- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi philosophy
-
Grubun kurucusuna mesaj attım, bir sorun mu var ulaşamıyorum diye lütfedip cevap vermedi.gruba da mesajlara da ulasamiyorum,ne yapabilirim acaba?Gruba mail atın, en azından içinizde tutmamış olursunuz.
Sanıyorum bahsettiğiniz grubu anladım.Kredi kartı ödemesi alınip alınmaması tarzında bir posttu degilmi?Merhaba arkadaşlar, ben facebookta bir gruba uyeyim çok takipçisi olan ve tamamen çocuk bakımı üzerine bir grup. Bugün bir post paylaşılmış ve ben de yorum yaptım arkamdan birisi bana hakaretvari bir yorum yapmış ben tam cevap vericem veremiyorum,hicbir turlu yorum yapamadım ve gruba da bildirimlerine de ulasamiyorum.silinmiş ve engellenmisim sanırım.şok oldum(not: paylaşılan post çocuk bakımıyla ilgisi olmayan birşeydi ve hep rastlıyorum bu tarz şeylere. altına sayfalarca insanlar tartışıyor gereksiz yere bende bu doğrultuda bir yorum yaptım.) O zaman çocuk ve anne ismi kullanilmasin bu ne kardeşim ya millet mecbur mu size katılmaya.
Bende öyle dusundum.bu olay sabah 12 civarı oldu. Su an bildirimleri bile göremiyorum,grubun adı bile aratinca çıkmıyor.saatlerdir aynı.dediğim gibi yöneticiye mesaj bile attım ama değişmedi bişey.Engellemediler ama bugun ben de boyle birsey yasadim. Mesleklerle ilgili bir platformda kinayeli bir sekilde meslegimin halk tarafindan nasil algilandigini yazdim. Aylar once :)
bu sabah bir baktim ennaaa dengesizin biri zerre kadar anlamamis yazdigimi cok baska bir sekilde satasmis. Be beyinsiz anlamiyon niye yorum yapiyon dimi. Tabi tahrik olup hemen cevap verecem yorum yapamiyorum ben de engellendi sandim int. Im gitmis o ara Allahtan yaptim yorumumu da icim sogudu
Sana tavsiyem mutlaka ulas en kotu baska uyelik al lafini soyle gonlune takma
Grubu doğru tahmin etmiş olabilirsiniz ama post kredi kartıyla ilgili değildi.çok bilindik bir grup bu dediğim zaten. Bende genelde yorum yapmam,yaptığım yorumda ne hakaret ne saldırı sadece fikrimi söylemiştim. Çok içimde kaldiiiSanıyorum bahsettiğiniz grubu anladım.Kredi kartı ödemesi alınip alınmaması tarzında bir posttu degilmi?
Doğru anladiysam grubu, söylemek isterim ki o grupta,
Kefir mayasıda paylaşılıyor, başka problemlerde, hatta zaman zaman yardım kampanyası bile düzenleniyor.
Bende zaman zaman rahatsız oluyorum bazı postlar tekrar tekrar açılıyor ama rahatsız olduğum posta yorum yapmamayı tercih ediyorum. Sizde öyle yapabilirsiniz.
Sizin yazamamanızın sebebi engellenmiş olmanızdır diye düşünüyorum.
Evet evet beni yönetici attı zaten postu o paylaşmıştı çünkü. Binlerce insan var istediği gibi yönetemez ki.yok sinir olduğum cevap veremedim adıma yazılanlara bu ne saçmalıkSizi zaten grup yöneticileri atmıştır onlar şikayetçi değil demek ki. Facebook sayfalarından nefret geldi zaten reklam ve alakasız haberler linkler yayınlıyorlar para kazanıyorlar onlardan.
Bahsettiğim grupta bugün denk geldim bu tarz bir postta üye silinmiş , o olduğunuzu sandım. Muhtemelen ayni gruptur, çok yasanıyor bu tarz olaylar .Grubu doğru tahmin etmiş olabilirsiniz ama post kredi kartıyla ilgili değildi.çok bilindik bir grup bu dediğim zaten. Bende genelde yorum yapmam,yaptığım yorumda ne hakaret ne saldırı sadece fikrimi söylemiştim. Çok içimde kaldiii
Evet evet beni yönetici attı zaten postu o paylaşmıştı çünkü. Binlerce insan var istediği gibi yönetemez ki.yok sinir olduğum cevap veremedim adıma yazılanlara bu ne saçmalık
Kötü bir muameleye maruz kalmışsınız. Epey de rahatsız olmuşsunuz.Grubun kurucusuna mesaj attım, bir sorun mu var ulaşamıyorum diye lütfedip cevap vermedi.gruba da mesajlara da ulasamiyorum,ne yapabilirim acaba?
Yok hayır ,öyle birşey değildi. sosyal bir mesele üzerine bir paylaşım gibiydi.ama ideolojik sanırım,silindigime göre. O zaman anne çocuk vs kullanilmasin.sinir olduğum bu.Linkli birşey mi paylaştığı o şeylere tıklandıkça onlar para kazanıyor. Ben kaç gruptan sayfadan çıktım.
Keşke ekran fotosunu cekseydim.hiç aklıma gelmediKötü bir muameleye maruz kalmışsınız. Epey de rahatsız olmuşsunuz.
Bakın burada birçok üye var anladığım kadarıyla, üyelerin sayfada bu tip antidemokratik uygulamalara tepki göstermesi, baskı yapması ve açıklama istemesi dikkat çekebilir. En azından rahatsızlık olduğunu anlamış olurlar. Buradaki arkadaşlar ya da gruba üye olan diğer tanıdıklarınız el atarsa böyle keyfi uygulamalar azalabilir.
Ah evet işe yarayabilirmiş.Keşke ekran fotosunu cekseydim.hiç aklıma gelmedi
Bebek bakımla ilgili evet. Aynı grupmu bilmiyorum. Haklısınız ama sinir oldum.Bahsettigin grubu biliyorum su bebek bakım y.o. Olan dimi. Oldu mersu diyenler. Kendi şahsi fikrim o gruptan arkama bakmadan kaçtım ben. O nasıl seviye o nasıl hakaretler. Siz düzgün birsey yazdığınız da begenenleri bile atıyorlar. Bosverin derim. Siz kendinizi bildikten sonra kim ne derse desin
Yok hayır ,öyle birşey değildi. sosyal bir mesele üzerine bir paylaşım gibiydi.ama ideolojik sanırım,silindigime göre. O zaman anne çocuk vs kullanilmasin.sinir olduğum bu.
Onlara güldüğüm kadar kimseye gülmüyorum ben :)Aynen bende sinir oluyorum. Bir sürü insan o yüzden toplanıyor. Ay-Yıldız tim diye bir grup var dünyaca ünlü bir hacker grubu duydun mu bilmiyorum. O da siyasi parti yalakalığı yapıyor bende onun yöneticisi ile kavga ettim dün. Madem öyle o zaman o siyasi parti ile ilgili sayfa aç. Ne dingil insanlar var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?