• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlattıklarımı değerlendirir misiniz

1- Maaş kartını neden istiyor? Ben erkeğim karımınki de bende durur mantığındaysa saçma
bu devirdeki erkeklere şaşıyorum valla, hem ben erkeğim egosundalar hem eşinin parasını harcamaktan gocunmazlar hem de kadından herşeyi yüklenmesini beklerler. Evli değilim ama evli de olsam eşim benden kartımı isteyemez ha parasal konulara eşi bakan arkadaşlarım da var o da onların aile düzeni ama ben bana ait şeylere eşim de olsa karışamaz diye düşünüyorum (benim iznim olmadan tabii)
2- Sen eltini sevmiyorsun diye eşin de uzak duracak değil sonuçta yengesi ve araları iyiyse adam neden bozsun bunu ama aradaki dengeyi kurmalı inada binmemeli
3- Profile başkasının bakması adamın iradesinde olmadığına göre buna birşey denmez ayrıca nereden anlıyorsunuz profile bakıldığını bana da diyin ben mi cahilim ne:deli::olamaz:
4- Açıkçası eşim de olsa telefonunu kurcalamazdım ve kimin kayıtlı olduğunu irdelemezdim arkadaşının eşinin tel no da olabilir benim de arkadaşlarımın eşlerinin numarası vardır bende, şu an bekarım ama evlenince de o numaralar duracak yani; evli olmak arkadaşlarını silmek demek değildir

1) benim eşimde bi ara ısrarcıydı maaşımı öğrenmek için her sorduğunda hayrıma çalşıyorm diyordum artık oda sormuyor:rolleyes:
2. eltime bende uyuz oluyorum konuşturmamaya çalışıyorum onalrı hatta dün whatsapptan engelledim kendisini lüzumsuz şey senin sinir olduğunu bildiği için damarına basıyor dikkat et benimkide aynı kardeş olsalar benzemezler özellikle eşimle konulurken aramıza girmeye eşime laf atmaya bayılır bende hiç taviz vermiyorum eşimede verdirmiyorum tabi önceden bi zılgıtı yemişliği vardır eşimin :-):-)

Kredi kartını neden istiyor anlamadım, peşin para falan çekip abilerine mi dağıtacak? Bir de harcamaları o yapacak, sen mi ödeyeceksin. Aynı evde o kart senin, bu kart benim, o borç senin bu borç benim gibi bir durumum olmadığı için eşimle anlayamadım durumunuzu. Kendi kart limitini doldurmuş mu?

Eltin abinin yengesi ister konuşur ister konuşmaz, öyle bir anlatıyorsun ki sanki eltinle eşin işi pişirmişler, kaş göz yapıyorlar. Sohbet ediyorlar alt tarafı en fazla ne olabilir bunun sonucu Allah aşkına? Sen kötüsün diye eşin de insanlarla kötü olmak zorunda değil, aksine sen kötüysen ve eşine kısıtlama getirirsen adam daha çok yapar haklı olarak. Ben sana ne dedim sen büyüttükçe inada yapıyor, büyütmezsen hiç bir şey bu kadar sorun olmayacak anla artık bunu.

L..kedin de herkes istediğine bakar, aynı alanda çalışırlar dikkatlerini çeker, ortak arkadaşları vardır, başkasını ararken eşin çıkmıştır (aynı isimden bir çok kişi var) mıştır da mıştır yani. Benim eşimin profili Manukyan'ın ki gibi giren çıkan belli değil , çalışma alanından dolayı ilgi çekiyor, sadece yurt içi değil yurt dışından da bi dolu hatun, erkek bakar ve hiç açıp da tek tek kim bakmış diye umursamadım bile. Nesini büyütüyorsun bu durumun anlayamıyorum?

Eşimin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası durduk yere olmaz, bir şey olmuştur almıştır. Kimse kimseden durduk yere tel istemez. Ya da muhtemelen eşinin arkadaşlarının eşleri de eşinin arkadaşıdır. Ama bu tür bağlar yokken almışsa o zaman garipserim ama sen bence en zaruri sebepte bile işkillendiğin için ne desek boş..

l1- Maaş kartınız sizde durabilir bu sizin hakkınız ama evin ihtiyaçlarını sizde karşılamak zorundasınız ve sizde harcamalarınıza dikkat etmek durumundasınız maaş benim para benim istediğim gibi harcarım lüksü olmuyor evlilikte.

