- 21 Kasım 2017
- 43
- 41
- 38
- Konu Sahibi Kardeleen1
Boş
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar 5 yıldır evliyim eşimle hiçbir konuda anlaşamıyoruz. Bana göre kendisi çok sorumsuz ona göre değil. 1,5 yıl çalışmadı tüm gün evde pc oyun oynadı öncesindede işleri önemsemedi inşaat yaptılar başında durmadı kar zarar etmeden satıldı. Cafe actı işler yolunda gitmedi battı. Herşeyi bahane edip eve geç geldi benle ilgilenmedi. Son zamanlar kahvede takıldı vs sürekli kavga ettik. Çocuk istemeye basladı son bir kaç yıldır durumu iyi oldugu dönemdede istemedim suandada istemiyorum o sebebini para olarak görüyor. Çünkü çalısmıyorsun dediğim için. Çalışmaktan kastettiğim paradan ziyade sabah kalk git akşam eve zamanında gel. Her neyse çocuk doğurmam dedim oda git birdaha gelme dedi 3 aydır ailemin yanındayım. Mesajlastık bana yazdıklarını sizle paylasmak istiyorum.
Çalışmayı hep istedim eşim düzgün bir olmadıgı sürece çalısamazsın dedi kpss kazanamdım banka sınavı girdim kazanamadım onun dışında başka işleri istemiyprum dedi olmadı. Şimdi ayrılsanda çalıstırmayacam diyor.peki cocuk istememe sebebiniz ne ? Icinizi bilmem ama bana esiniz yapici geldi sonucta iyi günde kötü günde evet dediniz . Siz calisiyormusunuz? Yoksa issiz kaldigi zaman destek olabiliridniz.
Avukat tutmak istiyorum para lazım ve altınlarımı istiyorum babam emekli ondan isteyemem bende hiç para kalmadı eşim çalısmadıgı için benimde çalısmama engel oldu. İyi bir avukat tutmak için bekliyorumSizin davranışlariniz da mantıklı değil. Madem bosanmak istiyorsunuz açın davanizi ve istediğiniz nafakayi isteyin. Rapunzel gibi bir yere çekilip "bana ulasamazsin" moduna girmenin anlamı yok. Bosanma bu. Esiniz hakli iki yetişkin gibi davranın.
Gerçekten ayrılmak istiyorum. 5 yıldır yalnız dısarı çıkamam. istediğimi giyemem pantolonlrıma bile o karar verir. Birgün yürüyüşe çıkmak istedim bana engel oldu sana laf atarlar yürüyemezsin dedi. Böyle kıskanç oldugu için çalısamıyorumda. Evlenmeden önce çok iyi oynamıs hiçbirseye karısmazdı. Evlendikten sonra zamanla gittimçe artan bir kıskançlık oldu çok zor Allah kimsenin basına vermesinburnu sürtsün mü istiyorsunuz gerçekten boşanmak mı?
altınlar konusunda çok haklısınız
Çocuk yok. Ben evi terk edince bir işlere basladı diyorlar ama ben inanmıyorum. Düzenli değil çalısma konusunda.Eşiniz şu anda çalışıyor mu, çocuk var mı? Esin elinden geleni yapıyor ama sen çok katı zor gibi geldin bana. ..
Sizi arayıp size ulaşamamış olması eşinizi haklı görür eşiniz yapıcı olmuş siz yıkıcı bu da eşinizi haklı görür bende boşanma aşamasındayım altınlar sizin hakkınız ama üzerine birşey yok işi yok dava baya uzar zor hakedersiniz nafakada iş dolayısıyla biraz zor olur Allah yardımcınız olsun bir şans daha versenizGerçekten ayrılmak istiyorum. 5 yıldır yalnız dısarı çıkamam. istediğimi giyemem pantolonlrıma bile o karar verir. Birgün yürüyüşe çıkmak istedim bana engel oldu sana laf atarlar yürüyemezsin dedi. Böyle kıskanç oldugu için çalısamıyorumda. Evlenmeden önce çok iyi oynamıs hiçbirseye karısmazdı. Evlendikten sonra zamanla gittimçe artan bir kıskançlık oldu çok zor Allah kimsenin basına vermesin
Sadece bu mesaja baktınızda öyle belki ama beni tehdit ettiği için mesafeliyim. Geldiğim gün aradı ailemin yanına benim soyadımı tasıyarak dısarı çıkarsan son çıkısın olur dedi. Sonra ayrıldanda kimseyle evlenemezsin çalısamazsın o evden dısarı çıkamazsın dedi. O yüzden engelledim kendisini instagramdan yazdı. Büyükler konusuyor bende o yüzde. Kendisine mesafeliyim.Eşiniz şu anda çalışıyor mu, çocuk var mı? Esin elinden geleni yapıyor ama sen çok katı zor gibi geldin bana. ..