Anlaşmalı bosanma

İlk baslarsa bı halalari vardı her yere onu aliyorlardi çok saçma düğüne gidiyorlar halamı da alalım ki hala da hali vakti yerinde anneler günde annneleri gezmeye gofiruyorz arabada yer yok tüh halama demeyelim ayıp olur falan yani akrabaları için beni sildiler. Sonra eşimin bekarken aldığı arabası problem oldu sürekli araba bı onda bir bizde olsjn istiyorlar aynı sehirdeyiz gelip kalmak istiyorlar gelin hep bize uyum sağlasın istiyorlar ama ben de sınırlı bir insanım zorla birbseyleri yapamiyorum
O evin içinde değiliz biz. Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Sürekli sinir olarak hayat sürmez. Henüz balayında sayılırsınız. Şimdi böyleyse ileride kim bilir neler yaşarsınız? Öğretmensiniz, belli bir eğitiminiz var, tartıp düşünmüşsünüzdür zaten. En güzel yıllarınızı sinir hastası olarak tüketmenin anlamı yok. Evliliği kurtarmak neden kadına düşüyor ki bunu anlamıyorum zaten. Hatayı yapan taraf bir zahmet kendi hatasını anlayıp kurtarmak için çabalasın. Yuva onun da yuvası. Yapmıyorsa da kendisi bilir. Şu an aynı evde misiniz? Bir avukatla konuşarak sizin için en uygun olacak boşanma şeklini belirleyin. Belki delil toplamak için bir süre daha evinizde kalmanız gerekebilir. Yol haritanızı, tüm ayrıntıları anlatarak avukatınızla çizebilirsiniz ancak. Kolaylıklar dilerim.🙏

O evin içinde değiliz biz. Ne yaşadığınızı en iyi siz bilirsiniz. Sürekli sinir olarak hayat sürmez. Henüz balayında sayılırsınız. Şimdi böyleyse ileride kim bilir neler yaşarsınız? Öğretmensiniz, belli bir eğitiminiz var, tartıp düşünmüşsünüzdür zaten. En güzel yıllarınızı sinir hastası olarak tüketmenin anlamı yok. Evliliği kurtarmak neden kadına düşüyor ki bunu anlamıyorum zaten. Hatayı yapan taraf bir zahmet kendi hatasını anlayıp kurtarmak için çabalasın. Yuva onun da yuvası. Yapmıyorsa da kendisi bilir. Şu an aynı evde misiniz? Bir avukatla konuşarak sizin için en uygun olacak boşanma şeklini belirleyin. Belki delil toplamak için bir süre daha evinizde kalmanız gerekebilir. Yol haritanızı, tüm ayrıntıları anlatarak avukatınızla çizebilirsiniz ancak. Kolaylıklar dilerim.🙏
Anneme geldim yarın bir avukatla gorusecegim inşallah .çok haklisiniz karşı taraf hep bize verilsin fedakarlık yapsın kafasinda 1 kere hayır deyince kötü oluyorsunuz bu şekilde ömür gecmez .çok teşekkür ederim yorumunuza .🌸

Annesine o kadar bağımlı biri ki size anlatamam günlük rutinini daha arayjp annesine anlatan biri sanki kız çocuğu gibi düzelme sanki oluesa dediğinizi denerim çok sağ olun ama bu adama hicbir şey islemiyor
Boşanmanız daha sağlıklı...gerçekten anneci erkek bir yere kadar çekiliyor. Ne kadar düzeldi sansanız da en başa dönülüyor yeniden babamdan biliyorum.

Merhaba hanımlar ben 6 buçuk aylık evliyim bosanmak istiyorum bir avukata danistigimda anlaşmalı olarak oluyor öyle gosteriyoruz gibi bir şey denilmişti. Bu konuda fikriniz var mı anlasmali oluyor mu oluyorsa nasıl olur
Bir de kiralık evde kontrat onun adına benim evde kalma şansım nedir bana verirler mi evi yani kiraci olarak
Kira kontratı onun üzerineyse evde kalamazsınız ki. Boşanınca kontratı iptal ettirir eşiniz

Avukatla gorusrum uzaklaştırma alırsak ben boşanana kadar kalabiliyor musum
Uzaklaştırma alacak kadar sıkıntılı bir evlilik olduğunu düşünmemiştim mesajlarınızdan. Uzaklaştırma olursa, kararda da ev size tahsis edilirse evet kalırsınız.

Uzaklaştırma alacak kadar sıkıntılı bir evlilik olduğunu düşünmemiştim mesajlarınızdan. Uzaklaştırma olursa, kararda da ev size tahsis edilirse evet kalırsınız.
Eğer ev konusunda anlasamazsak bana birakmazsa uzaklastrma ile ancak oluyormuş benim kalmam

Hayır beklemeniz gerekmiyor. Avukatım. Dava çekişmeli açılır akabinde anlaşmalı boşanma protokolü sunulur.
Çok teşekkür ederim Kira kontratı onun adına bosaninca ben evde kalabilir miyim gelirim düşük ama

Anlaşmalı olacaksa avukat bile tutmayın boşuna paraiz gitmesin

Bir yıl dolmadigi için oluyor mu öyle avukat çekişmeli acicaz anlaşmaliya cevircez dedi
Evet dediğiniz gibi yapacaksanız bende boşandım da ben anlaştım 1 yılın dolmasını beklemiştim yada bekleyin karşı tarafta istiyorsa sonra açın sizin kararınız

Evet dediğiniz gibi yapacaksanız bende boşandım da ben anlaştım 1 yılın dolmasını beklemiştim yada bekleyin karşı tarafta istiyorsa sonra açın sizin kararınız
O kadar yoruldum ki hemen bitsin istiyorm artk

Back
X