Anlaşmalı mı anlaşmamalı mı?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Arkadaşlar ayrı ve istinafta bi mahkemem var.eski eş kişisi aldattığını kanıtlayacağımı biliyor.çeyrek altınlarımı ve arabanın yarısını vermiyor.yedibin ve ev eşyalarının tümünü al diyor.
Kabul etmezsem çeyiz getirdiğim eşyalarımı harap etmek ile boşanma davası öncesinde yaptığım sonra çektiğim birikime ortak olmak ile tehdit ediyor.ne yapmalıyım?

İhaneti kanıtlıyorsan senin birikimine nasıl ortak oluyor?
Tazminat alamıyor musun?
Avukatın ne diyor?
İhanet, şiddet gibi sağlam boşanma nedenlerin varken güçlü bir avukat şart bence.
Bedavaya getirmeye çalışıyor o kesin de 2 tane daha sevgili yaptı.resmen boşanmadan

Çekişmeli boşanma çok yıpratıcı oluyor ve cidden çok uzun sürüyor. Bi şekilde mahkemesiz çözebilseniz keşke. İnşallah hakkınızı vermeye ikna olur.

Çekişmeli boşanma çok yıpratıcı oluyor ve cidden çok uzun sürüyor. Bi şekilde mahkemesiz çözebilseniz keşke. İnşallah hakkınızı vermeye ikna olur.
Hiç olacağını zannetmiyorum.bide utanmadan gelmiş arkadaş olabiliriz gibi bişey diyor.acaba kanıtlayamadığı halde benim ayrıyken sevgililerim olsaydı nasıl arkadaş olurdu.aslında suratına buna benzer şeyler söyledim onun hoşuna gitmedi kafasında konduramadı.
O her kadına atlamayı kendine yakıştırıyor ama benim hayatıma devam edip başkası ile evlenebilme ihtimalim tuhaf geliyor.
belki yüz tane kadın kandırır.fakat marifet kandırmak değil elinde tutmak.
O yuzden aslında ben değer mi değmez mi o kısmındayım.suan ben kabul edeyim diye kızımı zamanında alıp getiriyor.öncesinde sürekli pislik yapmaya yer arıyordu.kabul edince artık önemi kalmadığını düşünüp pislik yapmayacağı ne malum.

Para kazanılır peki giden 2/3 yıl geri gelir mi ve onun yaşattığı stres değer mi buna? Tek celsede bitmesi ve o karaktersize onu yok sayarak en büyük ceza verilmez mi? Şahsen ben öyle yaptım

Yani ben yıllardır uğraşıyorum tam bitti derken istinafa gitti. Şaka gibi bi adalet sistemimiz var mâlesef. Ya işi çok iyi takip eden cevval bir avukat tut. Yada Allaha havale edip kurtulduğuna şükret. Yıprandığına değmiyor. Çocuklar olmasa uğraşmazdım ama onların da hakkı var.
Ölçüp tartıp kendin karar vermelisin. Hakkında hayırlısı olsun.

Hatta öncesinde rüya gördüm.kendimi eski evimde gördüm.sonra benle konuşmak istedi zaten.

Onunla kullandığınız eskiyen eşyaları ne yapacakmışsınız ? Satınca para bile etmez .
Benim gözümde Eşyalar çeyizler çöptür .

Arabayı altınları alırsınız . Aldattığını kanıtlarsanız tazminat da alırsınız . Hatta nafaka da alabilirsiniz .

Allah yardımcımız olsun
Hangi karar için istinafa gitti

Sakin hakkınızı kaptırmayın. Bu zamanda araba kaç para haberiniz var mı? 7 bin+eşyalar ne demek, adam resmen kerizliyo sizi. O altınlar kimbilir 7 binin kaç katıdır. Siz o 7bin lirayı çocuğunuzla hayat kurmak için harcayın adam sizin altınlarinizi başka kadinlara mi yedirsin? A
Kanitlariniz varsa illa ki siz haklı cikacaksiniz, bence sizin ciddi olduğunuzu görünce geri adım atma ihtimali var. Razı olmazsa tazminat isteyeceğiniz söyleyin, en önemlisi de iyi bir avukatla yolunuza devam edin. Belki eşyalara zarar verirse mala zarar davası acabilirsiniz

Suratına dedim bedavaya getirmeye çalışıyorsun.diyokı birikim yapcam kızıma ben dedim sen evlenmek için birikim yaparsın.ne kızı

Suratına dedim bedavaya getirmeye çalışıyorsun.diyokı birikim yapcam kızıma ben dedim sen evlenmek için birikim yaparsın.ne kızı

Buzz gibi yalan. Sizin altınlarinizla yapmasın birikimi, kendi parasiyla yapsın. Lütfen haklarından vazgecmeyin

Tüm bu tehditleri de kanitlayip baskı altına alınmaya calisildiginizi dava dilekcenize ekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…