2- Eltinize karşı soğuk olabilirsiniz ama eşinize yakın davranıyor başka gözle bakıyor gibi imalar hoş değil. Yok eltimin kucağındayken seviyor, yok eltim sadece onunla konuşuyor. Farkında mısınız bilmem ama kardeşinin karısı yani bunu düşünmek bu yaftayı yapıştırmak bu kadar kolay mı bu kadarı paranoyaklık. Eşinizde samimi olmuyordur ama ortamda konuşmasa muhabbet etmese kardeşiyle arasına soğukluk girer, siz anlaşamıyorsunuz diye, hiç konuşma onla muhatap olma diyemezsiniz sorun sizin sorununuz.

3- Eşiniz zate o hesabı kuıllanmıyormuş ne hesabı olduğunu dememişsiniz, profiline baktığını nasıl gördünüz onu da anlamadım ama bakmış olabilirler illa bir şey olacak değil baktılar diye. Ama kişinin anasayfasında tesadüfen çıkabilir o hesap ortak arkadaşlardan bakılabiliyor muhabbet yok bir şey yok sorun değil yani.

4. Eğer o kişilerin eşlerini bende tanıyorsam sorun olmaz. Ayrıca demek ki bir yerlerde eşli oturulmuş ki telefonlar alınmış yoksa eşiniz nereden bilecek arkadaşının eşini de numarasını alacak. Demek ki sizde tanıyorsunuz yoksa nasıl alabilir ki arkadaşını eşinin numarasını ne sebeble isteyecek eşinden.

Zaten mutfak alışverişini vs ben yapıyorum ve parası bittiğinde de alıyo benden istediğim gibi harcamıyorum yani
Eltim konusunda da kötü niyetli söylemiyorum yani eltim bana saygıszlık yapıp aynı zamanda eşimle samimiyet kurup arkadaş gibi olmaya çabalıyo kastettiğim şey bu
Bi kadınn numarası var arkadaşınn eşi ama kadınla benm hiç bir muhabbetim yok nasıl kaydetmiş bilmiyorum

1.kartı alıp ne yapacakmış?
istediği gibi harcamak için istiyordur başka ne olacak?
ailesine yardıma devam ediyor mu peki?
kartım bende durur.gerektiğinde eşime veririm.
hiç mesele değil.böyle şeylerin üzerinde durmam .
ancak eşim benden habersiz ve gizlice hesabımdan para çekip harcamaz.
2.elti herkese karşı böyle densiz ve kaba değil mi?bir sana mı yapıyor?
ben de bozulurdum açıkcası eşim de böyle samimi davranıyor olsa.
sanki inadına yapıyor eşin.
3-bu konuyu es geçiyorum:))profiline bakıp bakmamaktan ne çıkabilir elif.biraz mantık lütfen:))
4-eşlerin numarası gerekli mi de alınmış tüm numaralar bu önemlidir.
benim eşimde yoktur.niye olsun ki ayrıca.
tanımadığı diyaloğunun olmadığı insanların numarası.
Evt yardım ediyor tabi
Bi tek bana karşı öyle densiz bana karşı ne kadar saygısz davranıyosa eşimede aynı oranda yaranma çabasında

1.)Ben evlilikte senin kartın benim kartım olayını çok sevmiyorum.Çalışır çalışmaz maaşı eline saymam ama kartı da sakınmam
2.)Sizin iletisiminiz ayrı onunki ayrı.Ben özellikle yaptığını da sanmıyorum size batıyor bence.Eltinize soğuk davranması gerekmez o kardeşinin eşi neticede sizin düşmanınız değil.
3.)Tanımadığım o kadar çok kişinin hesabına bakıyorum ki anlatamam.Yani tanımadığı kişiler bakar hesabına evet.Linkedn hesabından bahsediyosunuz bi de sanırım yani noluyor bakarlarsa ne sakıncası var anlamadım
4.)Sakıncası yok.

