabilir. Belki sen yazdiginda o coktan biriyle iletisimi baslatmisti ona devam etti.
Onunla sarmazsa sana doner ama :)
Valla hic kafaya takma, normal kosullarda madem arkadasina soyledi yani senin begenisini bilmeni sagladi bu durumda sen ozel mesajla kapi acinca oradan yurumesi lazimdi.
Bakalim zaman ne gosterecek. Gelismeleri yazarsan sevinirim. Hakkinda hayirlisi olsun.
Gelişme olursa yazarım ama sogudum ben ne heyecanlanmıştım yerini sinire bıraktı
Emin miyizGelirse sen de biraz onu sinir edersin ödesirsiniz ki o yazacak sana :)
Hahahhah çok güldümGezilecek yerleri tavsoyeni begenmemis demek:)
Haha moralini duzelteyim az dedim:) bekle ve gor sakin birsey yazma:)Hahahhah çok güldüm
:)))) hahaha valla seni heyecanlandirip sinir etti ya bunun bi karsiligi olmalı hayatta bi tesekkurle gecistirmez bence takiplesme de baslamisken bi ara yazacak bence , bu arada gezilecek yerleri begenmemise ben de cok guldum :))Emin miyiz
Yok yapacağımı yaptım zatenHaha moralini duzelteyim az dedim:) bekle ve gor sakin birsey yazma:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?