- Konu Sahibi philosophy
-
Öyle bi hatayı yaptım cnm ben, sırf kurucusuna farklı bir fikir beyan ettim diye kendimi kapı dışında buldumGüya tarafsızlar. Kendi
düşüncelerine sahip olmayanları, onları
phpohlamayanları affetmiyolar
Girip iki küfredip çıksam bişey olmaz bennce
Kesinlikle tarafsızlık görmedim ben onlarda. Eğer onların düşüncelerini savunmazsan yandın. Ha birde kurucusuna yaranmak icin onun gibi düşündüğünü beyan etmeye çalışıp eline yüzüne bulastiran var :) hic bulasmiyorum valla. Kk da bir sürü topik var cocukla ilgili ordan sorarım bir sürüde yardım eden çıkar.
Bu arada unuttum bak sormayı prenses nasıl? Mis gibi kokuyordur o. Kokla benim icin.
Aslında umrumda değil ama,adımı alintilayip "sizin gibiler de ayrık otu gibi her yerden bitmeseniz olmaz" diye yorum yazınca bende bi güzel cevabimi yazıp gonderemeyince sinirrr oldumAman takma boşver bas çarpısına kaybolsun
Hangi grupmuş ben de merak ettim
Aynen, uğrasma egosu everestte olan insanlarla.Kesinlikle tarafsızlık görmedim ben onlarda. Eğer onların düşüncelerini savunmazsan yandın. Ha birde kurucusuna yaranmak icin onun gibi düşündüğünü beyan etmeye çalışıp eline yüzüne bulastiran var :) hic bulasmiyorum valla. Kk da bir sürü topik var cocukla ilgili ordan sorarım bir sürüde yardım eden çıkar.
Bu arada unuttum bak sormayı prenses nasıl? Mis gibi kokuyordur o. Kokla benim icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?