Anlaşmazlıklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim benimle nadiren dışarı çıkıyor çalıştığı için. ben kendim çıkmak istediğim ise bir yerlere sen hep gezmek istiyorsun diyor. Bende bu yüzden bunalıma giriyorum. Düşün taşın diyor bu böyle olmaz diyor. Ne demeliyim ki ne yapmalıyım? Her gün değil hafta 1 bir yere gidiyorum. İlçede oturuyoruz merkeze gidiyorum arkadaşlarıma anneme vs? Bu konudan dolayı sürekli tartışıyoruz
Siz çalışıyor musunuz, dışarı çıkınca çok mu para harcıyorsunuz, eşinizle kaç günde bir çıkıyorsunuz. Eşiniz kendi çalışıp siz gezdiğiniz için buna takıpta mı böyle diyor.Düşün taşın derken haftada 1 değil de 15 günde 1 mi demek istiyor. Siz sormadınız mı neyi düşünecem bey diye. Eşinizin ailesi size yakın mı onlara gidiyor musunuz, gitmiyorsanız o mu zoruna gidiyor da böyle konuşuyor acaba kafamda deli sorular.

Çalışıyor musunuz? Kendi gezmenizi kendiniz mi karşılıyorsunuz? Maddi olarak eşinize sorumluluk yüklüyorsanız verilecek cevaplar değişebilir.

Konuşunca da olmuyor ki ben bu sekildeyim seni tatmin edemiyorum demekki ben L bedenim sen xxl diyorsun diyo misal olarak gidersin gezmeye ama ben bi bakarım bana uyuyorsa gidersin diyor
Ne yani? Ananla arkadaşınla görüşmen ona uymuyor mu? Nereden buldunuz bunu yaaa, ona uyan neymiş peki

Siz çalışıyor musunuz, dışarı çıkınca çok mu para harcıyorsunuz, eşinizle kaç günde bir çıkıyorsunuz. Eşiniz kendi çalışıp siz gezdiğiniz için buna takıpta mı böyle diyor.Düşün taşın derken haftada 1 değil de 15 günde 1 mi demek istiyor. Siz sormadınız mı neyi düşünecem bey diye. Eşinizin ailesi size yakın mı onlara gidiyor musunuz, gitmiyorsanız o mu zoruna gidiyor da böyle konuşuyor acaba kafamda deli sorular.
Çalışmıyorum. Çok para harcamıyorum arkadaşlarımın evine yada anneme gidiyorum yada parka çıkıyoruz. Yol param var bitek o da toplam 70 TL tutuyor git gel. Oralarda da en fazla 100 lira harcarım o da belki ev ortamı oldugundan harcamıyorum dışarıda da olsam en fazla 100 yani. Takıp da böyle demek değilde bence benim gelmemi kıskanıyor bir yerlere gitme mı. 15 günde mu hafta da mı bilmiyorum artık ben. Anlayamadım. Sadece çok geziyorsun hep gezmek istiyorsun diyor . Eşimin ailesi bana yakın eşimin de bana hak verdiği bir konudan dolayı konuşmuyorum bu aralar kendisiyle.

Çalışmıyorum. Çok para harcamıyorum arkadaşlarımın evine yada anneme gidiyorum yada parka çıkıyoruz. Yol param var bitek o da toplam 70 TL tutuyor git gel. Oralarda da en fazla 100 lira harcarım o da belki ev ortamı oldugundan harcamıyorum dışarıda da olsam en fazla 100 yani. Takıp da böyle demek değilde bence benim gelmemi kıskanıyor bir yerlere gitme mı. 15 günde mu hafta da mı bilmiyorum artık ben. Anlayamadım. Sadece çok geziyorsun hep gezmek istiyorsun diyor . Eşimin ailesi bana yakın eşimin de bana hak verdiği bir konudan dolayı konuşmuyorum bu aralar kendisiyle.
Valla erkekleri anlamak zor bacım, ama kıskanıyor olabilir yani, bazı erkekler öyle. Babam benim bunun en kronik örneği ondan biliyorum bende aklıma bu geldi. Sizlik bir durum yok ki eşiniz o kadarcık ihtiyacınızı karşılayacak durumda değilse size param yok çıkma desin daha güzel ifade edebilir yani, gerek var mı sizi üzmesine

Bu konu bu kadar olamaz eksik anlatmissiniz sanki biraz daha acarsaniz yardimci olmaya calisalim...mesela merkeze 150km uzaktasiniz o yuzden mi her hafta olmaz diyor yada gidince kaliyormusunuz ne bileyim suan maddi olarak buna musait mi degilsiniz boyle taşlar yerine oturmuyor nedenleriyle yazarsanız anlayabiliriz

Katılıyorum. Yaşanılan yere göre, merkeze gitmenin yüksek maliyetli olduğu çok yer var.

Çalışmaya başlayın imkanınız varsa.
Hemen herkese boşan bundan olmaz demek istemem çünkü kolay değil. Siz de çalışan olunca bu dışarı çıkma konularına alışabilir eşiniz belki.

Konuşunca da olmuyor ki ben bu sekildeyim seni tatmin edemiyorum demekki ben L bedenim sen xxl diyorsun diyo misal olarak gidersin gezmeye ama ben bi bakarım bana uyuyorsa gidersin diyor
Bu ne ? Bana uyuyorsa nedir ? Çocuk musunuz siz her dışarı çıktığınızda adamdan izin alacaksınız ? Neyi düşünecekmiş ? Saçma sapan herifler. Yazık hayatlarınıza.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X