anlatmam lazim cok sinir oldum

Aynen binlerce insan bu yüzden toplanıyor, ama millet içini dökmek için kullanıyor,ben mecbur muyum senin taraflı düşüncelerini görmeye. Neyse ben en azından farklı düşüncelere saygılı olunduğunu zannediyordum ama yanilmisim.

Facede grubun birindede bu siteden bir derdim var bolumunden birinin konusunun ekran goruntusunu alıp ordaki grupta paylasmıstı dalga konusu yapmıslar anlıcagınız.

Bebek bakımla ilgili evet. Aynı grupmu bilmiyorum. Haklısınız ama sinir oldum.

Aynı grup. Eren kurucusu. Bir bayan var orda herkesle kavga edip hakaret ediyor. Dayanamadım ben de çıktım. Kaç arkadasım iyi birsey söylediği icin atıldı. Eğer sende cevap yazsaydın emin ol sinirlerin daha kötü olucakti. Yap guzelce kahve bak keyfine. Kendilerini yiyip dursunlar orda. Orası yardım amaçlı değil ego yeri bana göre tabi

Poff, kim kime dum duma, güya yönetici ama kendisi taraflı,adil değil. Yapicak bişey yok. Ben onurumla ayrilsaydim gruptan böyle olmazdı ama atılmak koydu

Geçenlerde bende hayvanlarla alakalı üyesi olduğum bir grupta hasta ve özel mama gerekiyor diye 3 gün içinde sahiplendirilmezse sokağa atılacak bir kedi ilanı görünce ya Allah bismillah diye verip veriştirdim. Ben öğrenci halimle 2 kedimi ve sokakta baktıklarımı en güzel mamalarla besleyebiliyorum siz nasıl yapamıyorsunuz 2 kedim olmasa sırf sizin gibi vicdansızlardan kurtarmak için alırdım falan yazdım. İlanın sahibi iki ergen "biz o kedi için neler yaptık sen biliyomısannn" falan yazmış hiç sallamadım. Yazdığımı anlayacak kapasitesi olsa bir canı sokağa atmayı vicdanı kaldırmazdı dedim içimden. Hiç laf dalaşına girmedim. Bence sende ipin ucunu bırak, boşver kim yazmışsa yazmış. Yoksa tartışma uzayacak daha da sinirleneceksin. Fikirleri değiştirmek imkansızdır uğraşmaya değmez.

Grubun adı ne? Ben de girip bi şeyler söylemek istedm. Rahatsız olsunlar :)

Hayvan sever gruplarındaki iki yüzlülükler beni çıldırtıyo

Ben de grup sahibinin fikrini paylaşmadığımı söyleyince küüüt diye atılmıştım

yapmak ve bakmakla ilgili olan grup mu

Facede grubun birindede bu siteden bir derdim var bolumunden birinin konusunun ekran goruntusunu alıp ordaki grupta paylasmıstı dalga konusu yapmıslar anlıcagınız.
Şu kocam yıkanmıyor vs konusu değil mi?
Çok geziniyor o Facebookta.

Evet elmayra. Ama katılmanı tavsiye etmem seni iyi tanırım kk dan takipçinim sinirlerin kaldırmaz. Yeni de anne oldun annelere edilen hakaretleri bir görsen uçasın gelir :)
Öyle bi hatayı yaptım cnm ben, sırf kurucusuna farklı bir fikir beyan ettim diye kendimi kapı dışında buldum Güya tarafsızlar. Kendi düşüncelerine sahip olmayanları, onları phpohlamayanları affetmiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…