- 15 Ekim 2025
- 26
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi ruhsuz deli
-
Yorum yapsam mı yapmasam mı şaşırdım açıkçası. Transa değil kadına gitse ok yani ? Yatakta isteklerini yapamamak falan Allah aşkına ne yaşıyorsunuz böyle
Hayir ihaneti kabul etme açısından kullandığım bir cümle değildi o tam anlatamadimYorum yapsam mı yapmasam mı şaşırdım açıkçası. Transa değil kadına gitse ok yani ? Yatakta isteklerini yapamamak falan Allah aşkına ne yaşıyorsunuz böyle
Herkese merhaba öncelikle 2 haftadır burdaki konuları okuyup bi şekilde nefes almaya çalışıyordum fakat olmuyor ...
Eşimle 2 yıl evli 3 yılda sevgililik toplam 5 yıldır hayatımdaydı şuan boşanma sürecindeyiz ama haklı olan tarafın kendim olduğunu düşünüyorum ama buna rağmen ciddi anlamda canım acıyor ....
2 yıllık süreç içerisinde çok ciddi kavgalarimiz da oldu, şiddet , bağımlılık bunları bu şekilde tolere etmiştim ama son olay beni bitirdi ve anlaşmalı olarak boşanma kararı aldık haftaya dava var davayı kendi açtı birde ...
Herşeyini tolere ettiğim eşim kişisinin geçen hafta bana yediği naneyi anlatırken yalan söylediğine emindim anlattığı şeyde biriyle birlikte olduğuna emindim ama bir kadınla değildi trans bireyle bunu hazmedemedim kendisiyle en kavga ettiğimde telefonda bana beni suçladı benim yüzümden öyle biriyle olduğunu iddia etti yatak konusunda isteklerini yapamadığım nedeniyle bende ona bir kadına gitmiş olsaydın seni haklı olarak görebilirdim fakat senin yönelimin farklı şeklinde konuşma yaptım biraz karışık anlattım fakat olay kısaca böyle çok zorlu bi sekilde evlendik şuan o kadar çok canım acıyor ki birileriyle dertleşmek istiyorum ailem yanımda onlar beni destekliyor ama ben boğuluyor gibi hissediyorum kendimi
Çünkü babam katı bi insan boşanmak çok büyük bir ayıp olduğu için kabul etmem gerekiyorduYani haklı değilsiniz kendinize kendiniz etmişsiniz şiddet bağımlılık tolere ettim nedir bunun tolere edilmemesi gerekir
Annene söyle söylesin babanıza , damat heriflere gidiyormuş desin susar babanız.İnşallah... Ama burda bana kızanlar biraz babam kaynaklı bir çok şeye sabrettim çünkü babam için evlenip boşanmak çok büyük ayıptı susmaliydım ama şuan anneme herşeyi anlattım annem arkamda babam bu trans konusunu bilmediği halde ben sana demedim mi diyip başıma kalkıyor
Evet yeni üye oldum üye olmadan önce sürekli boşanma süreçlerini okuyordum ... Yazamadigim daha bir çok şey var inanın yalan söylemiyorum yazdığım kısım sadece bir kısmı27 dk önce üye olmuşsunuz ve ilk mesajiniz böyle 'sansasyonel'!? bir içerige sahip.
Denk gelmiş heralde.
Evet yeni üye oldum üye olmadan önce sürekli boşanma süreçlerini okuyordum ... Yazamadigim daha bir çok şey var inanın yalan söylemiyorum yazdığım kısım sadece bir ki27 dk önce üye olmuşsunuz ve ilk mesajiniz böyle 'sansasyonel'!? bir içerige sahip.
Denk gelmiş heralde.
Anlaşmalı olarak boşanmadigim takdirde sürecin çok daha kötü yerlere gideceği konusunda tehditleri var o yüzden korkuyorum kabul ettimAnnene söyle söylesin babanıza , damat heriflere gidiyormuş desin susar babanız.
Siz neden bu şartlarda anlaşmalı boşanmayı kabul ediyorsunuz, maddeleri ne bu anlaşmanın ben buraya takıldım en çok.
Kendimi tam olarak ifade edemiyorum kusura bakmayınŞiddeti bağımlılığı affettiğini düşünmüyorum. Kendini ifade edememiş bence.
Kim olsa bağımlılıktan şiddetten önce kocasının bir transa gitmesi 5 yılını hayatını yaşadığı seksleri her şeyi sorgulatır. Çok haklı. Diğerlerini başka kadını vs çabuk unutursun boşansan bile ama bu iş çok kötü ya. Kadın boşanacak ama bu nasıl unutulur ki çok korkunç.
