- 23 Aralık 2023
- 741
- 921
- 23
- 29
Ne kadar güzel çok mutlu olun inşallah ben de atlatirim bir an onceevet, 2 aylık evliyim bile <3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar güzel çok mutlu olun inşallah ben de atlatirim bir an onceevet, 2 aylık evliyim bile <3
Çalışıyorum özel bir kurumda öğretmenim çocuğum yok eşimin adaletsizligi aile düşkünlüğü yüzünden ayrılmak istiyorum.Ne olursa olsun haklı haksz bilmiyor ve ben kendimi kaybediyorum sinir hastasi olacağım kebdimi taniyamiuorum.o da pek istemese de artk biraz istiyor tamam dedi.
İnanın o süre de yıpratıyor insanı.Ben 2 aylık evliyken sorun yaşamaya başladım.4 aylık evli iken boşanmayi düşündüm.Surekli 4 5 ay boyunca 1 sene dolsun diye bekledim.Ve yeri geldi pişman oldum ağladım.Onsuz yapamicam.Dedim şuan dilimden sadece hayırlısı olsun demek geçiyor.1 seneyi bekleyin eşiniz de tamam dediyse. Kağıt üzerinde evli kalın. Düzeninizi kurun.
Hani kavga dövüş can güvenliği sorunu yoksa 5 ay daha beklenebilir bence.
İnanim ben psikologa gidiyorm kendi hiçbir şey yapmıyor ve ben artk sinir krizi geçiriyorum ona saldirmaha başladım bana sen hastasın ilaç iç diyor ama ben de şunu yaparım demiyorTerapi, danışmanlık almayı kabul etti mi? Boşanmadan önce bu seçeneği değerlendirmek gerek diye düşünüyorum. Ama netleştikten sonraki süreç zor değil iki imza.
Siz devam mi ediyorsunuz.ben de daha 1 aylıkken nerdeyse basladi ve hep devam etti aileye bağımlı insan ile devam edemicem daha fazla gözünüzde hep suclusunuz fesatsiniz çocuğum olsa isim daha da zorlaşır diye dusunuyormİnanın o süre de yıpratıyor insanı.Ben 2 aylık evliyken sorun yaşamaya başladım.4 aylık evli iken boşanmayi düşündüm.Surekli 4 5 ay boyunca 1 sene dolsun diye bekledim.Ve yeri geldi pişman oldum ağladım.Onsuz yapamicam.Dedim şuan dilimden sadece hayırlısı olsun demek geçiyor.
İnanim ben psikologa gidiyorm kendi hiçbir şey yapmıyor ve ben artk sinir krizi geçiriyorum ona saldirmaha başladım bana sen hastasın ilaç iç diyor ama ben de şunu yaparım demiyor
Biz aynı eve girmedik.Dugunden aylar öncesinde evlendik.Nisanli gibi ayrıldım.Kayinvalidem bozdu aramizi.Ayril barış gitti ilişkim.Siz devam mi ediyorsunuz.ben de daha 1 aylıkken nerdeyse basladi ve hep devam etti aileye bağımlı insan ile devam edemicem daha fazla gözünüzde hep suclusunuz fesatsiniz çocuğum olsa isim daha da zorlaşır diye dusunuyorm
Bizimde aynı kayinvalidem bozuyor oğlunu doldurarak hayırlısı olsunBiz aynı eve girmedik.Dugunden aylar öncesinde evlendik.Nisanli gibi ayrıldım.Kayinvalidem bozdu aramizi.Ayril barış gitti ilişkim.
Ne gibi mesela.Bizimde aynı kayinvalidem bozuyor oğlunu doldurarak hayırlısı olsun
Daha önce geldi bilime inancı yok 2 kere geldi çift terapisine bırakti sorun bende deliymisim ilaç icmeliymisim duvar gibi bir şey anlatamazsiniz kesinlikleİrite edici.
Boşanmak istemiyor, anlaşmaya yanaşmazsa beraber aile terapisi istediğinizi belirtebilirsiniz. Gelirse sizin de içinizde pişmanlık kalmaz, gelmezse de senin tercihin der geçersiniz.
Eşimin evlenmeden aldığı bir arabasi vardı bu araba sorun oldu biz evlenince görümcem eşinden ayrılmış araba onlara da lazım olunca bir tartışma çıktı görümcem hak istedi verdik hakkını her neyse ama ailede hiç fedakarlik yok işte oglumun arabası varken tabi kullanirim deyip arabayı alıp alıp 2 gün hiç dusunmden. İşiniz var mı demeden alıp kullanıyorlar hak aldiklari halde . Sürekli oğluyla beni dedikodu yapıyor insan eşini annesiyle konusur mu. Çok fazla beklendifleri var vıcık vıcık olmak yatmak kalmak istekleri var bende bu konulara sıcak bakmıyorum diye kötü gelin oldumNe gibi mesela.
Haklısınız.Cozum üretilmiyor da tartismaya girmeseydiniz.Olan evliliğinize olmuş.Benimki de öyleydi.Dedigim olacak olacak.Eşimin evlenmeden aldığı bir arabasi vardı bu araba sorun oldu biz evlenince görümcem eşinden ayrılmış araba onlara da lazım olunca bir tartışma çıktı görümcem hak istedi verdik hakkını her neyse ama ailede hiç fedakarlik yok işte oglumun arabası varken tabi kullanirim deyip arabayı alıp alıp 2 gün hiç dusunmden. İşiniz var mı demeden alıp kullanıyorlar hak aldiklari halde . Sürekli oğluyla beni dedikodu yapıyor insan eşini annesiyle konusur mu. Çok fazla beklendifleri var vıcık vıcık olmak yatmak kalmak istekleri var bende bu konulara sıcak bakmıyorum diye kötü gelin oldum
İnanın dayanamadım artk eşim çok adaletsiz birisiHaklısınız.Cozum üretilmiyor da tartismaya girmeseydiniz.Olan evliliğinize olmuş.Benimki de öyleydi.Dedigim olacak olacak.
Adaletsiz değil kendini kullandirmayi seviyor.İnanın dayanamadım artk eşim çok adaletsiz birisi
Adaletsiz değil kendini kullandirmayi seviyor
Arada olur da sürekli olmaz tabiki.Kesinlikle üstelik akrabalarına da bir ara da halasını ordan oraya taşıyordu sofor olmuştu sorun yaşamıştık ne var bunda demişti.
Bunlar biraz anormalArada olur da sürekli olmaz tabiki.
Bizimki de alttan girdi üstten çıktı.Ama.cok beddua ettim.Onunda kızı nişanlandıBunlar biraz anormal
Elbet yaptıkları karsilarina çıkıyor cikacaktir da Allah büyükBizimki de alttan girdi üstten çıktı.Ama.cok beddua ettim.Onunda kızı nişanlandı
Ve abisi gitmemiş kizkardesinin nişanına.
Bende öyle düşünüyorum.Sikintidan ben akciğerlerimden midemden bağırsaklarında oldum.Daha yeni yeni iyileşiyorum.Sedef hastalığı var birde bende.Bacaklarimda coktu şimdi sadece diz ve dirseklerimde cikiyor.Elbet yaptıkları karsilarina çıkıyor cikacaktir da Allah büyük