anlatmak içimi dökmek istedim

çocuk yok ama nebiliyim işte salak gibi yapışmışım adama

vazgecemiycek kadar cok mu seviyosun eger böyle dglşe degermi hayatinı perişan etmeye kaybettîn zaman geri dönmuycek geclîgini cok ararsn kaybednce simdi kim bilir hayatına kim grcek herşey nasip

ben bu boşan diyen arkadaşlara soruyorum evlimisiniz ve her tıkanma noktasında kaçarmısınız kaç kez evlenip boşandınız .....davul sesi uzaktan hoş gelir cnm erkekler tipik olarak aynı egolara sahipler....aynı mantık aynı mentalite biraz kibarsa yada biraz olgunsa yaşanmışlık ve aile yetiştirmesi etken bak güzel kardeşim inan boşanacak olsam o kadar geçerli sebeplerim vardıki ama şu mantıkla hareket ettim ben hayatımdaki tüm olumsuzluklardan kaçarak kurtulamam ve karşıma çıkacak olan yeni insanın bu insandan çok farkı olacakmı öncelikle ailesi konusunda tavrını değiştir kimin ailesi değersiz ne yaparlarsA yapsınlar eşinin gözüğndeki değerleri sarsılır ama bitmez anne ve babalar çünkü......onu ailesi için suçlamaktan vazgeç derim.......sorunları tartışma konuş yani daha sakin ol .......onun keyifli zamanlarında kendi hassasiyetinden bahset......asla romantizm ve ya cinsellik konusunda ki tavrını değiştirme yada güzelleştir daha çok yeni evlisiniz bence çalışıyor olman da stresini arttırır onu olduğu gibi kabullen değiştirme zamanla herşeyin farkına varacaktır emin ol boşanmayı asla düşünme dayak ve aldatma olmadan bu konuya bir inssanın girmesi korkaklık olarak değerlendirdiğim bir durum......şunu unutma kadın isterse herşey yoluna gireer bunu kafana koy değiştirmeden gerçeği görmesini sabırla bekle ailesine saygılı ol kazanan sen olursun......naçizane fikrim bu 37 yaşındayım 2. evliliğim ve hayat tecrübem bu birtanem......

Canım sana bi tavsiyem eşine herşeyden herkesten çk iyi davran kötülükte yapsa üzüldüğünü kızdığını belli etme gerekirse başka yerde ağla ama onun yannda hep mutlu ol etrafımda birçk insanın böyle şikayetleri vardı onlar başardı bir süre sonra eşin hep kötülük yapmama rağmen o hep iyi davranıyo dicek ve değişecektr biraz sabretmen gerekecek ama vazgeçme insanlar görerek değişirler unutma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4,5 yıllık evlılıgımın sonundayım ınsan tek taraflı verıcı oldugu zaman enınde sonunda her seferınde daha ıyısını daha guzelı ıstenıyor senın degerın kıymetınse ıyıye gıdıcegıne kotuye bazı ınsanları degıstıremessın kısılık olmayan tıplerse ıyılıkle degısmeyen tıplerse olmuyo ne yaparsan yap mucadele etmekten tek basına cırpınmaktan tukenıyosun en kotusude su soyadını tasıdıgın ınsan senın namusuna laf ettırıyosa vurdum duymaz gıbı maddı manevı kız tarafı aılesı destekken kendı tarafı kosteklendıkce onların tarafında olup kufurlkerıne bıde sırt sıvazlıyosa o noktoda bıtıyorsun .... basta nasıl baslarsa ole gıdıyor kımse benlıgıne laf ettırmemelı hatayı kabul edıp duzeltmelı esler bu orta yolu bulamadıkca o evlılıkten hayır gelmıyo tek taraflı mucadelenınde elbet bır sonu var bunu gordum kı arkadası uyardım aldatma bıle affedılır bır daha yapmama ıhtımalı yuksek ne bılım dayak aynı bır yerde durabılır ama kısılık bozuklugu asla degısecek bır ozellık degıl ınsan saygısını kaybedınce yasayan oluden farksız oluyo

