Anlaşmazlıklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Pembelii11

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
565
71
18
Eşim benimle nadiren dışarı çıkıyor çalıştığı için. ben kendim çıkmak istediğim ise bir yerlere sen hep gezmek istiyorsun diyor. Bende bu yüzden bunalıma giriyorum. Düşün taşın diyor bu böyle olmaz diyor. Ne demeliyim ki ne yapmalıyım? Her gün değil hafta 1 bir yere gidiyorum. İlçede oturuyoruz merkeze gidiyorum arkadaşlarıma anneme vs? Bu konudan dolayı sürekli tartışıyoruz

Eşim benimle nadiren dışarı çıkıyor çalıştığı için. ben kendim çıkmak istediğim ise bir yerlere sen hep gezmek istiyorsun diyor. Bende bu yüzden bunalıma giriyorum. Düşün taşın diyor bu böyle olmaz diyor. Ne demeliyim ki ne yapmalıyım? Her gün değil hafta 1 bir yere gidiyorum. İlçede oturuyoruz merkeze gidiyorum arkadaşlarıma anneme vs? Bu konudan dolayı sürekli tartışıyoruz
Düşünüp taşınıp ne yapacakmışsınız orasını anlayamadım.
Haftada bir de insan annesine gider , arkadaşlarıyla görüşür.
Yapacağınız şey belli , alıp karşınıza konuşacaksınız .

Düşünüp tasindiktan sonra ne olacak?

Dünde açtınız bu açtınız bu konuyu.
Haftada bir dussei çıkmanın neyi varmış?
Gittiğiniz yer anneniz,arkadaşınız.
Ne yapmanızı istiyor tam olarak, sürekli evde mi duracaksiniz, neyini düşüneceksiniz bunun?
Tehdit ediyor bir yandan aslında.

Bu konu bu kadar olamaz eksik anlatmissiniz sanki biraz daha acarsaniz yardimci olmaya calisalim...mesela merkeze 150km uzaktasiniz o yuzden mi her hafta olmaz diyor yada gidince kaliyormusunuz ne bileyim suan maddi olarak buna musait mi degilsiniz boyle taşlar yerine oturmuyor nedenleriyle yazarsanız anlayabiliriz

Bu konulara hep aynı yorumu yapıyorum ama; evlilik mi, kölelik mi..
Siz bir eşya değilsiniz, kocanız da sahibiniz değil. Siz özgür bir bireysiniz, istediğiniz zaman istediğiniz yere gitme hakkınız var. Haftada 1 çıkıp arkadaşlarınızla buluşmanıza trip atan adam, kendisini sizin eşiniz değil "sahibiniz" olarak görüyordur.

Bu nasil bi laf bi düşün taşın ne demek. Ne yani siz hafta da bir dışarı çıkınca adam sizden bosanacak mi. Var mi böyle saçmalık. Ben istediğim zaman çıkarım eşim de öyle. Evlendik die birbirimizin kölesi değiliz ya . Gittiğin yeri haber ver der iş cikisi istersen seni alırım der. Evlilik budur. Valla alın karşınıza konuşun böyle saçma bi düşünce olamaz.

Bu nasil bi laf bi düşün taşın ne demek. Ne yani siz hafta da bir dışarı çıkınca adam sizden bosanacak mi. Var mi böyle saçmalık. Ben istediğim zaman çıkarım eşim de öyle. Evlendik die birbirimizin kölesi değiliz ya . Gittiğin yeri haber ver der iş cikisi istersen seni alırım der. Evlilik budur. Valla alın karşınıza konuşun böyle saçma bi düşünce olamaz.
Konuşunca da olmuyor ki ben bu sekildeyim seni tatmin edemiyorum demekki ben L bedenim sen xxl diyorsun diyo misal olarak gidersin gezmeye ama ben bi bakarım bana uyuyorsa gidersin diyor

narsisst bir ess hayirli olsun

Konuşunca da olmuyor ki ben bu sekildeyim seni tatmin edemiyorum demekki ben L bedenim sen xxl diyorsun diyo misal olarak gidersin gezmeye ama ben bi bakarım bana uyuyorsa gidersin diyor
Yıl olmuş 2023 dediği lafa bak ben bi bakarim uyarsa gidersin. Oldu paşam başka. Size mi güvenmiyor bi nedeni olmalı bence

Haftada bir aile ziyareti ve arkadaş görüşmesi normal bence. Aşırı filan da değil niye düşün taşına gelmiş olay anlamadım.

Bence de düşünüp taşının. Evlilik dediğiniz evde oturup koca beklemekten ibaret bir şey değil, millet eşi olmadan aileleri arkadaşlarıyla ne tatiller yapıyor siz öyle kös kös evde koca bekleyeceksiniz. Düşünün taşının ya evde oturun maden kocanız hayatınızdan daha kıymetli ya da boşanıp özgürce yaşayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X