Anlaşmalı boşanma

Yorum yapsam mı yapmasam mı şaşırdım açıkçası. Transa değil kadına gitse ok yani ? Yatakta isteklerini yapamamak falan Allah aşkına ne yaşıyorsunuz böyle

Yorum yapsam mı yapmasam mı şaşırdım açıkçası. Transa değil kadına gitse ok yani ? Yatakta isteklerini yapamamak falan Allah aşkına ne yaşıyorsunuz böyle
Hayir ihaneti kabul etme açısından kullandığım bir cümle değildi o tam anlatamadim

Yani haklı değilsiniz kendinize kendiniz etmişsiniz şiddet bağımlılık tolere ettim nedir bunun tolere edilmemesi gerekir

27 dk önce üye olmuşsunuz ve ilk mesajiniz böyle 'sansasyonel'!? bir içerige sahip.

Denk gelmiş heralde.

Annene söyle söylesin babanıza , damat heriflere gidiyormuş desin susar babanız.

Siz neden bu şartlarda anlaşmalı boşanmayı kabul ediyorsunuz, maddeleri ne bu anlaşmanın ben buraya takıldım en çok.

Şiddeti bağımlılığı affettiğini düşünmüyorum. Kendini ifade edememiş bence.
Kim olsa bağımlılıktan şiddetten önce kocasının bir transa gitmesi 5 yılını hayatını yaşadığı seksleri her şeyi sorgulatır. Çok haklı. Diğerlerini başka kadını vs çabuk unutursun boşansan bile ama bu iş çok kötü ya. Kadın boşanacak ama bu nasıl unutulur ki çok korkunç.

27 dk önce üye olmuşsunuz ve ilk mesajiniz böyle 'sansasyonel'!? bir içerige sahip.

Denk gelmiş heralde.
Evet yeni üye oldum üye olmadan önce sürekli boşanma süreçlerini okuyordum ... Yazamadigim daha bir çok şey var inanın yalan söylemiyorum yazdığım kısım sadece bir ki
Annene söyle söylesin babanıza , damat heriflere gidiyormuş desin susar babanız.

Siz neden bu şartlarda anlaşmalı boşanmayı kabul ediyorsunuz, maddeleri ne bu anlaşmanın ben buraya takıldım en çok.
Anlaşmalı olarak boşanmadigim takdirde sürecin çok daha kötü yerlere gideceği konusunda tehditleri var o yüzden korkuyorum kabul ettim

Kendimi tam olarak ifade edemiyorum kusura bakmayın

Onu anladım anlaşmalı boşanma şartları nedir neyle geliyor size bu kusurlarına karşılık.

Tam olarak bu yazmaya çalıştıgim şey konu kadına gitse kabul ederdim değil anlatamadım siz benden daha iyi açiklamissinix Allah razı olsun

Çünkü babam katı bi insan boşanmak çok büyük bir ayıp olduğu için kabul etmem gerekiyordu
Hayır sizi üzmek istemiyorum kendinize yapmışsınız sadece hiç uzulmeden bosayin unutun gitsin zaten her yeri defo değişik tip mis travmada olmayın kısa çöpü cekmissiniz babanızın ve elalemin korkusuna cekmissiniz bir de bu kadar kötüsü çıkmaz heralde bir daha travma yaşaması gereken o ne istediği ne olduğu belli değil hastalıksız kurtuldugunuza şükredin dertlenecek bişey yok çocuk yoksa daha iyi hatta

Onu anladım anlaşmalı boşanma şartları nedir neyle geliyor size bu kusurlarına karşılık.
Ciddi derecede fikir uyuşmazlığı şiddetli geçimsizlik olarak açmış davayı ve şöyle dedi maddi olarak hiç birşey isteme yani bu olayları uzatirsan senin için tam olarak çekişmeli olur dedi bende hiç birseyini istemiyorum dedim

Çocuk olmadi hayatımı mahvetti ona üzülüyorum

Nasil mahfetti kaç denizi yedi 70 mı oldunuz ayağınız mi tutmuyor konuda 3 cocukmu var yok .O hayat yeniden güzelleşir bırakın milleti kalkın ayağa
Allah'tan tek istediğim ayağa dimdik kalkmak yoksa bu tramva berbat bir his tam olarak ne hissettiğimi ne anlatmak istediğimi anlatamadım yanlış anlaşıldım

Allah'tan tek istediğim ayağa dimdik kalkmak yoksa bu tramva berbat bir his tam olarak ne hissettiğimi ne anlatmak istediğimi anlatamadım yanlış anlaşıldım
Anladım sizin yerinize düşünelim bilmem kaç yılınızı yedi hirpaladi üzdü hayaller çöp oldu tamam.Simdi artıları yazalım çocuk yok yaş daha genç göz görüyor sağlık toplanır durumda üstelik bu işten hastalık kapıp uğraşmakta vardı . Psikolojik olarak bir terapi bir destek alın bide iş bulsanız yavaş yavaş karisirsiniz hayata elbette gün gelir yaşam değişir yeniden gülecek bin sepep bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…