Siz bu adama güvenmiyosunuz evlilik de güvenle yürüyor malum.Yani buraya sürekli bu tarz konular açacağınıza ayrılın eşinizle siz sağ o selamet

maaş kartını bazı erkeler güç sahibi olmak olarak görüyor bakın maaşını bile ben çekiyorum kart bende artık gibi saçma böbürlenme durumları olabiliyor

bazı kadınlar da aynı sebeple maaş kartım bende duracak kısımda aşırı diretiyor çünkü biliyor ki eşi kartını alırsa sanki güç onun eline geçmiş olacak

böyle garip bir durum

1) benim eşimde bi ara ısrarcıydı maaşımı öğrenmek için her sorduğunda hayrıma çalşıyorm diyordum artık oda sormuyor:rolleyes:
2. eltime bende uyuz oluyorum konuşturmamaya çalışıyorum onalrı hatta dün whatsapptan engelledim kendisini lüzumsuz şey senin sinir olduğunu bildiği için damarına basıyor dikkat et benimkide aynı kardeş olsalar benzemezler özellikle eşimle konulurken aramıza girmeye eşime laf atmaya bayılır bende hiç taviz vermiyorum eşimede verdirmiyorum tabi önceden bi zılgıtı yemişliği vardır eşimin :-):-)
Ama eşin bu konuda seni dinliyormuş işte bu konuda şanslısın

Kredi kartını neden istiyor anlamadım, peşin para falan çekip abilerine mi dağıtacak? Bir de harcamaları o yapacak, sen mi ödeyeceksin. Aynı evde o kart senin, bu kart benim, o borç senin bu borç benim gibi bir durumum olmadığı için eşimle anlayamadım durumunuzu. Kendi kart limitini doldurmuş mu?

Eltin abinin yengesi ister konuşur ister konuşmaz, öyle bir anlatıyorsun ki sanki eltinle eşin işi pişirmişler, kaş göz yapıyorlar. Sohbet ediyorlar alt tarafı en fazla ne olabilir bunun sonucu Allah aşkına? Sen kötüsün diye eşin de insanlarla kötü olmak zorunda değil, aksine sen kötüysen ve eşine kısıtlama getirirsen adam daha çok yapar haklı olarak. Ben sana ne dedim sen büyüttükçe inada yapıyor, büyütmezsen hiç bir şey bu kadar sorun olmayacak anla artık bunu.

L..kedin de herkes istediğine bakar, aynı alanda çalışırlar dikkatlerini çeker, ortak arkadaşları vardır, başkasını ararken eşin çıkmıştır (aynı isimden bir çok kişi var) mıştır da mıştır yani. Benim eşimin profili Manukyan'ın ki gibi giren çıkan belli değil , çalışma alanından dolayı ilgi çekiyor, sadece yurt içi değil yurt dışından da bi dolu hatun, erkek bakar ve hiç açıp da tek tek kim bakmış diye umursamadım bile. Nesini büyütüyorsun bu durumun anlayamıyorum?

Eşimin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası durduk yere olmaz, bir şey olmuştur almıştır. Kimse kimseden durduk yere tel istemez. Ya da muhtemelen eşinin arkadaşlarının eşleri de eşinin arkadaşıdır. Ama bu tür bağlar yokken almışsa o zaman garipserim ama sen bence en zaruri sebepte bile işkillendiğin için ne desek boş..

Kendi maaşı tamamen bitmemiş bitse bile zaten gönderirim ben onun kartına, benm kartıma göz dikmesini anlamıyorum

Elti konusunda kötü niyetli değilim
Yani benim canımı sıkıp eşimle yakın olmaya çalışıyo eşinde ona taviz veriyo hatta ben eltime benden daha çok değer verdiğini düşünüyorum o daha önrmli onun için ve bu yisenepten ayrılabiliriz

Tabi bide eşimin kardeşi hiç sohbet etmez benmle hep ben konuşurum onunla

1- Kartimi eşim isterse veririm hic gocunmam çünkü ona guveniyorum mesela esimin hesaplari benim ustumedir bir gün neden senin üstünde demedi. Ben desem ayip olur ki benimki istemez zaten.
2- Eltinin bilerek yaptığını düşünmüyorum, yani eltiden de kiskanmak oyle tuhaf ki. Abisinin eşi yahu neyi kiskaniyorsunuz?
3- Insanlar profiline bakabilir, baskalarinin eylemleri için esimi suclamam cok sacma olur. Sanirim linkedinden bahsediyosunuz, e yuh yani orasi flört sitesi degil!
4- Esimin telinde arkadaslarinin eslerinin numarasi olabilir hatta ben de alirim, esim sapik biri değil ki kalkip arkadasinin eşine göz diksin. Guvenirim. Ama yoktur arkadaslarinin eslerinin numarasi.

