Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sevgiliniz le ya da eşlerinizle tanışma hikayelerinizi anlatmaya ne dersiniz ? Benim en çok merak ettiğim hikayeler kavgadan doğan aşklar![]()
gençler yazsın ben okuyayım
arkadaşım yaktı başımı
çok iyi biri, tam sana uygun dedi..
ona da benden bahsetmiş...
eşim de hemen atlamış..
sonra buluştuk bunla biz...
ilk görüşte aşk derlerya..
zaten o kara kaş kara göz beyaz tenli arıyomuş..
bende uzun boylu kaslı maslı görünce eridim hemen..
bi de üstüne tatlı dili esprili oluşu, sıcaklığı..
tabi bi ay öyle yedik içtik gezdik ama evliliğe yanaşmıyodum..
bi ay sonra illede istemeye gelcez diye tutturdu..ardından çorap söküü gibi geliyo zaten..
sonra başımın etini yiye yiye oturttu nikah masasına..
şimdi de diyo: vazgeçersin diye acele ettirdim ozaman nikah için..
heyşeyi geç de dostum, olacağı varsa oluyo işte...[
ahaha çok iyi ya ben evliliğe yanaşmadımneden evlenmek istemiyordunuz
![]()
Ben eşimle görücü usulu tanıştım beni görmeye geldiler annesiyle görüştük beş dakika sonra ben bi bahaneyle çıktım odadan sonra annesi aradı ne zaman gelelim diye bende evlnmeyi düşünmüyorum dedirttim anneme bizimki beni beğenmiş tabi sürekli annesine beni soruyomuş 6ay geçti bunlar gene çıktı geldi tabi ben şok bidaha görüştük beni kandırdı [emoji4]uzun uzun konuştuk tabi benimki nasıl heyacanlı nasipmiş nişanımız oldu altı ay sonra evlndik şimdi bana kızıyo madem istiodun 6ay beni ne demeye beklettin diye[emoji4] meğer ilk görüşte tutulmuş benimki[emoji3]
Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi
Eşimle iş yerinden arkadaştık ilk işe girdiğim günden itibaren kendisine gıcık olmuştum bir havalar,ukala tavırlar 1 sene boyunca birbirimizi yedik resmen hatta bir defasında okadar fena kavga ettikki ben elimde ayakkabı kalıbı üzerine yürüdüm kafasına attım ama denk gelmedi diğer işçiler elimden zor aldılar sonra en yakın arkadaşımı yanıma aldırdım oda eşimle kanka oldu bende arkadaşımı kıskandım onunla kanka oldular diye sürekli yanlarında oturmaya muhabbet etmeye başladım baktım hiçte düşündüğüm gibi biri değil o da benim için aynı şeyleri düşünmeye başlamış 2. sene sonunda ben ona platonik aşık olduğumu hissettim sonra oda bana aşık olmuş bir gün üçümüz beraber otururken yanağımı öptü birden ne oldugunu anlamadım ikimizde şok olduk ben kızardım bozardım dışarı çıktım oda kendi odasına geçmiş ben ne yaptım diye 1 hafta konuşmadık hiçsonra internetten falan yazışmaya başladık ve itiraflar geldi şuan 10 aylık evliyiz çok şükür
![]()
işte bu yaokurken tebessüm yüzümden eksik olmadı
evlilik nasıl peki nasıl gidiyor ?
:118:
Şöyle söyliyim genel olarak iyi fakat her evlilikte olan sorunlar ara ara tartışıyoruz alışmaya çalışıyoruz evliliğe diyim ben fazla asabiyim oda çok sessiz biri ben kasıp kavuruyorum o alttan alttan laf sokuyo bide çok hareketliyim o çok durgun elimde mendil halay çekerken bön bön bakıyo garibim ben ne hallere düştüm diyeböyle işte zor aşklardan bizimki ailelerin onaylamayıp 5 6 sene sonunda razı oldukları bir evlilik o yüzden kıymet biliyoruz sanırım ikimizde
![]()
işte her şey de bi hayır vardır o zaman ailene kızsan da şu an birlikteliğinizi ayrılamamanızı onlara borçlusunuzhemen razı olsaydı evlilik yürümeyebilirdi:) böyle mutlu sonlar okumak beni mutlu ediyor
![]()
peki eşinizden önce başka biri varmıydı ? neden istemiyordunuz ? ya da istiyordunuz ama kız evi naz evi mi dediniz![]()