• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsam patlıycam

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
Yine canım sıkılıcak yine yargılanıcam belki ama anlatmasamda patlıycm çünkü anlatabileceğim kimse yok içime atıyorum şu an
bildiğinz gibi nisanlımla son kavgamızdan sonra benim annem ve onun annesi araya girdi ve barıstık.sonra yine olanlar oldu..geçen hafta son sınıfların final sınavında bende görevliydim sınaz bitti çıkıyodum arkadaşımla, o sınıftan bi çocuk var önceden tanıdığım,o geldi yanımıza abla çok iyi bi insansın dikkat et üzülmeni istemem dedi.
ben kaldım öyle noluyo diye devam etti,nisanlımın adı x olsun.abla x i pazar akşamı alışveriş merkezinde gördüm yanında kız vardı dedi bende o an başım döndü zaten ne diyosun diyebildm sadece,ya üzülme belki arkadaşıydı ama dikkat et dedi anlat dedim doğru düzgün ya işte bilmiyorum uyardım dedi çocuğun arkadaşıda geldi yanımıza haa evt x hoca oradaydı dedi hatta bize slm verdi dedi yaında biri vardı da el ele değillerdi dedi güldü.başka km vardı dedi 2 -3 kişi olabilirler diyolar gülüyolar yine en sonunda sinirlendim saçmalamayın dedim doğru düzgün anlat yada kes saçmalamayı dedim.çıkım ordan ama nasıl titriyorum sinirden arkadaşmda benii sakinleştiriyo..
gidip hemen sordum nişanlıma,evt o akşam arkadaşım alışveriş merkezini gezmek istedi onla gittik dedi(şehirdışndan arkadaşı gelmişti)sonra yanımıza eşi de geldi tanıştık sonra ben çıktım dedi.arkadaşını aradı sordu biz pazar ne yaptık nasıl oldu diye arkadaşıda aynen anlattı..ama yine kavga ettik tabiki o cocuk senden cesaret alıp saçmalıyo dedi,benimde içime şüphe düştü zaten..

ertesi gün başka bi olay.bölümde oturuyodum başka bi arkadaşım geldi sınavda bi kız bayılmış x de hastaneye götürmüş haberin var mı dedi ben şaşırdım tabi..
bunuda gidip sordum güya başka bi hoca götürmüş hastaneye kızın arkadaşlaryla beraber..nisanlımın dersinin sınavı olduğu için hocada buna git bi sor demiş hastaneye gidip kıza naslsın fln demiş ama yalan!
ben iyice delirdim bunu söyleyince inanmadım çünkü pek bi yardımseverdir ya o götürmüştür yoksa niye sonradan gidip durumunu sorsun ki.neden bi bayan hoca götürmüyo da bu götürüyo ya o kadar kızgınım ki

oratada bi yanlış olmasa bana bunarı anlatmazmıydı.

bi yandan bu, bi yandan diğer konu..konuşmuyorum şu an ama düşne düşüne deliricem

lorena aşırı kıskançlığın öğrencilerin bile diline düşmüş,ne tepki vereceğini bildikleri için dalga gecerek anlatmışlar:50:

lorena aşırı kıskançlığın öğrencilerin bile diline düşmüş,ne tepki vereceğini bildikleri için dalga gecerek anlatmışlar:50:

kıskançlığımdan öğrencilerin haberi bile yok ben bazen arkadaşlarıma bile anlatmıyorum olan şeyleri,ortada bi yanlış olmasa niye öyle desinler ki bilmiyorum artık

İlk olayda şüphelenmen olası ama sana kanıtlamış zaten ne olduğunu. Bu tamam.

Ama sınavda bir kız bayılınca onun hastaneye götürmüş olmasında ne gibi bi sakınca var anlayamadım?

Aa bu kız, olmaz ben nişanlıyım götüremem mi diyecekti saçmalık :53:

Eminim sen böyle şeyleri çok sorun ediyorsun diye ben götürmedim demiştir sanada.

Bu kadar takıntılı olursan onu kaybedersin lorena. :19:

Nişanlın çok sabırlı belli ki ama herkesin sabrı bir yere kadardır.