Ve 5. Olarak diyorum ki psikolojik tedavi almalisiniz. Dusunceleriniz bana cok takintili geldi.

Zaten mutfak alışverişini vs ben yapıyorum ve parası bittiğinde de alıyo benden istediğim gibi harcamıyorum yani
Eltim konusunda da kötü niyetli söylemiyorum yani eltim bana saygıszlık yapıp aynı zamanda eşimle samimiyet kurup arkadaş gibi olmaya çabalıyo kastettiğim şey bu
Bi kadınn numarası var arkadaşınn eşi ama kadınla benm hiç bir muhabbetim yok nasıl kaydetmiş bilmiyorum

Evt yardım ediyor tabi
Bi tek bana karşı öyle densiz bana karşı ne kadar saygısz davranıyosa eşimede aynı oranda yaranma çabasında
hah işte istediği gibi harcama yapabilmek için istiyor başka ne olacak.
az değil senin eşin elif.
hatta cidden çok fena huyları çok.
akıllıya bak.
o yardım işini de bi kesse iyi olur bence.
çalışasınlar ya elleri ayakları tutuyor.
hep sizden mi geçinecekler.
ben bu kadar bile yardım ettirmezdim etmezdim de.

mrb herkese teker teker bazı konulara değinmek istiyorum lütfen haklımıyım değilmiyim değerlendirin
Şimdiden tşk ediyorum
Bıktım yeter konularından diyecek olan arkadaşlarda lütfen yorum yazmasnlar ki polemik olmasın ben kimseyi zorlamıyorum ki

1) eşim benden sürekli maaş kartımı istiyor bende vermiyorum tabi ki ve bu yüzden benimle tartışma noktasına geliyo neredeyse ben anlamıyorum ya kendi kartın var niye benmkine göz dikiyosun.ayrıca çok iyi biliyo vermeyeceğimi .Böyle eşi olanlar nasıl davrnıyo

2)burda sürekli benmle uğraşan eltimden bahsetmiştim yani sürekli laf atar bana..
Kvlere gittiğimizde her zaman onlarda orada olur.eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo. Mesela yeğenini hep eltimin yannda sever çocuk oynar sevmez, eltimin kucağındayken çocuğu sevmeye başlar..hep anneye gidelim fln der..eltmde hep beraber otururken sürekli eşime sorular sorar yani orada kaç kişiyiz ama abartmıyorum durmadan sorular sorar ona yani eminim herkesin dikkatni çekmiştir.veba a inat yapıyo bunu eminim
Benim buradaki derdim şu: bu kadın bana saygısızca davranırken eşimin de ona soğuk davranması gerekmez mi?

3) eşimin bi hesabı var ama kullanmaz ben girip bakarım hep, geçen gün iki kız bakmış profiline ikiside başka fakülteden sordum tanımıyorum hiç dedi. Ama tanımasa niye bunun profiline baksınlar ki değil mi ne alaka yani

4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,

Numara numara değerlendirirseniz sevinirim

1.Maaş kartını istemesi inanılmaz saçma benim eşim maaş kartını bana verir direk sen hallet der..

2.Bence önceliği siz olmasınız evet mesafesini koymalı ve eşime davranışlarını beğenmiyorum falan demeli..

3.Eşiniz başkasına bakmadığı sürece sorun yok.