Onu anladım anlaşmalı boşanma şartları nedir neyle geliyor size bu kusurlarına karşılık.Evet yeni üye oldum üye olmadan önce sürekli boşanma süreçlerini okuyordum ... Yazamadigim daha bir çok şey var inanın yalan söylemiyorum yazdığım kısım sadece bir ki
Anlaşmalı olarak boşanmadigim takdirde sürecin çok daha kötü yerlere gideceği konusunda tehditleri var o yüzden korkuyorum kabul ettim
Tam olarak bu yazmaya çalıştıgim şey konu kadına gitse kabul ederdim değil anlatamadım siz benden daha iyi açiklamissinix Allah razı olsunŞiddeti bağımlılığı affettiğini düşünmüyorum. Kendini ifade edememiş bence.
Kim olsa bağımlılıktan şiddetten önce kocasının bir transa gitmesi 5 yılını hayatını yaşadığı seksleri her şeyi sorgulatır. Çok haklı. Diğerlerini başka kadını vs çabuk unutursun boşansan bile ama bu iş çok kötü ya. Kadın boşanacak ama bu nasıl unutulur ki çok korkunç.
Hayır sizi üzmek istemiyorum kendinize yapmışsınız sadece hiç uzulmeden bosayin unutun gitsin zaten her yeri defo değişik tip mis travmada olmayın kısa çöpü cekmissiniz babanızın ve elalemin korkusuna cekmissiniz bir de bu kadar kötüsü çıkmaz heralde bir daha travma yaşaması gereken o ne istediği ne olduğu belli değil hastalıksız kurtuldugunuza şükredin dertlenecek bişey yok çocuk yoksa daha iyi hattaÇünkü babam katı bi insan boşanmak çok büyük bir ayıp olduğu için kabul etmem gerekiyordu
Canım valla ne desek şok olduk herşeyi boşver bu adam sana cinsel hastalıklar bulaştırabilir farkında mısnHayir ihaneti kabul etme açısından kullandığım bir cümle değildi o tam anlatamadim
Ciddi derecede fikir uyuşmazlığı şiddetli geçimsizlik olarak açmış davayı ve şöyle dedi maddi olarak hiç birşey isteme yani bu olayları uzatirsan senin için tam olarak çekişmeli olur dedi bende hiç birseyini istemiyorum dedimOnu anladım anlaşmalı boşanma şartları nedir neyle geliyor size bu kusurlarına karşılık.
Çocuk olmadi hayatımı mahvetti ona üzülüyorumHayır sizi üzmek istemiyorum kendinize yapmışsınız sadece hiç uzulmeden bosayin unutun gitsin zaten her yeri defo değişik tip mis travmada olmayın kısa çöpü cekmissiniz babanızın ve elalemin korkusuna cekmissiniz bir de bu kadar kötüsü çıkmaz heralde bir daha travma yaşaması gereken o ne istediği ne olduğu belli değil hastalıksız kurtuldugunuza şükredin dertlenecek bişey yok çocuk yoksa daha iyi hatta
Bunu diyen insan her şeyi yutar az itişin biraz özleşin o adam ikna eder seni her türlüona bir kadına gitmiş olsaydın seni haklı olarak görebilirdim
Hayır ben tam olarak ne demek istediğimi anlatamadım kabul etmek için değil söylediğim şeyBunu diyen insan her şeyi yutar az itişin biraz özleşin o adam ikna eder seni her türlü
Nasil mahfetti kaç denizi yedi 70 mı oldunuz ayağınız mi tutmuyor konuda 3 cocukmu var yok .O hayat yeniden güzelleşir bırakın milleti kalkın ayağaÇocuk olmadi hayatımı mahvetti ona üzülüyorum
Allah'tan tek istediğim ayağa dimdik kalkmak yoksa bu tramva berbat bir his tam olarak ne hissettiğimi ne anlatmak istediğimi anlatamadım yanlış anlaşıldımNasil mahfetti kaç denizi yedi 70 mı oldunuz ayağınız mi tutmuyor konuda 3 cocukmu var yok .O hayat yeniden güzelleşir bırakın milleti kalkın ayağa
Anladım sizin yerinize düşünelim bilmem kaç yılınızı yedi hirpaladi üzdü hayaller çöp oldu tamam.Simdi artıları yazalım çocuk yok yaş daha genç göz görüyor sağlık toplanır durumda üstelik bu işten hastalık kapıp uğraşmakta vardı . Psikolojik olarak bir terapi bir destek alın bide iş bulsanız yavaş yavaş karisirsiniz hayata elbette gün gelir yaşam değişir yeniden gülecek bin sepep bulunurAllah'tan tek istediğim ayağa dimdik kalkmak yoksa bu tramva berbat bir his tam olarak ne hissettiğimi ne anlatmak istediğimi anlatamadım yanlış anlaşıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?