İlk olayda şüphelenmen olası ama sana kanıtlamış zaten ne olduğunu. Bu tamam.

Ama sınavda bir kız bayılınca onun hastaneye götürmüş olmasında ne gibi bi sakınca var anlayamadım?

Aa bu kız, olmaz ben nişanlıyım götüremem mi diyecekti saçmalık :53:

Eminim sen böyle şeyleri çok sorun ediyorsun diye ben götürmedim demiştir sanada.

Bu kadar takıntılı olursan onu kaybedersin lorena. :19:

Nişanlın çok sabırlı belli ki ama herkesin sabrı bir yere kadardır.

ilk olayda hala şüphelerim var belkide arkadaşıyla gittikten sonra yada önce bi kızla gitti..aldattğını düşünmesemde belkide kızlı erkekli bi grupla gitti ki bunu kabul edemem etmem

Yorum yapmadan önce şunu söylicem umarım başına bişey gelmez ve saçma sapan sebeplerden dolayı seni bi bayanın götürmesini beklemezler.
O kadar saçma sapan bi yorum ki o.
Ne yani kız bayıldı nişanlın götürünce ne yapmış oldu?
Aldattı mı?
Nişanlına göz mü koydular?
Ben de birini hastaneye götürmüş olsam elbette sonra durumunu sorarım.
İnsanlıgınız bu kadar mı kadın/erkek sınırlı?!

Önceki konularını okumadım, yorumum bu konu için.

Sen böyle aranızdaki herseyi anlatırsan millette üstüne gider işte böyle.
Anlatmazsan patlamazsın merak etme. Biraz oturup düşünsen geçer zaten.
İkinizin arasında olanları aynı ortamda bulundugunuz kişilerle neden paylaşırsın ki?
Bugün gelir sana söyler yarın ona. Sonra bu nişanlısına güvenmiyo bu ona şöyle yaptı diye laflar havalarda.
İlkokul flörtlerine cevirmişsin.
Avm ye kimle gitti ne yaptı bilmiyosun ama insanlara neden belli ediyoun nişanlına güvenin olmadıgını?
Millete neden laf veriyosun? Sen o cocugun her anlatıgına 'yaa öylemiymiş ee kim varmış' dersen zaten dediğim olayı yaşarsın yakında.
Nişanlın pek bi hatalı ama anlattıgın konuda değil, hep kendini sana kanıtlamaya çalışmasıyla tümden hatalı.
Ne demek arkadaşını arayıp ne yaptık diye sormak??
Aman Allahım.

kıskançlığımdan öğrencilerin haberi bile yok ben bazen arkadaşlarıma bile anlatmıyorum olan şeyleri,ortada bi yanlış olmasa niye öyle desinler ki bilmiyorum artık

emin ol haberleri var,yoksa sana gelip dalga geçerek anlatmazlardı.bazı şeyleri anlatmaya gerek yoktur,davranışlar gösterir:50:

nişanlının yaptığı herşeyide başkalarıından duyman ayrıca sinir bozucu olmalı....
ben olsam kıskanmaktan öte kızardım...
alışveriş merkezine gittiklerini sana söyleseydi...
ögrencilerde patavatsızca konuştuklarında evet arkadaşlar biliyorum ne var bunda diyebilirdin...

Yorum yapmadan önce şunu söylicem umarım başına bişey gelmez ve saçma sapan sebeplerden dolayı seni bi bayanın götürmesini beklemezler.
O kadar saçma sapan bi yorum ki o.
Ne yani kız bayıldı nişanlın götürünce ne yapmış oldu?
Aldattı mı?
Nişanlına göz mü koydular?
Ben de birini hastaneye götürmüş olsam elbette sonra durumunu sorarım.
İnsanlıgınız bu kadar mı kadın/erkek sınırlı?!

Önceki konularını okumadım, yorumum bu konu için.

