Anlaşmalı boşanma

Nickbulamadimya

Bir yanım hala çocuk...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
226
291
53
Selamlar
bir derdim var başlığında en çok nasıl anlaşmalı boşanma yapabilirim konusu var malum,
Bende dün başvurdum bu gün tarih bilgisi geldi sorun şu ki gayet emin ve haklı olsamda kendimi bir eksilmiş hissediyorum sanki bir parçam kopacak yanlız, kimsesiz kalacakmis gibi
Ama eşimin hiç umrunda değil tek söylediği pişman olacaksın sen yaptın bunu vs. Kendimi çok kötü hissediyorum
sizler bu durumda neler yaşadınız nasıl atlattiniz paylaşır mısınız :KK42:

Eminimki gecerli sebepleriniz var bosanmak icin.
Pismanlik yasayacak biri varsada o kisi esiniz.
Erkekler, onlardan vazgecebilecegimizi hic bir sekilde dusunmuyorlar.
Taki celp ellerine gecene kadar.
Elbetteki zor bir durum, sadece sunu yapin
Ben bu adami neden bosuyorum??
Yaptiklarini hatirlayinca bir tiksinme, sogukluk hissediyorsaniz hehh dogru yoldasiniz demektir.
Kolayliklar diliyorum.

Hee bir de su kuyrugu dik tutmalari yokmu
Pisman olucaksin bla bla bla
Hicte eksilmiyorsunuz, onlardan oncede vardik, sonrada var olacagiz.
Teşekkür ederim ❤
Buradaki
Eminimki gecerli sebepleriniz var bosanmak icin.
Pismanlik yasayacak biri varsada o kisi esiniz.
Erkekler, onlardan vazgecebilecegimizi hic bir sekilde dusunmuyorlar.
Taki celp ellerine gecene kadar.
Elbetteki zor bir durum, sadece sunu yapin
Ben bu adami neden bosuyorum??
Yaptiklarini hatirlayinca bir tiksinme, sogukluk hissediyorsaniz hehh dogru yoldasiniz demektir.
Kolayliklar diliyorum.
Kesinlikle hissediyorum bana dokunduğu anda sanki yabancı bir adam var karşımda öyle hissediyorum

Sebebi ben den çok ailesine düşkün olması beni kendinden aşağıda görmesi
Eminim bu durumlar düzelsin diye çok savaşlar vermişsinizdir. Sabırla beklemişsinizdir. Olmayınca olmuyor. Kendisi de biraz elini taşın altına koyup çaba gösterseymiş. İçiniz rahat olsun rabbim daha güzel bir sayfa açmak için bir önceki sayfayı kapatıyor dur güzellikler sizinle olsunnnn..:KK68:

Eminim bu durumlar düzelsin diye çok savaşlar vermişsinizdir. Sabırla beklemişsinizdir. Olmayınca olmuyor. Kendisi de biraz elini taşın altına koyup çaba gösterseymiş. İçiniz rahat olsun rabbim daha güzel bir sayfa açmak için bir önceki sayfayı kapatıyor dur güzellikler sizinle olsunnnn..:KK68:
Aminn çok teşekkür ederim dilerim hepimize birlikte olsun ❤️

Benim de yakın tarihte mahkemem var. Ruhsal gelgitleriniz çok oluyordur kendimden biliyorum :) en mutlu anımda onunla yaşadığım kötü anlar aklıma geliyor ve birden buz kesiyorum. Daha sonrasında da bu kararı aldığım için şükrediyorum. Benimki de aynı şekilde bu yuvayı elleriyle yıkmasına rağmen benim pişman olacağımı söylüyor. Umrumda değil. Bir de pişmanlığımı görmek için sabırsızlanıyormuş . :-) Allah sabredenlerle beraberdir hiç korkmayın her şey geçecek.

Ya can çıkar huy çıkmaz diye bir şey var çok inanırım. Otuz yaşına geldim inandığım tek bir şey var hayatta kimseyi çekmemek. Bu aile eş arkadaş kim olursa olsun. Hrkes yerini ve haddini bilecek. İnsanın sürekli kendinden vermesi kendi ayağına taktığı prangasıyla mutlu olma çabasından başka bir şey değildir.

