Anlaşmalı boşanma..

anlaşmalı boşanmak için 1 yılın dolması şart...
zaten eşinizin bu konuda anlaşmalı olarak boşanmayacağı kesin sen boşanamazsın ben boşanabilirim gibi dayılanmalar da neymiş:44:
ne sanıyormuş evliliği? boşanmak ona göre bu kadar kolay mı?
madem boşanalım dediğinde eyvallah ama ben boşarım dedi, o zaman neden evlenmiş? neden seni rahatlatıp hayatım olur mu saçmalama biz birbirimizi seviyoruz bunlar da geçer diyemedi?
bence sizin evliliğiniz gerçekten temelden sarsılmış, inşallah bir yol bulursunuz seni üzmek değil maksadım
ama evlilik bir arada olmak, ikiyken bir olup dertleri sıkıntıları birlikte çözmek değil mi?
evli değilim ama evlilik denince bunlar gelir aklıma...
daha yeni gelinsin, evliliğinin cicim aylarını eşinle başbaşa geçireceğin yerde ortada bir ev bile yok
eşin istemiyor herhalde senle mutlu olmak öylesine flört etme gibi sandı evliliği...
daha sorumluluk alma yolunda bir adımı yok
peki şunu sormak isterim:
evlenmeden önce, evlendikten sonrsına dair konuşmadınız mı? ev muhabbetini demiyorum
yani olaylara nasıl tepki verirsin, şu konu söz konusu olsa nasıl düşünürsün gibi kişiliğiyle ilgili... ya da kişiliğinizle...
bu evlilik başlarken bazı şeyleri aşmanız gerekirdi
sen bence kendinden taviz verme,
ben gelemiyorum sen gel ben beraber olalım istiyorum falan de...
ya da avukatı buldum de
önce bir avukatla görüş, haklarını öğren nasıl işler bu süreç detaylı öğren biz ne desek yanlış olabilir en doğru kaynak işin uzmanı...
hakkında hayırlısı olsun

2 yıl birlikteliğin ardından evlendik sorunsuzdu her şey süperdi diyemem özellikle çok zorlu bir nişanlılık geçirdim..,
babası çok beter bir insan bunu biliyordum ama bu yüzden onu terkedemedim.. Sevdim ve inandım hatam bu..
Eşime hayret ediyorum o bize kimse karışamaz bu bizim hayatımız ben sana kavuşayım bana yeter derdi.. Bugün
babası geçmiş karşıma burda yaşayacaksınız diyor ayrı durmak istemiyorsan çalışma dedi adam bana ya nasıl parçalamam!
Bunlar konuşulurken eşim düşünceli hayattan bıkmış bir halde izledi.. Doğrusu ben kolay biri değilimdir ama haksız tepkiler vermem
abartılı tepkiler verdiğim doğrudur haklıyken haksız düşerim hırçınlığımdan ötürü.. Eşim şuan böyle bir iki gün sonra özür diler ben sensiz yapamam der bu tiptir ama sonra bi sebeple beni yine üzer.. Küçük sebeplerin kavgalarına alıştım herkes diyor evliliğin ilk yılları zordur diye ama ben bana verdiği sözü tutmamasına katlanamıyorum şuan

tamam zor birisin olabilir, bu senin kişiliğin değişemezsin,
eşin de bu durumunu bilerek senle evlendi eee o zaman geçnmesini de bilecek
hem ne demek çalışma otur
tamam olabilir ama buna eşinle sen beraber karar verebilmelisiniz
baba artık ikinci planda olmalı
bence niyetleri onun ailesiyle oturmaya ikna etme çabası...
yani ayrı ev kurmak çok zor olmasa gerek...
bir yatak odası bir de salon takımı alırsın çok masraf yapmadan yetecek kadar eşyayla bir ev tutarsınız zamanla iyice eliniz bollaşınca da daha büyük eve çıkıp tam tekmil alırsınız herşeyi...
bunu eşinle konuş
ben çalışmasam bile ayrı evde oturmak sterim ve ailelerden uzak başbaşa ev kurmak isterim falan de...
aileler işin içine girince iki kişinin huzuru da olmuyor
evliliğe 3. kişiler karışmamalı bence...

Evimiz ayrı olacak zaten de şehir kavgası bizimki canım yanına tayin isteyemiyorum onlar da illa oraya getircekler beni
Aynı ev istekleri yok eşimin de yok eşim orda çok rahat çalışıyor yanıma gelirse iki katı çalışacak ve çok daha zor şartlarda
bu bizim sorunumuz.. Bense artık inada bindirdim sırf babası yüzünden artık o şehirde benim bi işim yok ayrılıksa ayrılık..
Beni delirttiler

neler hissettigini anlayabiliyorum çunku benim de yapim oyle haksizliga tahammül edemem kendimi asla ezdirmem ama ben esimin ailesiyle direk muhatap olmam sikintilarimi esime aktaririm o da eger hakliysam (ki hep oyleyim hihi) bana destek olur ve tekrarlanirsa bana birakmadan beni savunur... Sana tavsiyem bir kere aileyi çikarin aradan hayat ikinizin hayati nerede yasayacaginiz sadece ikinizi ilgilendirir. Eger esini gerçekten seviyorsan sinirlenmeden daha yapici iyi niyetini gostererek sana verdigi sozleri hatirlatarak onu ikna etmeyi dene... Ailesiyle ayni sehirde yasamaniniz kesinlikle ikili iliskinizi zedeler ve senin onun ailesiyle iliskini de zedeler... Onlardan uzak olmaniz hepiniz için en iyisi... Bunu da anlat esine belki aklina yatar ve oraya yerlesmeyi kabul eder... Bol sans sakin, yapici, iyi niyetli ve asik ol ama kendini ezdirme ve sakin pes etme...

arkadasım yazdıklaını okudum,gercekten aynı zamanlarda evlenıp ıkımızde kısa surede zor seyler yasamısız,
senın durumun benımkınde farklı tabıama odak noktası aynı eslerımız!
bu aılesının yanında agzını gık dıye bıe acamayan eslrımız oldgu surece bız es aılesı yanında hep kotu gelın ılan edılırız daha sımdıden,
esım sevgılıyken annem babam bıraktı koye gıttı ac bıle kaldım cok,dıye turlu turlu derdını baan anlatırdı uzulurdum daha da baglanır ona yardım ederım param olmasa bıle,hedıye aldırmazdım o kadar ıdare ederdım onu,
ama nısanlandık aılesı ıst a geldı anne babası kıymetlı oldu,tamam kıymetlı ama konusmazdı babasının yanında yaa herseye onlar karar verırdı,
sımdı de anneı ve ablaarına karsı konusamıyo,
senın esınde aynı aılesıne dıyemıyo senı uzuyoslında aılesının karısmaması lazım ama ıyı dusun canım ayrı oldugunuz ıcın ck gergınsın bende 15 gun annemlerde kaldım ıs geregı ayrılık daha da gerıyo ınsanı,sakın ol aılesıne fırsat verme,esın arayana kadar arama kı degerını bılsın yoksa hep gerı gelır dıye dusunurler,
zaten uzaksın bıra yalnız kalınca anlıycaktır kıymetını,aılseıyle yasamak ıstıyosa kalsın o sehırde ama ozur dıelıyıp konusmaya calısacaktır ıste o zaman tavız verme,yaa geleceksın yaa da aılenle yasa o zaman de ama bosanma sozunu sakın kulllanma bırak gerısını o dusunsun,erkek olup ıraz da pı onlar goguslesınler artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…