• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmazsam patlıycam

evt üste çıkmaya çalışttı tartışırken ztn
onun bu lanet davranışları yüzünden oldu bunlar,ama ben bidaha ne ararım ne de kolay kolay barışırım başına buyruk yaşamak istiyosa defolup gitsin yaşasın şimdi
babamı ne nişana ikna etmek için ne kadar uğraştım ben neredeyse ters düşüyoduk şimdi nasıl anlatırım ben onlara çok içim acıyo

inşallah hayırlısı olur hakkınızda allah islah etsinde yinede hayırlı bi yuvanız olur inşallah bunu diliyorum ama olurda ailelere açmak zorunda kalırsanız gelsin bi zahmet kendi anlatsın özür dilesin

Sorun bu kızda degil. Gercekten degil. Bu hale bu derece gelmesini sağlayan su adamda sorun.
Ya kızlar duşunun sevgilinize bu kadar kıskançlık olayı yaşattığınizi. Hangi erkek size katlanır bu kadar ? Hangi erkek tepki vermez ? Bu abimiz birebir her olayda açıklama yapıyor üstelik. Yetmiyor etrafında kileri arıyor. Şahit gösteriyor.
Ya bu adam valla da normal degil anormallik var. Hatırlıyorum annesi de lorena yi arıyordu tartıştıklarında on kez aramıştı.
Yani hangi kayınvalide adayı tartısınca sizi on kez arar?
Bence bu adamda bi anormal durum var annesi de biliyor bunu. Bu kızın bu hale gelmesi avantaj olmus adam icin

aslında tepki vermiyo değil tabiki veriyo bağırıyo çağıryo burda detay vermesemde çok kötü kavgalarımız oldu

birinci mevzuda öğrenciler resmen alay etmiş. belli ki gereksiz kıskançlıklarınız herkesin diline düşmüş. ikincisi ne de kusura bakma ama yuh artık dedim. bir insan rahatsızlanıyor ve nişanlın hastaneye götürdü diye sorun çıkarıyorsun. yani bu kadarı gerçekten akıl sınırlarını zorlayan cinsten. bak tedavi olmayı reddettikçe durumun daha da vahimleşiyor. artık neyi kıskansam diye arayışa girmişsin. milletin de eğlencesi olmuşsun.

ama bana anlatmalıydı

Nisanlının haber vermemesi kotu olmuş ama kıskanclıklarını bildiği ıcın ve haber verdiğinde kavgaya donusturcegınden dolayımı acaba haber vermek istemiyor detaylı bılmedıgım ıcın bilemedim sımdı. Ama öğrencilerin bole bısey dedikleri zaan sana evet çocuklar haberim var sıkıntı yok dıyıp geçim lütfen. Bende öğretmenlik yaptım ve öğrencilerim lise grubuydu cahillik dönemleri oldugu ıcın diğer öğretmenlerine yaptıklarını birbirlerine düşürdükleri cıft hocalarını boburlenerek anlattıklarını kendi kulaklsrımla duydum ve banada cogu defa anlattılar rehber oğretmen olmam dolayısıyla. Çocuklara bunların ne kadsr kotu bir davranış olduğunu anlatsanız bile onlar kendilerince eğleniyorlar verdikleri zararların farkında değiller. Çocuklara gülüp gevmelısın. Ha aynı ortamdaki arkadaşlarında diyorsa onlarada gülüp geç bu tur yerlerde kıskançlık hat safhada dedikodu almıs basını gıtmıs olur. Sen nısanlına güvendiğini vurgula surekli. Nişanlınlada oturup konuş canım ben daha ılımlı olacağım herkesin dilinde olmak istemiyorum artık ama lütfen bana bıldır gideceğin yeri de.

inşallah hayırlısı olur hakkınızda allah islah etsinde yinede hayırlı bi yuvanız olur inşallah bunu diliyorum ama olurda ailelere açmak zorunda kalırsanız gelsin bi zahmet kendi anlatsın özür dilesin

çok teşekkür ederim ama bilmiyorum nolur.
özür dileyeceğini d e sanmıyorum ama şunu söylemek istiyorum şu an naparsa yapsın umrumda değil böyle hissediyorum ama içimde acıyo bi yandan

