- 15 Ekim 2025
- 26
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi ruhsuz deli
-
Tolere ettiğiniz şeyler adamın borcu harcı, huysuzluğu, fakirliği, maç düşkünlüğü fikan değil farkında mısınız? Madde kullanımı ve şiddetten bahsediyorsunuz. Bir kadınla olsaydı yine neyse kıvamındaki yorumunuzun üstüne söylenecek söz yok.Herkese merhaba öncelikle 2 haftadır burdaki konuları okuyup bi şekilde nefes almaya çalışıyordum fakat olmuyor ...
Eşimle 2 yıl evli 3 yılda sevgililik toplam 5 yıldır hayatımdaydı şuan boşanma sürecindeyiz ama haklı olan tarafın kendim olduğunu düşünüyorum ama buna rağmen ciddi anlamda canım acıyor ....
2 yıllık süreç içerisinde çok ciddi kavgalarimiz da oldu, şiddet , bağımlılık bunları bu şekilde tolere etmiştim ama son olay beni bitirdi ve anlaşmalı olarak boşanma kararı aldık haftaya dava var davayı kendi açtı birde ...
Herşeyini tolere ettiğim eşim kişisinin geçen hafta bana yediği naneyi anlatırken yalan söylediğine emindim anlattığı şeyde biriyle birlikte olduğuna emindim ama bir kadınla değildi trans bireyle bunu hazmedemedim kendisiyle en kavga ettiğimde telefonda bana beni suçladı benim yüzümden öyle biriyle olduğunu iddia etti yatak konusunda isteklerini yapamadığım nedeniyle bende ona bir kadına gitmiş olsaydın seni haklı olarak görebilirdim fakat senin yönelimin farklı şeklinde konuşma yaptım biraz karışık anlattım fakat olay kısaca böyle çok zorlu bi sekilde evlendik şuan o kadar çok canım acıyor ki birileriyle dertleşmek istiyorum ailem yanımda onlar beni destekliyor ama ben boğuluyor gibi hissediyorum kendimi
Şiddeti, bağımlılığı affeden kadınlarHerkese merhaba öncelikle 2 haftadır burdaki konuları okuyup bi şekilde nefes almaya çalışıyordum fakat olmuyor ...
Eşimle 2 yıl evli 3 yılda sevgililik toplam 5 yıldır hayatımdaydı şuan boşanma sürecindeyiz ama haklı olan tarafın kendim olduğunu düşünüyorum ama buna rağmen ciddi anlamda canım acıyor ....
2 yıllık süreç içerisinde çok ciddi kavgalarimiz da oldu, şiddet , bağımlılık bunları bu şekilde tolere etmiştim ama son olay beni bitirdi ve anlaşmalı olarak boşanma kararı aldık haftaya dava var davayı kendi açtı birde ...
Herşeyini tolere ettiğim eşim kişisinin geçen hafta bana yediği naneyi anlatırken yalan söylediğine emindim anlattığı şeyde biriyle birlikte olduğuna emindim ama bir kadınla değildi trans bireyle bunu hazmedemedim kendisiyle en kavga ettiğimde telefonda bana beni suçladı benim yüzümden öyle biriyle olduğunu iddia etti yatak konusunda isteklerini yapamadığım nedeniyle bende ona bir kadına gitmiş olsaydın seni haklı olarak görebilirdim fakat senin yönelimin farklı şeklinde konuşma yaptım biraz karışık anlattım fakat olay kısaca böyle çok zorlu bi sekilde evlendik şuan o kadar çok canım acıyor ki birileriyle dertleşmek istiyorum ailem yanımda onlar beni destekliyor ama ben boğuluyor gibi hissediyorum kendimi
Evet sebep sizsiniz. Elin oğlunun her kabahatini görmezden gelirseniz bu şekilde azdırırsınız. Hala üzülüyorum diyorsunuz ben de size PES demek istiyorum.Tam olarak tanımlayamadim anlatmak istediğim şeyi beni sebeb olarak gösteriyor başkasına gitmesinde ki sebebi benim ona yetersiz gelmemden kaynaklı yani eğer yetemeyen ben olsaydım hemcinsime giderdi bi transa değil ihaneti kabul edecegimden değil tam olarak anlatamıyorum kusura bakmayın ne demek istediğimi çocuğum yok evet ama neden bu kadar üzülüyorum
Şiddet , bağımlık varmış zaten boşanıyorsun kanıt varsa dava da kullanabilirsiniz , kadına gitse de haklı değil inşallah çocu
Haklısınız en büyük kötülüğü ondan çok kendime ben yaptım yapmaya da devam ediyorumEvet sebep sizsiniz. Elin oğlunun her kabahatini görmezden gelirseniz bu şekilde azdırırsınız. Hala üzülüyorum diyorsunuz ben de size PES demek istiyorum.
Erkekle birlikte olmasının sebebi sizsiniz tabi yani bunu ona verebilme ihtimaliniz yok neden erkek değilsiniz kiHerkese merhaba öncelikle 2 haftadır burdaki konuları okuyup bi şekilde nefes almaya çalışıyordum fakat olmuyor ...
Eh değişmenin vakti gelmiş demek ki...Haklısınız en büyük kötülüğü ondan çok kendime ben yaptım yapmaya da devam ediyorum
Seven bir insan kadın erkek fark etmeksizin, eşinin cinsel sorunu ve isteksizliği varsa tedavi olması için destekler, sabırla bekler. Aldatmak büyük bir karaktersizliktir. Tedavi sonrası yine aynı sorunlar olsa, herkes kendi yoluna bakar, boşanırdı. Ama aldatılmadan önce de şiddet görmüşsünüz, asıl o zaman çoktan ayrılmanız gerekirdi.Tam olarak tanımlayamadim anlatmak istediğim şeyi beni sebeb olarak gösteriyor başkasına gitmesinde ki sebebi benim ona yetersiz gelmemden kaynaklı yani eğer yetemeyen ben olsaydım hemcinsime giderdi bi transa değil ihaneti kabul edecegimden değil tam olarak anlatamıyorum kusura bakmayın ne demek istediğimi çocuğum yok evet ama neden bu kadar üzülüyorum
Tamam transa gitmeye sizi sebep gösteriyor ( asla olamaz da) , şiddet ve bağımlılığına neyi kimi sebep gösteriyor , kendi ak kaşık gibi , anlaşmalı boşanma kullan bunları bence.Tam olarak tanımlayamadim anlatmak istediğim şeyi beni sebeb olarak gösteriyor başkasına gitmesinde ki sebebi benim ona yetersiz gelmemden kaynaklı yani eğer yetemeyen ben olsaydım hemcinsime giderdi bi transa değil ihaneti kabul edecegimden değil tam olarak anlatamıyorum kusura bakmayın ne demek istediğimi çocuğum yok evet ama neden bu kadar üzülüyorum
Yorum yapsam mı yapmasam mı şaşırdım açıkçası. Transa değil kadına gitse ok yani ? Yatakta isteklerini yapamamak falan Allah aşkına ne yaşıyorsunuz böyleHerkese merhaba öncelikle 2 haftadır burdaki konuları okuyup bi şekilde nefes almaya çalışıyordum fakat olmuyor ...
Anlaşmalı boşanmadigim takdirde sürecin daha da kötüye gideceği yönünde tehditleri var o yüzden anlaşmalı kabul ettimTamam transa gitmeye sizi sebep gösteriyor ( asla olamaz da) , şiddet ve bağımlılığına neyi kimi sebep gösteriyor , kendi ak kaşık gibi , anlaşmalı boşanma kullan bunları bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?