Sen böyle aranızdaki herseyi anlatırsan millette üstüne gider işte böyle.
Anlatmazsan patlamazsın merak etme. Biraz oturup düşünsen geçer zaten.
İkinizin arasında olanları aynı ortamda bulundugunuz kişilerle neden paylaşırsın ki?
Bugün gelir sana söyler yarın ona. Sonra bu nişanlısına güvenmiyo bu ona şöyle yaptı diye laflar havalarda.
İlkokul flörtlerine cevirmişsin.
Avm ye kimle gitti ne yaptı bilmiyosun ama insanlara neden belli ediyoun nişanlına güvenin olmadıgını?
Millete neden laf veriyosun? Sen o cocugun her anlatıgına 'yaa öylemiymiş ee kim varmış' dersen zaten dediğim olayı yaşarsın yakında.
Nişanlın pek bi hatalı ama anlattıgın konuda değil, hep kendini sana kanıtlamaya çalışmasıyla tümden hatalı.
Ne demek arkadaşını arayıp ne yaptık diye sormak??
Aman Allahım.

başta söyledklerinde haklısın ama
biri bana gelip nisanlımla bi kızı yada kızları gördüğünü söylüyo aynı durumda sen olsan hiç şüpheye düşmezmisin?
kim sakin kalabilir ki bu durumda?
yani tabiki kanıtlamaya çalışmalı bi yanlış yapmadıysa

öğrenciler sana neden abla diyor ki ?

merak etme gölem yapıyorladır ve senin tepkilerin konuşma konusudur. sende keşke cevabı yapıştıraydın çocuklar işinize bakın diye. sevgilin aladatacak olsa avmye gitmezdi emin ol.

kız bayılmıştır götürmüştür bunda da bir sıkıntı yok ki

Lorena bu adam sana ne yaptı da bu hale geldin ? Sorun sende degil sorun bu adamda. Bu adamda bi anormallik var

emin ol haberleri var,yoksa sana gelip dalga geçerek anlatmazlardı.bazı şeyleri anlatmaya gerek yoktur,davranışlar gösterir:50:

bilmiyorum gerçekten

nişanlının yaptığı herşeyide başkalarıından duyman ayrıca sinir bozucu olmalı....
ben olsam kıskanmaktan öte kızardım...
alışveriş merkezine gittiklerini sana söyleseydi...
ögrencilerde patavatsızca konuştuklarında evet arkadaşlar biliyorum ne var bunda diyebilirdin...

aynen öyle bana anlatsaydı bende şaşırmazdım ortada yanlış yoksa niye anlatmıyo niye bunu yapıyo bana o kadar sinirliyim ki hakaret etmek istiyorum ne yaptığını ne ettiğini milletten duyuyorum Allahtan aynı okuldayız olmazsak nolurdu acaba..

bence senin kıskançlığın değil nişanlının başına buyruk yaşaması millete koz veriyo. sana baştan arayıp söylese nerde naptığını sende o çocukların ağzının payını verirdin seni bu duruma kendisi düşürüyo bide senimi eleştiriyo

öğrenciler sana neden abla diyor ki ?

merak etme gölem yapıyorladır ve senin tepkilerin konuşma konusudur. sende keşke cevabı yapıştıraydın çocuklar işinize bakın diye. sevgilin aladatacak olsa avmye gitmezdi emin ol.

kız bayılmıştır götürmüştür bunda da bir sıkıntı yok ki

diğerleri demiyo o cucuk diyo sadece yani herkese öyle o
zaten saçmalayın dedim bağırdım ama o an kendmden gectm ztn elımde değildi

başta söyledklerinde haklısın ama
biri bana gelip nisanlımla bi kızı yada kızları gördüğünü söylüyo aynı durumda sen olsan hiç şüpheye düşmezmisin?
kim sakin kalabilir ki bu durumda?
yani tabiki kanıtlamaya çalışmalı bi yanlış yapmadıysa