4.Benim de kız arkadaşlarımın numarası eşimde var bence sorun değilç

hah işte istediği gibi harcama yapabilmek için istiyor başka ne olacak.
az değil senin eşin elif.
hatta cidden çok fena huyları çok.
akıllıya bak.
o yardım işini de bi kesse iyi olur bence.
çalışasınlar ya elleri ayakları tutuyor.
hep sizden mi geçinecekler.
ben bu kadar bile yardım ettirmezdim etmezdim de.
Evet istediği gibi harcayıp bana harçlık vermek onun niyeti
Nede olsa eşim eltime benden daha çok değer veriyo yardımı kesmez bu yüzden

1.Maaş kartını istemesi inanılmaz saçma benim eşim maaş kartını bana verir direk sen hallet der..

2.Bence önceliği siz olmasınız evet mesafesini koymalı ve eşime davranışlarını beğenmiyorum falan demeli..

3.Eşiniz başkasına bakmadığı sürece sorun yok.

4.Benim de kız arkadaşlarımın numarası eşimde var bence sorun değilç
Benim eşimin önceliği eltim.
Ve bu yüzden ayrılma noktasına gelebiliriz çünkü ben artık tahammül edemiyorum hayır yani madem bu kadar değer veriyosun git onlarla yaşa değil mi

Benim eşimin önceliği eltim.
Ve bu yüzden ayrılma noktasına gelebiliriz çünkü ben artık tahammül edemiyorum hayır yani madem bu kadar değer veriyosun git onlarla yaşa değil mi
Çok sinir bozucu bir durum.Erkekler ne yazık ki bizim kadar hassas ve korumacı olamıyorlar..

Evet istediği gibi harcayıp bana harçlık vermek onun niyeti
Nede olsa eşim eltime benden daha çok değer veriyo yardımı kesmez bu yüzden
eşinle aranızda ciddi sorunlar var bence elif.
daha önce de yazmıştım eşin senle başbaşa bile kalmak istemiyor diye.
yoo başbaşa da oluyoruz aramız iyi gibi bişeyler söylemiştin.
tamam burada mevzu başka ama aslında mevzu aynı,eşin yani.
yardımı kesmemesine cidden büyük tepki verirdim ben.
gitsinler çalışsınlar bu ne ya.
eşin seni seviyor mu sence?

1- maddi konuyu konuşarak çözün

kartımı da yeri geldiğinde verdim zira çıkıp çekme imkanım yoktu

paramız yıllardır ortak

hiç senin paran benim param olmadı

annemlerin evinde de olmadı

o nedenle anlayamıyorum o benim param demeyi

kimin ne kadar kazandığının vs de önemi yok

o bizim paramız ki bize evin çocuğu da dahil

2-çocuğa ilişkin doğru yapıyor

annesi onu yaptın, bunu yaptın demesin diye onun yanında seviyor

annesine götürüyor vs vs

yani eltinin abuk bir tepkisine karşı önlem alıyor

sen takmazsan elti sana oynamaz

adam ne yapsın soğuk olacağım diye hiç o yana mı bakmasın

3- kızlar hocalara bakar

nasıl profilden bakılıyor bilmiyorum ama ben bu yaşımda bakıyorum hocalar ile ilgili haberlere twitlere vs hatta açık facebook sayfaları varsa ona da bakarım yani

hoca bu, onun kızları tanıması gerekmez

emin ol ki eşinin adını bilsem ona ben de bakardım şimdiye kadar

4- "arkadaşlarının eşinin telefonu" kavramı çok geniş

yani bu oda arkadaşı ise olabilir mesela

adam geç kalmış, teli kapalı imiş

o gün merak etmişler o da eşiminkini de kaydet lazım olunca oradan ara demiş

ya da adam eşinin telefonundan kendi eşini aramış belki lazım olur diye kaydetmiş

aynı şekilde samimi arkadaşlar ile bunlar olağan

ama kırk yılda bir görüştüğü birinin eşinin numarası neden telefonda var diye insan şaşırır

yani nasıl kaydedilmiş diye

hoş bizim telefonlarda alakalı alakasız o kadar numara var ki ben kendi telefonumda kayıtlı olanlara bile şaşırıyorum bunu ne zaman kaydetmişim diye

