• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlattıklarımı değerlendirir misiniz

İstediğimiz sorudan başlayabilir miyiz.

4) benimkinin en yakın arkadaşını ben de severim numaramız da var. Onda da var benim arkadaşımın. Ama arkadaşının eşinin numarasını bilemedim. Sorun olacağını sanmıyorum. Ha arkadaşıyla eşini tanımıyosam olamaz. Mümkünatı yok ben tanışıyo olucam ve yakın olucam.

3) kızlar bakmış eşiniz bakmamış ki. Benimkinin hiçbi hesabı profili yok kullanmıyo tek whatsapp kafam rahat ehe.

1) maaş kartımı paramı asla istemez ben teklif etsem almaz. Seninki gibi yaparsa ezikler ağzına eder atarım.

2) eltinle mesafeli olması gerekir, senin aranın bozuk olduğu herkesle mesafeli olması gerekir. Burada hatalı.

Eşin hala ailesine yardım ediyor mu senin ya? Yok artık abartmasınlar bu nedir? Hadi eşin veriyor, onlar da alıyorlar mı? Oldu olacak sen ekstra temizliğe git, eşin de akşam taksiye çıksın onlara bakmak için. Ne kadar veriyor ayda?

İstediğimiz sorudan başlayabilir miyiz.

4) benimkinin en yakın arkadaşını ben de severim numaramız da var. Onda da var benim arkadaşımın. Ama arkadaşının eşinin numarasını bilemedim. Sorun olacağını sanmıyorum. Ha arkadaşıyla eşini tanımıyosam olamaz. Mümkünatı yok ben tanışıyo olucam ve yakın olucam.

3) kızlar bakmış eşiniz bakmamış ki. Benimkinin hiçbi hesabı profili yok kullanmıyo tek whatsapp kafam rahat ehe.

1) maaş kartımı paramı asla istemez ben teklif etsem almaz. Seninki gibi yaparsa ezikler ağzına eder atarım.

2) eltinle mesafeli olması gerekir, senin aranın bozuk olduğu herkesle mesafeli olması gerekir. Burada hatalı.

son maddeyi cidden mi yazdınız ironi mi

yani ben ve eşim farklı kişileriz aynı kişiyi neden sevmek ya da sevmemek zorunda olalım ki

elif eltisini sevmiyor vs de eltisine küs de değil aynı ortamda oturuyor, yiyor, içiyor sadece hoşlanmıyor ondan o da bunun farkında elifle uğraşıyor

eşlerimiz robot mu ki bizim dediğimizi yapacak

ya da en basitinden çoğu kişi kv sini sevmez eşimizde mi sevmesin yani

son maddeyi cidden mi yazdınız ironi mi

yani ben ve eşim farklı kişileriz aynı kişiyi neden sevmek ya da sevmemek zorunda olalım ki

elif eltisini sevmiyor vs de eltisine küs de değil aynı ortamda oturuyor, yiyor, içiyor sadece hoşlanmıyor ondan o da bunun farkında elifle uğraşıyor

eşlerimiz robot mu ki bizim dediğimizi yapacak

ya da en basitinden çoğu kişi kv sini sevmez eşimizde mi sevmesin yani

Ben ironi yapmadım da siz okuduğunuzu anladınız mı peki ? Eltimle sorunlar yaşıyorum bana apaçık laf sokuyor hep diyor. Evlilik bu mu yani eşimizi ezen laf sokan insanlarla güle oynaya mı takılacağız. Senin aranın bozuk olduğu kişiyle küsmesi gerekir demedim, mesafeli olması gerekir dedim. Herkes gittikten sonra akşam eve dönünce hayatta bi sen bi eşin kalıyorsun. Öldüm dese yardımına elti gelmez. Kadının arkasında durmak sahiplenmek demek sadece kıskanmak demek değil, benim eşim bana apaçık gıcıklık yapan biriyle çok yakın olursa sırtımdan vurulmuş hissederim ben olaylara bu şekilde yaklaşıyorum. Bakış açım bu.

mrb herkese teker teker bazı konulara değinmek istiyorum lütfen haklımıyım değilmiyim değerlendirin
Şimdiden tşk ediyorum
Bıktım yeter konularından diyecek olan arkadaşlarda lütfen yorum yazmasnlar ki polemik olmasın ben kimseyi zorlamıyorum ki

1) eşim benden sürekli maaş kartımı istiyor bende vermiyorum tabi ki ve bu yüzden benimle tartışma noktasına geliyo neredeyse ben anlamıyorum ya kendi kartın var niye benmkine göz dikiyosun.ayrıca çok iyi biliyo vermeyeceğimi .Böyle eşi olanlar nasıl davrnıyo

2)burda sürekli benmle uğraşan eltimden bahsetmiştim yani sürekli laf atar bana..
Kvlere gittiğimizde her zaman onlarda orada olur.eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo. Mesela yeğenini hep eltimin yannda sever çocuk oynar sevmez, eltimin kucağındayken çocuğu sevmeye başlar..hep anneye gidelim fln der..eltmde hep beraber otururken sürekli eşime sorular sorar yani orada kaç kişiyiz ama abartmıyorum durmadan sorular sorar ona yani eminim herkesin dikkatni çekmiştir.veba a inat yapıyo bunu eminim
Benim buradaki derdim şu: bu kadın bana saygısızca davranırken eşimin de ona soğuk davranması gerekmez mi?

