anlatıp rahatlamak istedim kavga ettik

Esin cok fevri ve dusuncesiz. Kucucuk bebekle onceden haber vermeden misafir agirlamak kolay mi saniyor ne. Bir de uste cikiyor zeytin yagi gibi.

Biraz tavrini koy sen de. Bu kadar alttan alma. Uzulen sen olursun.

Erkeklerin kendiliklerinden bir sey anlayacagi yok. Ya gozune sokacaksin ya kafasina vuracaksin. Bunu da kibar ve tatli dille yapacaksin. Onun kendilinden anlamasini beklersen cook beklersiin

erkeklerin tipik özelliklerinden birisi daha.....sadece yontmak lazım,benim eşimde yeni evliyken bunu çook yapmıştır,hem yorulurdum yapardım hemde kavga ederdik...eşime göre ne var yani yemeğe geliyolar yatıya değil ya derdi....hele bir görümcem ve kocası var hayatımda onlar kadar düşüncesiz insanlar görmedim.ayrı ama yakın şehirlerdeyiz eşimde bende çalışıyoruz onlar ise buna rağmen gece 10da hafta içi aralar biz yoldayız size geliyoz diye koş yemek hazırla gelirler kıtlıktan çıkmış gibi yerler ,tabi ben hem yemek hazırlarım hemde eşime mesafe koyamıyosun diye tepki gösterirdim.onun tek bir sözü beni adam etti EMEĞİNDE AMMA KIYMETLİYMİŞ....evet bende şimdiye kadar ucuz olan emeğimi kıymetlendirmeye karar verdim..yine onlar birgün gecenin bir yarısı geldiler eşim yemek hazırkla dedi bende hazırlayamam çok istiyosan kendin hazırla saat 10 ve ben yarın işe gidecem bu gecede erken uyuycam dedim.eşim benim ciddi olduğumu anlayınca lütfenler ricalarla beni mahçup etme demeye başladı..bende umrumda değil dedim gittim yattım.eşimde kapıyı örttü gitti...dışardan yemek almış:)) sofrayı kurmuş.beni kaldırıyo hadi hayatım söz bir daha bu saatlerde kabuşletmycem....o oldu valla o günden sonra bir daha bunu tekrarlamadı..nasıl olsa kavga ediyosan bildiğini oku ve de senin değerini anlasın

Allahım bu erkeklerin büyüüüükk bi oranı neden bu kadar gerizekalııı? Ya mesajı okurken kendi başıma gelmiş gibi çatlıyorum sinirden resmen.Ki ara ara benim de başıma gelmiyo değil böyle saçmalıklar...Ya azcık akılları olsa bebeğim aşkım canım diyerek,biraz alttan alarak bizi ikna etmeyi,yumuşatmayı bilirler zaten.Ama nerde o akıl,o çaba?Ne gerek var ki zaten biz kadınlar her şekilde haksız duruma düşüyoruz zaten!!! Sen de neden üstüne gidip gönlünü almaya çalışıyosunuz a be güzelim yaa....Ne hali varsa görsün,sen zaten haklısın davanda,niye alttan alıyosun ki? Eminim sen de benim gibi aman misafire ayıp olmasın,aman yüzüm asık olmasın,durumu anlamasınlar diye çırpınmışsındır.Biz böyleyiz işte.Yemek de hazırlamıyorum,misafirlerini de karşılamıyorum ne halin varsa gör diyemiyoruz.Oysa telefonu açar açmaz arasa,aşkım kusura bakma ya ben de arayıp haber veremedim,geç olcak biraz ama ben yanımda misafir getiriyorum eğer sana da uyarsa deyiverse olay bitti,eriyip gideriz zaten.Boşuna dememişler "Kadınlar eşlerinin en büyük hatalarını en ufak bir güzel sözle affedecek kadar salak,erkekler ise bunu düşünemeyecek kadar aptaldır' diye...Bence hiiiiiççç takıp da üzülüp ağlama böyle durumlarda.Taş gibi sert ve dik dur haklı olduguna inandığında ki her durumda üste çıkmaya kalkmasın.Yoksa yıllar böyle geçmez tatlım.Hayatı kendine zor edersin.

Back
X