Selamlar
bir derdim var başlığında en çok nasıl anlaşmalı boşanma yapabilirim konusu var malum,
Bende dün başvurdum bu gün tarih bilgisi geldi sorun şu ki gayet emin ve haklı olsamda kendimi bir eksilmiş hissediyorum sanki bir parçam kopacak yanlız, kimsesiz kalacakmis gibi
Ama eşimin hiç umrunda değil tek söylediği pişman olacaksın sen yaptın bunu vs. Kendimi çok kötü hissediyorum
sizler bu durumda neler yaşadınız nasıl atlattiniz paylaşır mısınız :KK42:
Valla o pişman olacaksın lafını ben de duydum. Oldum mu asla olmadım 1 gün bir an bile.. Ama o nasıl pişman oldu bana yaptıklarına onu gördü bu gözler çok şükür :dua: Ha tabi bu benim umrumda mı? Tabiki hayır :halay::halay: Evliyim, mutluyum, huzurluyum, sağlıklıyım binlerce şükür :dua::dua::dua::dua:

Valla o pişman olacaksın lafını ben de duydum. Oldum mu asla olmadım 1 gün bir an bile.. Ama o nasıl pişman oldu bana yaptıklarına onu gördü bu gözler çok şükür :dua: Ha tabi bu benim umrumda mı? Tabiki hayır :halay::halay: Evliyim, mutluyum, huzurluyum, sağlıklıyım binlerce şükür :dua::dua::dua::dua:
Hep çok mutlu olun inşallah ❤️
Darısı başımıza

Ya can çıkar huy çıkmaz diye bir şey var çok inanırım. Otuz yaşına geldim inandığım tek bir şey var hayatta kimseyi çekmemek. Bu aile eş arkadaş kim olursa olsun. Hrkes yerini ve haddini bilecek. İnsanın sürekli kendinden vermesi kendi ayağına taktığı prangasıyla mutlu olma çabasından başka bir şey değildir.
Ben hep kendimden verdim tek sebebi de birazcık sevgi dilenmek çok aptalım 🤦şimdi ne kendime saygım var nede yanımda birisi

Benim de yakın tarihte mahkemem var. Ruhsal gelgitleriniz çok oluyordur kendimden biliyorum :) en mutlu anımda onunla yaşadığım kötü anlar aklıma geliyor ve birden buz kesiyorum. Daha sonrasında da bu kararı aldığım için şükrediyorum. Benimki de aynı şekilde bu yuvayı elleriyle yıkmasına rağmen benim pişman olacağımı söylüyor. Umrumda değil. Bir de pişmanlığımı görmek için sabırsızlanıyormuş . :-) Allah sabredenlerle beraberdir hiç korkmayın her şey geçecek.
Teşekkür ederim ❤️
Siz nasıl aldınız boşanma kararını

Teşekkür ederim ❤
Siz nasıl aldınız boşanma kararını

Evlendikten sonra eşimin bir çok kötü alışkanlığıyla karşılaştım yalan kumar vs. Toparlamak için çok uğraştım elimizde olan maddi manevi neyimiz varsa gitti. Kendisine tekrarı olduğunda boşanacağımı söylemiştim ve hissettim olacağını. Şüphelerimden emin olduğumda boşanacağım dedim ve maalesef ki haksız çıkmadım. Bir gün içinde pılımı pırtımı topladım çıktım o evden. Defalarca yalvardı düzeldim ben diye ama o evliliğe inancım kalmadı. Yaşadığım stresten birçok sağlık problemiyle uğraştım. Hala böyle durup durup o yaşadığım günler aklıma geliyor kendimi bir çukurdaymış gibi hissediyorum. Ama pişman hiç olmadım çünkü haketmemiş dedim. Ben bu karara kendimi hazırlamıştım o yüzden çok yıkılmadım sanırım nefes aldığımı hissedebiliyorum artık.

Eğer elinizden geleni yaptiginizi dusunuyorsaniz iciniz rahatsa biraz uzulur snra butin skntilr gecer bnde yeni bir bosanan ve hamile olarak diyorum hersey geciyor.gercekden geciyor.
insan kendine ait olani seviyormus ozluyormus
o yuzden uzulmeyin cok fazla hersey gecicek biraz zaman..

Back
X