Bu konu benim icin onemli bi konu nerdeyse ayni sikintilar ustune bizim kari koca olarak ozel hayatimiz da iyi gitmiyor verilecen cevaplar benim icin de onemli

açıkçası sizin sorununuz ne anladım ben. en ufak kavgada boşanmaya giden bir tehdit... bilmiyorum da herşey bu kadar basit olmamalı. durduk yere olan bir şey de olduğunu sanmıyorum. kavgalar neden oluyor nasıl oluyor..kv ve görümceler yüzünden mi... kendini tamamen suçsuz hissediyor musun yoksa senin de hatan var mı.. ya da senin de hatan var da kabullenmek istemiyor musun.. saplantılı bir şekilde çekiyorum diyorsun sanki bu lafın o yüzden gibi geliyor.

çok yorulmuş çok karışmış olabilirsin.

eşini seviyor hatalarınız karşılıklıysa ve sorunlar kv görümceler yüzünden çıkıyorsa, kendi annenin babanın kıymetlerini bil ama bir kenara bırakıp gerçekleri görüp kendi yuvanızı korumalısınız. yok sorun eşin ve sendeyse o zaman daha geç olmadan yani ne biliyim çocuk falan olmadan en azından sorunlarınızı çözmelisiniz çözemiyorsanız o zaman bir süre ayrı kalmanızda fayda var. bunları açık açık konuşmalılısın. istemiyorsa seni sen de ailemin kıymetini bilemedim diyorsa kıymet gördüğün yere git.. yoksa onlar hep içinde olacak hep eksik olacaksın. onlara gittiğin de karar da verirsin bundan sonra neler yapacağına..

dün kk ya bi türlü giremedim kızlar sorun mu vardı anlamadım yorumlarınızı okurken cevap veremediğim için çok üzüldüm.
eşim hala hatasını kabul etmiyor beklediğim bi özür hala gelmiyor o özür

evet çok yoruldum ve karıştım hakikaten.benim suçum uyanık bi bayan gibi davranmadım.eşime çok ilgili olamadım

dediğiniz gibi yapabilseydim belki böyle olmazdı

cinsellikle ilgili dediğiniz şeyi tam olarak anlayamadım

ilk başlarda bu kadar rahat ve umursamaz değildi şimdi ne oldu bilemiyorum

valla arkadaşlar ben daha bi buçuk yıllık evliyim ve şunu anladım ki, erkekler karşısında pısırık, ağlak, sessiz, ve çaresiz bi kadın görürlerse ve içinde biraz psikopatlık varsa işte onu sonuna kadar dışarı çıkarıyolar
her zaman kendine güvenen, başı dik, ben sensiz de yaşarım imajını vermen lazım canm
yoksa bu hayatta hep ezilirsin

Mesela kendinden geçerek ne yapıyor.11 aylık evlilikte şiddet görüyor ve hala boşarım dye tehditlerine susuyorsan diyecek lafım yok

Bir evlilikte tek boşanma sebebi aldatma dayak değildir.Ve bu hayatta kimseyi ne yaparsak yapalım değiştiremeyiz.İnsan kendi beğenmediği huylarını değiştiremiyor.Ne kadar alttan alırsak o kadar eziliriz.Bir eşin ailesi annesi babası tabiki değerlidir.Ama kendi de bir aile olduğuna göre,eşinin de değerini bilecek.Bilemiyor,ezdiriyorsa,o insana ağzınla kuşta tutsan fayda etmez.Evlenmekte hak,boşanmakta.Her içine attığın,her alttan aldığın kendi ömründen gidiyor.Hastalık stres olarak geri dönüyor.O yüzden kimse için çokta fazla verici olmamak gerek.

çok dğoru bende farkındayım daha çok ezmeye çalışıyorlar

Mesela kendinden geçerek ne yapıyor.11 aylık evlilikte şiddet görüyor ve hala boşarım dye tehditlerine susuyorsan diyecek lafım yok

çok şükür bana şiddet uygulamadı hiç sinrlendiğinde ...hırsından kıskançlığından öfkesinden ağlar mesela.yumruğunu sıkar.kendinden geçiyor çok bağırıır üzücü laflar eder sonunu başını düşünmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…