anlatıyorum ve rahatlıyorumm

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
156
Sivas
kızlar eşimle 3 senelik evliyiz öncesindede 7 sene konuşmuşluğumuz var....eşim bu aralar benimle hiç ilgilenmiyoo....en son karı koca olarak yakınlaşması bile bayramda olmuştuu.. ben azıcık açık giyiniyorumm evdee yanına yakınlaşmaya çalışıyorum amaa hiçç tık yok yaa...sizce neden böyle yapıyoo kii yada ben nasıl bir yol izlemeliyim acaba artık sevmiyor mu beniii:43::43:

valla ne desem bilemedim konuşmalısın açık açık konuş en iyisi kafandaki soru işaretlerine cevabı o verebilir herhalde giyiniyosun yaklaşmaya çalışıyosun işe yaramıyorsa kendininde sorunları olabilir belki sıkıntıları vardır sana yansıtmadığı tabiki en kötü ihtimali düşünmek aklımıza bile getirmek istemeyiz.

eşinin bi sorunu olmadığından emin olduktan sonra yaklaşmakla kalma birlikte olmak istedğini belirt :16:eğer bu durumda da hala çekimser kalıyorsa o zaman açık açık konuşmalısın.

kızlar herzaman ben yaklaşıyorum ben üstelersem karı koca olarak bişiler yapıyoruz anladınız değil mii ne demek istediğimi kendisi çok nadirr gelirrr

bence o ne kadar kaçıyorsa sende ondan biraz uzaklaş yani onunda bu durumu farketmesini sağlayacak bişeyler yap...

bence kesinlikle açık açık konuş. yani her zaman talep senden geliyosa bi sorunu var demek ki. en iyisi bi süre uzak dur eğer durumda bi değişiklik olmazsa konuyu açman daha kolay olur. söylersin benim çabam olmasa hiç karı koca ilişkisi yaşamıcak mıyız diye sorarsın.

ilişki sıklığı da çiftlere göre değişen bir şey...Canı sıkkın olabilir, geçici bir durumdur. Sadece sorun talebin genelde senden gelmesi...Gerçi seni beni yok ama yinede tek taraf daha ağırlıktaysa, kızlarla aynı fikirdeyim; biraz sende uzak dur...Sonrasında da alıp karşına konuşursun.

eşinle açık açık konuş burda anlattığın gibi eşine de anlat niye soğuk davrandığını ve uzak durduğunu sor ne kadar kırıldığını anlat.iletişim kurmadan çözüm bulunmaz:50:

ben de kızlara katılıyorum. önce bir süre sen de yaklaşma.hiçbirşey yokmuş gibi davran. baktın eşin de bişey yok. o zaman konuş:34:

hiç bir sorun yok aramızda küslük kırgınlık kavga tartışmaa insan bunlar olmadan araya giren soğukluğa anlam veremiyorr böyle oluncada ben kırılıyorum kadınsı duygularım inciniyor kadın olarak azımsıyorum kendimi mesela yorgunum uykusuzum diyo dün 1 saat uyudu kaldır beni dedi 1 saat sonra maç izlicam dedi aslında futbola aşırı düşkünlüğü yokturr kaldırdım maçını izledi yani ben ordaki 22 adamdan daha mı değersizimm

başka kadından etkilenme durumu olabilir mi acaba bu düşünceyi aklıma bile getirmek istemiyorum ama erkekler başka bi kadından hoşlandıklarında ilgisiz oluyolar evdeki eşe karşı .tabi her zaman böyleyse bilmiyorum ama sadece bu dönem böyleyse aklımda soru işareti oluşuyo. gerçi öyle olsa siz hissedersiniz heralde.

Cinsel isteksizlik çağımızdaki erkeklerin sorunu galiba...
Ne kadar çok konu açılıyor böyle.
Eşin flört döneminde,balayında nasıldı?
Yani daha çok yeni evlisin,sıkılmış olamaz da belki de cinsellikten hoşlanmıyordur he?

Son düzenleme:
başka kadından etkilenme durumu olabilir mi acaba bu düşünceyi aklıma bile getirmek istemiyorum ama erkekler başka bi kadından hoşlandıklarında ilgisiz oluyolar evdeki eşe karşı .tabi her zaman böyleyse bilmiyorum ama sadece bu dönem böyleyse aklımda soru işareti oluşuyo. gerçi öyle olsa siz hissedersiniz heralde.

şeytanın aklına karpuz kabuğu düüşşşşşşştüüüüüüü.... :)

Sen isteyince bişeyler olması ilginç. Onun hiç mi aklından geçmiyo yani.. Arada bi sarılıp öpmekte mi yok? Neden soğuk olur ki erkek.. Canı bişeye mi sıkkın acaba o yüzden mi böyle ilgisiz bilemedim.

sevgiliyken aklı hep ordaydı evliliğin ilk zamanlarındadaa ama şu 1 buçuk senedir isteksizlik aşırı aşırı
bende eşimi çok seviyorum istiyorum yani yakın olmak hoşuma gidiyo kocamla başkası mümkün değil çünkü erken eve gelir dışarı çıkmaz tel hep ortadadır aslında sevdiğini hissediyorum ama uzun zamandır seni seviyorumda demedi

sevgiliyken aklı hep ordaydı evliliğin ilk zamanlarındadaa ama şu 1 buçuk senedir isteksizlik aşırı aşırı
bende eşimi çok seviyorum istiyorum yani yakın olmak hoşuma gidiyo kocamla başkası mümkün değil çünkü erken eve gelir dışarı çıkmaz tel hep ortadadır aslında sevdiğini hissediyorum ama uzun zamandır seni seviyorumda demedi

Yok yok ben başkası vardır diye hiç düşünmedim.
Ama konuş arkadaşım,otur sakince konuş.
İnan bana evliliklerin sonunu hep bu iletişimsizler hazırlıyor.
Varsa bir sorunu,sende beğenmediği,kendinde yetersiz gördüğü,aklından ne geçiyorsa anlatsın sana.
Yanlış anlama ama bence 1,5 senedir sormaman bile onu incitmiş olabilir. Sen soğuk dursan o sana "noldu aşkım?" demese hoşuna gider miydi?
Sadece kadınlar değil erkekler de ilgilenilmek,üzerine düşülmek ister unutma.

Seksi çamaşırlara (jartiyel güzel olur) hiçbir erkek hayır diyemez,
alkolle aranız nasıl bilmiyorum, birazda çakır keyif olunca
daha güzel oluyor sanki, tekdüze ilişkiden sıkılınca
bu şekilde biraz renk katmak lazım, yoksa ister istemez
soğukluk olabiliyor.

bir buçuk sene içinde içinde tabiki konuştum kızdım bağırdım iyide konuştum ama olmadıı düzelmiyoo bende azıcık ilgi istiyorumm ama çalışıyorum zaten eve gidince de kocam ilgilensin istiyorumm çokmu şey istiyorum kii:50:

Back
X