Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben evlenmeden önce erkeklerın hep ıstedıgını onun için bile kavga ettıklerını duydum ama evlendıkten sonra 6 ay ve nişanlılık harıç monotonlaşıyor gelmıyorlar benımkıde yorgunum der uyku baska sorunum yok der azdırınca olur ama kadınlar bıraz da olsun arzulandıgını hıssetmek gormek ıstıyor
yok kızlar bence kadınlar erkeklerden daha cok isteklı baska bır cvp yok
herzaman oldugu gıbı yemeklerı önlerıne gelsın ıstıyorlar....
Ya iyi de ne yapmalı.
Açık söyleyeyim.
Medeni Kanunda boşanma sebebidir bu.
Şimdi kıza boşan deyince topa tutacaksınız her zaman olduğu gibi beni...
Madem her yolu denemiş,konuşmuş da eee düzelme olmamış.
Ya böyle kabul edecek ya da bitirecek!
Daha da ne diyeyim.
bız boşan demıyoruz kımseye sadece erkeklerın yapısı bu demeye calışıyorum ben kendı adıma ama yolunuda bulacaksak beraber bulalım tabı
ama kız zaten gergın bırde cok cıddı konusup ıyıce daldırmanın alemı yok rahatlamaya ıhtıyacı var benceeee
yanlış anlasılmak istemem
kadinlar erkeklerden daha istekli diye birsey yok...hatta kadinlarin bas agrisini bahane etmeleri dalga konusudur halk arasinda.
tabı kapasıte lazmYazdıklarından bir şey anlamadım ama neyse...![]()
begenmenıze sevındım ama sızde cvp verırsenız düşüncelerınızı ögrenırım degılmı
sevgiliyken aklı hep ordaydı evliliğin ilk zamanlarındadaa ama şu 1 buçuk senedir isteksizlik aşırı aşırı
bende eşimi çok seviyorum istiyorum yani yakın olmak hoşuma gidiyo kocamla başkası mümkün değil çünkü erken eve gelir dışarı çıkmaz tel hep ortadadır aslında sevdiğini hissediyorum ama uzun zamandır seni seviyorumda demedi
Tek bisey oneriyorum esin uroloji doktoruna gitsin ve hormkn testi yaptirsin. Kkda bi bayan sorununu bu sekilde hallettigini yazmisti. Benimesim de isteksizdi bi ara kahroluyordum ve en sonunda ikna oldu doktora gitti. Hormon seviyesi yerlerde surunuyordu. İlac ve mutlu son.
Eşim 25 yaşında demişsin, yaş 25 olabilir ama oda bir baba, bir eş ve bir çalışan sence hayatı güllük gülistanlık mı ?
Benim 25 yaşındaki kuzenlerim vur patlasın, çal oynasın geziyor gençliğini yaşıyor.
Erkek kadından daha geç olgunlaşır. 25 yaşında baba olmak az sorumluluk mu ? Kimse başına gelmeden bilemeyeceği için, bu sorumluluğun nasıl birşey olduğunu anlayamamıştır, omuzlarına yük binince farketmiştir hanyayı konyayı.
Hem şöyle düşün, kadının cinsellikte odaklanma sorunu yoktur, kafası meşgülse en fazla orgazm olamaz. Ama erkekte odaklanma sorunu varsa ereksiyon olamaz. Elinizi vicdanınıza koyun düşünün kimin işi daha zor ?
Yani kafası meşgul adama cilve vs kar etmez. Kilo ise gereksiz ayrıntıdır, bu anlamda kiloluların cinsel hayatının olmaması lazım öyle değil mi ? Bence kendinizden önce eşinize odaklanın.
Hem iş kafada, kafa meşgulken karşısına Angelina bile gelse bakmaz adam :))
kızlar kilo almadım hemen verdim 1.75 boy 53 kilodayım çok çirkinde değilim resimlerim var burda anormal değil sezeryan yaptımm ben zaten ilk tanıştığım gibi olsun istemiyorum ya haftada 1 kerede olsa yanıma yanaşsın istiyorum okşanmak istiyorum kadınlığımı tatmak istiyorumm![]()
kız bakarım kendşme özel bölgeme kadar ağdaya giderimm zaten makyaj sevmez eşim yapmam o yüzden 25 yaşında eşim daha bu yaşda isteksizlik olursaa hu huu[/QUOTE
CANIM BUNUN YAŞLA İLGİSİ YOK BENCE GEÇENLERDE GS BAŞKANI 71 YAŞINDA BABA OLDU BELKİ OKUMUŞSUNUZDUR VE ÇOK ÇALIŞMIŞLAR :)SUAVİ 62 YAŞINDA BABA OLDU BELKİ ONUDA OKUDUNUZ YANİ BUNUN YAŞLA ALAKASI YOK......
sende öyledır
madem öyle bır bak bakalım neyı tartısıyoruz burda