Erkek arkadaşınızla aranızdaki iletişimsizlikten kaynaklı sorunlar aslında temelde. Empati yapacak olursak ilk durumda bi çok insan buna sinirlenirdi..neden size haber verilmiyo.. yanlarında eşinden başka kız arkadaşları da mi vardı acaba.. oyleyse durum pek de masum ilerlemeyebilir... üniversitede gorev yeriniz sanırım bence öğrencilerle de mesafenizi çok iyi ayarlamalisiniz..malesef dedikodu ortamı çok oluyor

Nisanlının haber vermemesi kotu olmuş ama kıskanclıklarını bildiği ıcın ve haber verdiğinde kavgaya donusturcegınden dolayımı acaba haber vermek istemiyor detaylı bılmedıgım ıcın bilemedim sımdı. Ama öğrencilerin bole bısey dedikleri zaan sana evet çocuklar haberim var sıkıntı yok dıyıp geçim lütfen. Bende öğretmenlik yaptım ve öğrencilerim lise grubuydu cahillik dönemleri oldugu ıcın diğer öğretmenlerine yaptıklarını birbirlerine düşürdükleri cıft hocalarını boburlenerek anlattıklarını kendi kulaklsrımla duydum ve banada cogu defa anlattılar rehber oğretmen olmam dolayısıyla. Çocuklara bunların ne kadsr kotu bir davranış olduğunu anlatsanız bile onlar kendilerince eğleniyorlar verdikleri zararların farkında değiller. Çocuklara gülüp gevmelısın. Ha aynı ortamdaki arkadaşlarında diyorsa onlarada gülüp geç bu tur yerlerde kıskançlık hat safhada dedikodu almıs basını gıtmıs olur. Sen nısanlına güvendiğini vurgula surekli. Nişanlınlada oturup konuş canım ben daha ılımlı olacağım herkesin dilinde olmak istemiyorum artık ama lütfen bana bıldır gideceğin yeri de.

bilmiyorum artık fesatlık içinmi uyarmak içinmi o şekilde anlattklarını,bide cocuk diyorum koca 20 yaşnda insanlar yani

Erkek arkadaşınızla aranızdaki iletişimsizlikten kaynaklı sorunlar aslında temelde. Empati yapacak olursak ilk durumda bi çok insan buna sinirlenirdi..neden size haber verilmiyo.. yanlarında eşinden başka kız arkadaşları da mi vardı acaba.. oyleyse durum pek de masum ilerlemeyebilir... üniversitede gorev yeriniz sanırım bence öğrencilerle de mesafenizi çok iyi ayarlamalisiniz..malesef dedikodu ortamı çok oluyor

arkadaşına sordu zaten yanımzda kmse varmıydı dedi arkadaşı yoktu eşim vardı dedi adam da şaşırdı noluyo diye ama şüphe işte başka bi zaman gittyse..

Tatlım kavgalarınız olmus tamam ama hani bitti yeter ne bu dedi mı bu adam sana? Yani ben kız halimle bir erkek bana bunu yapsa on kez boyle derdim.
Ayrıca tekrar ediyorum psikolojik olarak yıpranmanın nedeni tamamen bu kısının sana yaptıgı birsey. Birsey yapmasa sen boyle olmazdın ya o da suçluluk duygusundan bu sekilde alttan alıyor ya da baska birsey var

Tatlım kavgalarınız olmus tamam ama hani bitti yeter ne bu dedi mı bu adam sana? Yani ben kız halimle bir erkek bana bunu yapsa on kez boyle derdim.
Ayrıca tekrar ediyorum psikolojik olarak yıpranmanın nedeni tamamen bu kısının sana yaptıgı birsey. Birsey yapmasa sen boyle olmazdın ya o da suçluluk duygusundan bu sekilde alttan alıyor ya da baska birsey var

bitti demedi ama yeter dediği isyan etiği anlar çok oldu diyorumya çok kötü şeyler oldu..
bilmiyorum artık günahı boynuna,bişey yakalamadım ama işte dedikodulara fırsat veren o oldu

nişanlını o kadar merak ediyorum ki...

nasıl bir çocuk çok mu yakışıklı, davranışları nasıl vs

yeminlen keşke imkanım olsa da sizi gizliden izleyebilsem. bu kadar kıskanıyorsun acaba cidden bi çekiciliği ne bilim deli yakışıklılığı falan var da kızlar rahat bırakmıyor mu yoksa senin paranoyaların mı yaşananlar çok ama çok merak ediyorum:31:

