Anlaşmalı boşanma

ruhsuz deli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
26
9
1
27
Herkese merhaba öncelikle 2 haftadır burdaki konuları okuyup bi şekilde nefes almaya çalışıyordum fakat olmuyor ...

Eşimle 2 yıl evli 3 yılda sevgililik toplam 5 yıldır hayatımdaydı şuan boşanma sürecindeyiz ama haklı olan tarafın kendim olduğunu düşünüyorum ama buna rağmen ciddi anlamda canım acıyor ....

2 yıllık süreç içerisinde çok ciddi kavgalarimiz da oldu, şiddet , bağımlılık bunları bu şekilde tolere etmiştim ama son olay beni bitirdi ve anlaşmalı olarak boşanma kararı aldık haftaya dava var davayı kendi açtı birde ...

Herşeyini tolere ettiğim eşim kişisinin geçen hafta bana yediği naneyi anlatırken yalan söylediğine emindim anlattığı şeyde biriyle birlikte olduğuna emindim ama bir kadınla değildi trans bireyle bunu hazmedemedim kendisiyle en kavga ettiğimde telefonda bana beni suçladı benim yüzümden öyle biriyle olduğunu iddia etti yatak konusunda isteklerini yapamadığım nedeniyle bende ona bir kadına gitmiş olsaydın seni haklı olarak görebilirdim fakat senin yönelimin farklı şeklinde konuşma yaptım biraz karışık anlattım fakat olay kısaca böyle çok zorlu bi sekilde evlendik şuan o kadar çok canım acıyor ki birileriyle dertleşmek istiyorum ailem yanımda onlar beni destekliyor ama ben boğuluyor gibi hissediyorum kendimi

Boğulacak bir şey yok.. Çocuk da yok sanırım kaç kurtar kendini...Bu adamdan boşanıyorsun diye hüzün çökmüyor,boşanmanın kendisi hüzünlü bir eylem zaten olayın bu adamla alakası yok..Bir kaç ay ağlarsın sonra şükür namazı kılarsın, güven bana..

Transa ne için gitmiş çoğu erkek transın onu yapması için gidiyor diye duymuştum ne kadar doğru bilinmez trans bi arkadaşım vardı seks işçisi değildi uygulamadan tanışıyordu erkekler onları yapmamızı istiyor demişti ne kadar doğru bilemem ayrıca adam seni dövüyormuş ya. Bence hastalık testi yaptır

Şiddet , bağımlık varmış zaten boşanıyorsun kanıt varsa dava da kullanabilirsiniz , kadına gitse de haklı değil inşallah çocuk yokur.

Tolere ettiğiniz şeyler adamın borcu harcı, huysuzluğu, fakirliği, maç düşkünlüğü fikan değil farkında mısınız? Madde kullanımı ve şiddetten bahsediyorsunuz. Bir kadınla olsaydı yine neyse kıvamındaki yorumunuzun üstüne söylenecek söz yok.
Şükür ki davayı açmış karşı taraf. Bu sayede siz de kurtulmuş olursunuz.
Bir erkek için bu kadar eğilip bükülmek NEDEN?

Tam olarak tanımlayamadim anlatmak istediğim şeyi beni sebeb olarak gösteriyor başkasına gitmesinde ki sebebi benim ona yetersiz gelmemden kaynaklı yani eğer yetemeyen ben olsaydım hemcinsime giderdi bi transa değil ihaneti kabul edecegimden değil tam olarak anlatamıyorum kusura bakmayın ne demek istediğimi çocuğum yok evet ama neden bu kadar üzülüyorum

Şiddeti, bağımlılığı affeden kadınlar
" gel bana ne istiyorsan yap yine affederim" imajı çiziyor. Üstüne sizi aldatmış hem de trans biriyle. Aldatmanın her türlüsü korkunç ve iğrenç bir durum. Herife " Bir kadına gitmiş olsaydın seni haklı görürdüm" demeniz de ayrı bir saçmalık. Aldatmanın bahanesi olamazzzz .

Evet sebep sizsiniz. Elin oğlunun her kabahatini görmezden gelirseniz bu şekilde azdırırsınız. Hala üzülüyorum diyorsunuz ben de size PES demek istiyorum.

Nereden tutayım
Adam şiddet uyguluyor
Kumar oynuyor
Cinselliği dışarda
Boşanma davasını bile kendi açıyor
Bu adama ağıt yakan kalıplara sığmayan boğulan karısı var
Hey maşallah
Bazen konuyu yanlış okumuşumdur yok bu kadar da olmaz diye 2 3 kere okuyorum
Ne desem bilemedim git yalvar belki affeder

Şiddet , bağımlık varmış zaten boşanıyorsun kanıt varsa dava da kullanabilirsiniz , kadına gitse de haklı değil inşallah çocu

Evet sebep sizsiniz. Elin oğlunun her kabahatini görmezden gelirseniz bu şekilde azdırırsınız. Hala üzülüyorum diyorsunuz ben de size PES demek istiyorum.
Haklısınız en büyük kötülüğü ondan çok kendime ben yaptım yapmaya da devam ediyorum

Erkekle birlikte olmasının sebebi sizsiniz tabi yani bunu ona verebilme ihtimaliniz yok neden erkek değilsiniz ki boşandığın için çok mutlu olmalısın bence

Seven bir insan kadın erkek fark etmeksizin, eşinin cinsel sorunu ve isteksizliği varsa tedavi olması için destekler, sabırla bekler. Aldatmak büyük bir karaktersizliktir. Tedavi sonrası yine aynı sorunlar olsa, herkes kendi yoluna bakar, boşanırdı. Ama aldatılmadan önce de şiddet görmüşsünüz, asıl o zaman çoktan ayrılmanız gerekirdi.

Tamam transa gitmeye sizi sebep gösteriyor ( asla olamaz da) , şiddet ve bağımlılığına neyi kimi sebep gösteriyor , kendi ak kaşık gibi , anlaşmalı boşanma kullan bunları bence.

İnşallah... Ama burda bana kızanlar biraz babam kaynaklı bir çok şeye sabrettim çünkü babam için evlenip boşanmak çok büyük ayıptı susmaliydım ama şuan anneme herşeyi anlattım annem arkamda babam bu trans konusunu bilmediği halde ben sana demedim mi diyip başıma kalkıyor

Yorum yapsam mı yapmasam mı şaşırdım açıkçası. Transa değil kadına gitse ok yani ? Yatakta isteklerini yapamamak falan Allah aşkına ne yaşıyorsunuz böyle

Tamam transa gitmeye sizi sebep gösteriyor ( asla olamaz da) , şiddet ve bağımlılığına neyi kimi sebep gösteriyor , kendi ak kaşık gibi , anlaşmalı boşanma kullan bunları bence.
Anlaşmalı boşanmadigim takdirde sürecin daha da kötüye gideceği yönünde tehditleri var o yüzden anlaşmalı kabul ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…