- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
- Konu Sahibi philosophy
-
Aynen binlerce insan bu yüzden toplanıyor, ama millet içini dökmek için kullanıyor,ben mecbur muyum senin taraflı düşüncelerini görmeye. Neyse ben en azından farklı düşüncelere saygılı olunduğunu zannediyordum ama yanilmisim.Aynen bende sinir oluyorum. Bir sürü insan o yüzden toplanıyor. Ay-Yıldız tim diye bir grup var dünyaca ünlü bir hacker grubu duydun mu bilmiyorum. O da siyasi parti yalakalığı yapıyor bende onun yöneticisi ile kavga ettim dün. Madem öyle o zaman o siyasi parti ile ilgili sayfa aç. Ne dingil insanlar var ya.
Bebek bakımla ilgili evet. Aynı grupmu bilmiyorum. Haklısınız ama sinir oldum.
Onlara güldüğüm kadar kimseye gülmüyorum ben :)
Geçenlerde bende hayvanlarla alakalı üyesi olduğum bir grupta hasta ve özel mama gerekiyor diye 3 gün içinde sahiplendirilmezse sokağa atılacak bir kedi ilanı görünce ya Allah bismillah diye verip veriştirdim. Ben öğrenci halimle 2 kedimi ve sokakta baktıklarımı en güzel mamalarla besleyebiliyorum siz nasıl yapamıyorsunuz 2 kedim olmasa sırf sizin gibi vicdansızlardan kurtarmak için alırdım falan yazdım. İlanın sahibi iki ergen "biz o kedi için neler yaptık sen biliyomısannn" falan yazmış hiç sallamadım. Yazdığımı anlayacak kapasitesi olsa bir canı sokağa atmayı vicdanı kaldırmazdı dedim içimden. Hiç laf dalaşına girmedim. Bence sende ipin ucunu bırak, boşver kim yazmışsa yazmış. Yoksa tartışma uzayacak daha da sinirleneceksin. Fikirleri değiştirmek imkansızdır uğraşmaya değmez.
Ben de grup sahibinin fikrini paylaşmadığımı söyleyince küüüt diye atılmıştımMerhaba arkadaşlar, ben facebookta bir gruba uyeyim çok takipçisi olan ve tamamen çocuk bakımı üzerine bir grup. Bugün bir post paylaşılmış ve ben de yorum yaptım arkamdan birisi bana hakaretvari bir yorum yapmış ben tam cevap vericem veremiyorum,hicbir turlu yorum yapamadım ve gruba da bildirimlerine de ulasamiyorum.silinmiş ve engellenmisim sanırım.şok oldum(not: paylaşılan post çocuk bakımıyla ilgisi olmayan birşeydi ve hep rastlıyorum bu tarz şeylere. altına sayfalarca insanlar tartışıyor gereksiz yere bende bu doğrultuda bir yorum yaptım.) O zaman çocuk ve anne ismi kullanilmasin bu ne kardeşim ya millet mecbur mu size katılmaya.
Şu kocam yıkanmıyor vs konusu değil mi?Facede grubun birindede bu siteden bir derdim var bolumunden birinin konusunun ekran goruntusunu alıp ordaki grupta paylasmıstı dalga konusu yapmıslar anlıcagınız.
yapmak ve bakmakla ilgili olan grup mu
Grubun adı ne? Ben de girip bi şeyler söylemek istedm. Rahatsız olsunlar :)
Öyle bi hatayı yaptım cnm ben, sırf kurucusuna farklı bir fikir beyan ettim diye kendimi kapı dışında buldumEvet elmayra. Ama katılmanı tavsiye etmem seni iyi tanırım kk dan takipçinim sinirlerin kaldırmaz. Yeni de anne oldun annelere edilen hakaretleri bir görsen uçasın gelir :)
Rahatsız olmuyorlar ki taktıkları yok olabildiğince hakaret edip gruptan atıyorlar.
Buldum ben grubu. Bakalım beni alcaklar mı :)
ahahha incici saldırıları gibi kk atağı : ))
Buldum ben grubu. Bakalım beni alcaklar mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?