- Konu Sahibi emvacilbihar
dün eşim izmire adliyeye gitti amcasının duruşması varmış. 12de gitti. ben dekaçta gelirsin dedim. yemek yapayım mı dedim. o da ben seni arar haber veririm. belki amcam gelmez dedi. tamam haber bekliyorum dedim. saat 3 gibi aradım adliyedeyim bekliyoruz dedi. tamam dedim. 16.30 gibi aradım tlf kapalıydı ulaşamadım akşam 9a kadar ulaşamadım. 9da ise beklemekten iyice sinir olmuştum. aradı ve ben de direk sinirli bi ses tonu ile gözüm yollarda kaldı seni bekliyorum dedim. amcam ve 2 kişi daha getiriyorum dedi. tamam dedim. yemek yapayım mı dedim çünkü 9da yemek yemiş olabilirler diye düşündüm. yapma dedi tamam dedim. 9.20de aradı ve yemek yap 4 kişi geliyoruz dedi tamam dedim. bu saate kadar beni niye aramıyorsun öldüm meraktan dedim. bi bağırmaya başladı. ne zaman bi misafirimn gelse hep sorun çıkartıyorsun. yemek falan yapma istemiyorum yaptığın hiçbirşeyi .... daha birçok şey söyledi ama hatırlayamıyorum sinirden beynim uyuşmaya başladı zaten o konuşmaya devam ederken. sonra tlf kapadı suratıma. ben de mesaj attım yemek hazır bekliyorum diye. ellerim titreye titreye ağlaya ağlaya yemek yaptım. bu arada 7 aylık oğlum yerde o da ağlıyor ama yemek yetiştircem diye bakamıyorum. 10.30da geldiler güler yüzle karşladım misafirlerini. yemeklerini yediler. üzerini değiştirmeye yatak odasına gittiğinde peşinden gittim ve bak sinirlenmeni gerektirecek bişey yok benim misafirle bi sorunum yok sadece senden haber alamadım diye sinirlendim. niye böyle yapıyorsun dedim. o kadar öfkeli ki bana karşı misafirler olmasa kavga etmeye devam edecek belli. neyse gitti ben misafirlerle ilgileneyim diyeek. gece geldi yanıma yatmaya. hiç bişey olmamış gibi konuştum sakin sakin. havadan sudan konulardan. sonra da uyuduk. o misafirlerine çay meyve yemek ikram ederken ise ben ağlamaktan çatladım. şimdi gözlerim balon gibi şiş. hatasını anlasın diye dua ediyorum. o ise benim hatalı olduğum konusunda ısrarlı. içim daralıyor. dün sabah hiç bişey yoktu. birlikte dolaştık alışveriş yaptık. herşey yolundaydı. batmandan amca geldi. eşim sinir krizlerine girdi.bizim 3 kuruşluk mutluluk bitti. nasıl davranacağımı şaşırdım. alttan al olmuyor. üstten al olmuyor. benim de psikolojim bozuluyor.