Ben direk üçe yazayim. Ben de okul bitince arst grv. olmak istiyorum ve istedigim fakultenin ilanlarini falan henuz mezun olmamama ragmen takip ediyorum. Kim alinmis kimler elenmis hepsinin face profillerine falan bakarim hicbirini de tanimam tamamen merak yani insan tabiki tanimadiklarinin profiline bakar adami darlamayin

mrb herkese teker teker bazı konulara değinmek istiyorum lütfen haklımıyım değilmiyim değerlendirin
Şimdiden tşk ediyorum
Bıktım yeter konularından diyecek olan arkadaşlarda lütfen yorum yazmasnlar ki polemik olmasın ben kimseyi zorlamıyorum ki

1) eşim benden sürekli maaş kartımı istiyor bende vermiyorum tabi ki ve bu yüzden benimle tartışma noktasına geliyo neredeyse ben anlamıyorum ya kendi kartın var niye benmkine göz dikiyosun.ayrıca çok iyi biliyo vermeyeceğimi .Böyle eşi olanlar nasıl davrnıyo

2)burda sürekli benmle uğraşan eltimden bahsetmiştim yani sürekli laf atar bana..
Kvlere gittiğimizde her zaman onlarda orada olur.eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo. Mesela yeğenini hep eltimin yannda sever çocuk oynar sevmez, eltimin kucağındayken çocuğu sevmeye başlar..hep anneye gidelim fln der..eltmde hep beraber otururken sürekli eşime sorular sorar yani orada kaç kişiyiz ama abartmıyorum durmadan sorular sorar ona yani eminim herkesin dikkatni çekmiştir.veba a inat yapıyo bunu eminim
Benim buradaki derdim şu: bu kadın bana saygısızca davranırken eşimin de ona soğuk davranması gerekmez mi?

3) eşimin bi hesabı var ama kullanmaz ben girip bakarım hep, geçen gün iki kız bakmış profiline ikiside başka fakülteden sordum tanımıyorum hiç dedi. Ama tanımasa niye bunun profiline baksınlar ki değil mi ne alaka yani

4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,

3 e cevap vericem sanirim linkedin hesabindan bahsediyorsunuz. eger sizin profilinize bakan kisilerin.profillerin bakarsaniz onlar da baktiginizi gorebiliyor. esinizi resil ediyorsunuz.

1.Maaş kartım bende durur ama bu mevzuda katı değilim.
2.Eğer bana çok ciddi saygısızlık yapılmışsa eşimden mesafe beklerim tabiki ama onun dışında benim sevmediğim insanlardan o da hoşlanmamak zorunda değil.
3.Profiline sonuçta eşin bakmamış zaten ne sıkıntı olabilir bunda.
4.Arkadaşlarımın eşlerinin telefon numaraları benim telde de kayıtlı, çoğunlukla hep beraber görüşürüz tanırız birbirimizi sonuçta.

Şimdiden tşk ediyorum

1. kartımı alamaz sen de vermemekle dogru yapıyorsun ama evin ihtiyacı icinse ortak bir sey lazımsa vermen daha dogru olur
2. bence de esinin biraz uzak durması lazım sonucta kadın sana saygısızsa esine de saygısız demektir seni gıcık etmek icin esinle yakınlık kurmaya calısıyor gibi geldi kadın esin de uyanık olsun bence
3. tanımadıgımız yuzlerce kisi profilimize bakıyor bu cok paranoyakca olmus esin bakmamıs sonucta ayrıca aynı okuldanmıs kızlar ne olacak tanısa bile, adam seninle evli su an
4. normal karsılarım eskiden de arkadaslarımızın annelerinin telefonu olurdu birbirimizde ulasamama durumu icin bence normal ve tanıdıgın yakın gorustugunuz kısılerse daha normal bu da paranoya olmus

1.Maaş kartım bende durur ama bu mevzuda katı değilim.
2.Eğer bana çok ciddi saygısızlık yapılmışsa eşimden mesafe beklerim tabiki ama onun dışında benim sevmediğim insanlardan o da hoşlanmamak zorunda değil.
3.Profiline sonuçta eşin bakmamış zaten ne sıkıntı olabilir bunda.
4.Arkadaşlarımın eşlerinin telefon numaraları benim telde de kayıtlı, çoğunlukla hep beraber görüşürüz tanırız birbirimizi sonuçta.

Back
X