Hadi inşallah, azıcık süründürür yine kabul ederim:)))) hahaha valla seni heyecanlandirip sinir etti ya bunun bi karsiligi olmalı hayatta bi tesekkurle gecistirmez bence takiplesme de baslamisken bi ara yazacak bence , bu arada gezilecek yerleri begenmemise ben de cok guldum :))
Hadi bakalim hayirlisiHadi inşallah, azıcık süründürür yine kabul ederim
Ben cevap olur diye düşündüm ama öyle olmuyormuşAcele etmişsiniz bence. Ben bu taktik işlerinden hoşlanmam ama benden hoşlandığını duyduğum ve beni ekleyen birine ilk mesajı ben atmam.
Kusura bakmayın ama daha tanışmadan ilk fırsatta hikayeye cevap yazarak atlamış gibi olmuşsunuz.
O yazana kadar bir şey yazmayın. Yazmazsa da canınızı sıkacak bir şey yok.
Sosyal medya hesaplarım yeni yani paylaşım yok gibiSimdi 2 ihtimal var:
1. Sizden hoslandi ve takibe de aldi ya sizi, siz mesaj atinca bunun bir karsilik oldugunu dusunup taktiksel bir edayla cekti kendini.
2. Paylasimlarinizdan farkli insanlar oldugunuz sonucuna vardi ve yazmaktan vazgecti.
O yazmadan ne yazin ona, ne de paylasimlarini begenin. Taktik olmadan ilerlemiyor bu isler.
Ama tanımadığım birini sosyal medyada kabul edip yorum yapmıyorum ki, benim ki onu bilerek, ona özel atılmış bir mesajdı. Ama belki de sizin gibi mi düşündü acabaÜzerinize atlıyor gibi görünmek istememiştir belki, arkadaşınızın hoşlandığını size söylediğinden muhtemelen haberi yoktur. Erkekler de abaza gibi bir izlenim bırakmaktan korkuyor. Sonradan "Şu önerdiğiniz yere gittim güzelmiş" şeklinde belki yazar, bekleyin biraz daha bakalım.
Ben cevap olur diye düşündüm ama öyle olmuyormuş
Evet bunlar da olabilir haklısınızArkadaşınız aranızı yapmaya çalışmış olsa ve bunun üzerine ekleşseniz sorun olmazdı. Çünkü o zaman zaten tanışma amacıyla konuşmaya başlamış olurdunuz.
Şimdi çocuk kendisi hoşlanmış, eklemiş ama sizin niyetinizden haberi yok. Belki garipsedi, belki çekindi, belki fırsat kollamış gibi olmak istemedi. O yüzden akışına bırakın siz.
Ama tanımadığım birini sosyal medyada kabul edip yorum yapmıyorum ki, benim ki onu bilerek, ona özel atılmış bir mesajdı. Ama belki de sizin gibi mi düşündü acaba
Dediğiniz gibi birşey varsa zamanla yazar heralde
Aynen beklemedeyim ama umursamıyorum daÇekinmiştir belki, onun hoşlandığından sizin haberiniz olduğunu düşünmüştür falan. Arkadaşınıza söyleme falan dediyse. Yakında çıkar kokusu.
Birincisi ben sizin ablanız değilim, tanımıyorum ama tanımak istiyorum bunu da onun benden hoşlandığını duyduktan sonra istedim, öyle olmasa da isteyebilirdim bunlar doğal şeyler. Ve evet geçiyorum yas tutmuyorum. Sevgiler iyi akşamlarAblacim adam seni tanimiyor, sen adami tanimiyorsun yazsa ne, yazmasa ne, sevse ne, sevmese ne sanki ayilip bayildigin cok asik oldugun biri mi....bosver gec bence.
Yani bu da ihtimal ama sonuçta yazmışım yani hoşlanıyorsa insan heyecanlanmaz mıBelki ilk konuşmayı mesajla yapmak yerine yüz yüze yapmayı tercih ediyordur. Sizi de tanımıyormuş anladığım kadarıyla. Tanımadığı biriyle mesaj üzerinden konuşmak herkese samimi gelmeyebilir.
Başlık: Anlaşılmaz erkekler? :) Daha bir şey yapma bence. Dediklerini icraata dökmek istiyorsa seni bulacak kişi o. Dönmezse yoluna bakarsın sen de.Yani bu da ihtimal ama sonuçta yazmışım yani hoşlanıyorsa insan heyecanlanmaz mı
Yok ben zaten çok başka hayallerle yazmıştım hani konuşma ilerler, tanışırız vs vs işte. Ama hayal ettiğimde kaldımBaşlık: Anlaşılmaz erkekler? :) Daha bir şey yapma bence. Dediklerini icraata dökmek istiyorsa seni bulacak kişi o. Dönmezse yoluna bakarsın sen de.
Sizce yazar mı kiBende sinir olurdum. Yazarsa cevap verme boşver o da sinir olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?