Şüphe böyle bişey işte bi kere içine düştü mu ne kadar kanitlamaya çalışsa da karşıdaki hep sorgularsin acaba'lar hiç bitmez kendi kendini yersin :( ama ben sanmıyorum sizi sevmese yanınızda olmazdı boyle bi durumda aranizdaki iletişimi güçlü tutun kimsenin dolduruşuna gelmemeye çalışın özellikle böyle bir ortamda.

hayır anlatmazdı canım. sen böyle paranoyaklık derecesinde kıskanç olduğun sürece bu adam sana dişi köpeğin basını bile oksasa anlatmaz.

bilerek mi olayları bu kadar abartıyorsun anlayamadım ben adamı zincire bağlayıp eve kapat bence sen anca için rahat edecek :ssz:

ayrı dünyalarda gibisiniz. şehir dışından arkadaş gelmesi ve kız öğrencinin bayılıp sevgilinin onu doktora götürmesi çok günlük olaylar değil. hesap verme anlamında değil ama iletişim bakımından ikisini de seninle paylaşması daha iyi olurdu böylece öğrencilerden duyduğunda durumu bildiğin için şaşırmayıp size ne siz işinize bakın biliyorum, diyebilirdin. diğer yandan acaba her şeyi sorun eden biri misin de sevgilin sana söyleyip tartışmak istemiyor?

nişanlını o kadar merak ediyorum ki...

nasıl bir çocuk çok mu yakışıklı, davranışları nasıl vs

yeminlen keşke imkanım olsa da sizi gizliden izleyebilsem. bu kadar kıskanıyorsun acaba cidden bi çekiciliği ne bilim deli yakışıklılığı falan var da kızlar rahat bırakmıyor mu yoksa senin paranoyaların mı yaşananlar çok ama çok merak ediyorum:31:
üniversitedelermiş ya bir de genç olunca kızların yaşı da küçük değil ondandır belki :d

öğrencilerle de nasıl bir ilişkiniz var anlayamadım ben böyle saygısız seviyesiz öğrenci tavrı görmedim duymadım.

Benim sevgilimde böyle ottan böcekten kıskanıp sürekli sorun yaşatsaydı bana, bende yaptığım şeyleri söylemezdim.

Hiç düşündün mü neden hep başkalarından duyduğunu?

Öğrencilerinden, öğretmen arkadaşlarından kıskanarak nereye kadar gider ki böyle

Adam senin bu kıskançlıklarına rağmen nişanlandı yahu. Seviyor belli ki

Ama herkesin bir dayanma gücü vardır. Fazla zorlama :34:

üniversitedelermiş ya bir de genç olunca kızların yaşı da küçük değil ondandır belki :d

ne bilim ya bizim ünv.de de vardı bi serkan hoca genç bekar. fena da adam değildi hani ama üstüne atlamıyorduk adamın ya da odasına girip kendimizi kilitleyip çırılçıplak soyunmuyorduk :D en ekstrem şeyleri söyledim belki ama bir kadın ne yapabilir ki elin adamına daha fazla? hollywood filmi mi bu arabasına iç çamaşırlarımızla saklanıcaz?

kantinde yanına oturur muhabbet ederdik en fazla, adamın da bi yanlışı yoktu hani o gözle bakmazdı hiçbirimize namusuyla gidip gelirdi. sevgilisi vardıysa o dönem ne yapmalıydı gelip bizim saçı başı yolmalı mıydı? normal şeyler bunlar bence, dayanamıyorsa ya nişanlı işini değiştirecek ya da konu sahibi nişanlısını...

ne bilim ya bizim ünv.de de vardı bi serkan hoca genç bekar. fena da adam değildi hani ama üstüne atlamıyorduk adamın ya da odasına girip kendimizi kilitleyip çırılçıplak soyunmuyorduk :D en ekstrem şeyleri söyledim belki ama bir kadın ne yapabilir ki elin adamına daha fazla? hollywood filmi mi bu arabasına iç çamaşırlarımızla saklanıcaz?

kantinde yanına oturur muhabbet ederdik en fazla, adamın da bi yanlışı yoktu hani o gözle bakmazdı hiçbirimize namusuyla gidip gelirdi. sevgilisi vardıysa o dönem ne yapmalıydı gelip bizim saçı başı yolmalı mıydı? normal şeyler bunlar bence, dayanamıyorsa ya nişanlı işini değiştirecek ya da konu sahibi nişanlısını...
ben de bugüne kadar ne hangi hoca hangi hocayla, hangi araştırma görevlisi kimle, ne duymuşumdur ne görmüşümdür. bi sürü gariplik var, öğrencilerle ilişkide de.

Back
X