Şüpheye düşmem ama merak ederim elbette.
Arar sorarım ama bunu 'seni yanında bi kızla görmüşler, kim o?' Gibilerinden değil.
Böyle hem itici hem kıskanç gözükürsün.
Erkekler detaycı olmazlar, aynı cümlenin başına bi canım kelimesi ve daha yumusak bi ses tonuyla konusursan çözersin.
Sen daha önce olası bi aldatılma şüphesine düşmüşsün yada yakalamışsın sanırım.
O yüzden bu kadar gerilmişsin.
Biri gelip bana bi kızla gördüm dese evet biliyorum derim. Bilmiyo olabilirim ama bunu o dedikoducuların bilmesine gerek yok.
Herkes laf peşinde emin olabilirsin.
Öğrencilerin dikkatini elbette cekiyo ve daha cok detay istiyolar. İlişkinizi dile düşürme ve nişanlını bıktırma derim.
İnsan neyin üzerine titrerse onunla sınav olur.

bence senin kıskançlığın değil nişanlının başına buyruk yaşaması millete koz veriyo. sana baştan arayıp söylese nerde naptığını sende o çocukların ağzının payını verirdin seni bu duruma kendisi düşürüyo bide senimi eleştiriyo

evt üste çıkmaya çalışttı tartışırken ztn
onun bu lanet davranışları yüzünden oldu bunlar,ama ben bidaha ne ararım ne de kolay kolay barışırım başına buyruk yaşamak istiyosa defolup gitsin yaşasın şimdi
babamı ne nişana ikna etmek için ne kadar uğraştım ben neredeyse ters düşüyoduk şimdi nasıl anlatırım ben onlara çok içim acıyo

birinci mevzuda öğrenciler resmen alay etmiş. belli ki gereksiz kıskançlıklarınız herkesin diline düşmüş. ikincisi ne de kusura bakma ama yuh artık dedim. bir insan rahatsızlanıyor ve nişanlın hastaneye götürdü diye sorun çıkarıyorsun. yani bu kadarı gerçekten akıl sınırlarını zorlayan cinsten. bak tedavi olmayı reddettikçe durumun daha da vahimleşiyor. artık neyi kıskansam diye arayışa girmişsin. milletin de eğlencesi olmuşsun.

Sorun bu kızda degil. Gercekten degil. Bu hale bu derece gelmesini sağlayan su adamda sorun.
Ya kızlar duşunun sevgilinize bu kadar kıskançlık olayı yaşattığınizi. Hangi erkek size katlanır bu kadar ? Hangi erkek tepki vermez ? Bu abimiz birebir her olayda açıklama yapıyor üstelik. Yetmiyor etrafında kileri arıyor. Şahit gösteriyor.
Ya bu adam valla da normal degil anormallik var. Hatırlıyorum annesi de lorena yi arıyordu tartıştıklarında on kez aramıştı.
Yani hangi kayınvalide adayı tartısınca sizi on kez arar?
Bence bu adamda bi anormal durum var annesi de biliyor bunu. Bu kızın bu hale gelmesi avantaj olmus adam icin

Şüpheye düşmem ama merak ederim elbette.
Arar sorarım ama bunu 'seni yanında bi kızla görmüşler, kim o?' Gibilerinden değil.
Böyle hem itici hem kıskanç gözükürsün.
Erkekler detaycı olmazlar, aynı cümlenin başına bi canım kelimesi ve daha yumusak bi ses tonuyla konusursan çözersin.
Sen daha önce olası bi aldatılma şüphesine düşmüşsün yada yakalamışsın sanırım.
O yüzden bu kadar gerilmişsin.
Biri gelip bana bi kızla gördüm dese evet biliyorum derim. Bilmiyo olabilirim ama bunu o dedikoducuların bilmesine gerek yok.
Herkes laf peşinde emin olabilirsin.
Öğrencilerin dikkatini elbette cekiyo ve daha cok detay istiyolar. İlişkinizi dile düşürme ve nişanlını bıktırma derim.
İnsan neyin üzerine titrerse onunla sınav olur.

ne diyebilrim ki söylediklerin çok doğru.
ben zaten sakince sordum yani kızgın bi şekilde konuşmadım ama yine tartışma yaşadık
bu güne kadar birşey yakalamadım,ama okulda dönen konuşmalar dedikodular yıprattı beni o fırsat verdi tabi bunlara.
bide anlamadığm şey ben arkadaşlarıma dopru dzügn anlatmazken öğrenciler nasıl bu kdr konuşuyo anlamıyorum gerçekten

Back
X