Anlaşmalı mı anlaşmamalı mı?

Kızınız için birikimi siz daha iyi yaparsınız
Kendisi de isterse elbette yine yapsın kızına
ama yalan eminim kendinde hiç suç bulmuyor hemen koşa koşa evlenecek birinle.beni çok mutlu etti ya sanki başkasını mutluluktan uçuracak bu kafayla.
Tüm bu tehditleri de kanitlayip baskı altına alınmaya calisildiginizi dava dilekcenize ekleyin
geçen benle konuştu sadece apartman arasında annem hepsini duydum evet böyle dedi dese ne kadar kanıt olur.bilmiyorum.o inkar eder de.
ayrıca avukatım da sözde kötü avukat değilde cekişmeli devam edersem ne kazanabilirimle ilgili hiç konuşma yapmadı.
iyisi böyle ise kötüsü ne halt anlamadım burda.

Annenizin şahitliği çok bir şey ifade etmeyebilir çünkü sizin anneniz

Anlaşmam. Neye ortakmis? Aldatmış. Avukat arkadaşlar daha iyi bilir

Ne yaparsa yapsin eşyalarına, bunla mi tehdit ediyor seni,ne yapcan o çeyizleri,ben ailemin yanına tatile gelmiştim bi valizle,aldatma mesajları o anda yakaladım,ve o andan sonra evime dönmedim,başka şehirdeydi evim ve tüm çeyizlerim.dogal olarak kaldı,umrumda değil,maddi olarak hakedişlerimi versim,onalri ne yapıyorsa yapsın, önemi yok artk benim için, ilerde yeniden biseyler olursa alırım herşeyimi en güzellerini, boşver olan çeyize olsun ,alınır yeniden.

Benim daha çok annem istiyor eşyaları.sanırım eşyalara merakım olsa bi şekilde dile getiririm diyorum.ama kızımı görmeye gelen babasına bi kere bile demedim.evin eşyası ile ilgili bişey.kızdığım nokta benim şartımı soran yok her zaman kendi şart koyup uydurmaya çalıştı.

Merak ettim anneniz ne yapacakmış eşyaları ?

Kimse kimseye şart sormaz
Muhtemelen siz de ona sormadınız ama o söylüyor
Siz de aynısını yapın . O size sormadan az direk şartlarınızı söyleyin

Merak ettim anneniz ne yapacakmış eşyaları ?

Kimse kimseye şart sormaz
Muhtemelen siz de ona sormadınız ama o söylüyor
Siz de aynısını yapın . O size sormadan az direk şartlarınızı söyleyin
Zaten kendi değil benim şart koymama izin verseydi.anlaşırdık.çünkü saçma sapan eski kocam bir gün şartını söyleyip ertesi gün vazgeçiyordu.hepsini söyledim suratına.dedim bir gün böyle dedin ertesi günü başka şey söyledin sana olan güvenimi bitirdin dedim.
Ben diyorum da yüzüne onun sanki duvara diyormusum gibi hissediyorum ya.

Sırf kurtulmak için yedibin değil düz hesap onbin isteyip eşyaları alıp.nafakayı 350tl tefe tüfeye bağlasam diye düşünüyorum.bu şartlar ile boşanmaya kalksam
Yine mal kaçırmaktan dolayı dava açabilirmiyim?o da evliyken birikimi vardı habersiz deyip karşı dava açmaya kalkabilir mi?aslında15 bin daha uygun ama onu almak daha zor anlaşmalıda.
Şartları nasıl düzenlemeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…