3) eşimin bi hesabı var ama kullanmaz ben girip bakarım hep, geçen gün iki kız bakmış profiline ikiside başka fakülteden sordum tanımıyorum hiç dedi. Ama tanımasa niye bunun profiline baksınlar ki değil mi ne alaka yani

4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,

Numara numara değerlendirirseniz sevinirim
1 karti vermem

2 eltim bellik beni kizdirmaya calisiyor bu davranisiyla gormezden gelirim. Misilleme yapar karsi tarafa bu durumun beni rahatsiz etmedigini hissettiririm.

3 cok takilmam acikcasi buyutulup sorun edilecek bir konu olusmamis.

4 tel no olabilir bundan rahatsiz olmam. Hatta ort arkd gorusmesi konusmasina hic takılmam.

Zaten yapmak isteyen bi sekilde yapar kisitlamalar tel kurcalayip hesap sormalar benim tarzim degil. Kendine yapar. Dedektif gibi ne pesinde dolanirim. Ne bu davr bana yapilmasina musade ederim. Tel rehberimdeki kisileri aciklamak zorunda degilim.

1. bizde maaslar cekilirnodemesi yapilacaklae yapilir para ortak bir yere konur kime ne lazimsa ordan alir. senin kartin benim karrim yoktur. olmamalidir.

2. aranizdaki sorun ne derece bilmiyorum. ama cok rahatsiz oluyorsaniz onlarin bulundugu ortama girmeyin. kvnize gidecekseniz gelio gelmeyeceklerini ogrenin onlarin olmadigi bir zaman gidin.

3. esiniz arastirma gorevlisi sanirim. o tuzden tanimadigi yuzlerce kisi onu taniyordur hic yoksa adini duymus merak edip bakmislardir bunda hic sorun yok.

4. esimin arkadaslarinin numarasi bende vardir. benim arkadaslarimin numarasi esimde vardir. benim ve esimin arkadaslarinin eslerinin numaralari da hem esim de hem ben de vardir. ozel gunlerde tebrik eder hal hatir sorariz. ya da gorusecegimiz bulusacagimiz zaman birine ulasamazsak esini arar sorariz. ne bileyim bizim ivin bu konu asla sorun olmamistir cunku hep beraber gorusuruz gezeriz muhabbet ederiz arkadaslarimizin esleri de arkadasimiz sonucta.

Neden kimse maas kartini esine vermiyor ya da ortak kullanmiyor? Ailemde ki 39 yillik evliler annem babam,abimler de 15 yillik evliler,bir defa duymadim senin maas kartin benim maas kartim muhabbetini.Hic hoş degil,aksine bunun tartismasi bir o kadar cirkin.

Maddeler kafami karistirdi valla rastgele yazcam. esler arasinda maas konusunda seffalik ve denge olmasi gerektiğini düşünürüm ben. daha once de bir konuna yazmistim, ikiniz birlikte bir bütçe hazirlayin ve beraber takip edin, kimsenin maas karti kavgasi kalmaz. biz oyle yapiyoruz,eve giren parayi toplayip gerekli odemeleri ve yatirim icin parayi ayirdiktan sonra her hafta harclik ayiriyoruz, ani gelisen durumlarda da beraber hareket ediyoruz.
Eltini sevmiyorsun diye gözüne batıyor bence, esinin sucu yok, sen gıcık oldun diye eltinin hosuna gidiyordur, hic takilma bak bakalim nasil oluyor.
Esimin profilini niye irdeleyeyim ki? boyle seyler yapma, yapsan da esine caktirma sorma kim diye. resmen essegin aklina karpuz kabuğu dusuruyorsun.
Esinin telefonunda arkadas eşleri numarasi olmasi cok normal,bende var, esimde de var. bazen ulasamadigimda esini ariyorum, hayat kurtariyor.

Neden kimse maas kartini esine vermiyor ya da ortak kullanmiyor? Ailemde ki 39 yillik evliler annem babam,abimler de 15 yillik evliler,bir defa duymadim senin maas kartin benim maas kartim muhabbetini.Hic hoş degil,aksine bunun tartismasi bir o kadar cirkin.
elifin eşi maaşa el koymak için istiyor kartı.
istediği gibi ailesine dağıtabilmek için.
yine de versin mi kartı elif:))

Baban güvenini boşa çıkarmamış demek ki .Her erkek böyle değil maalesef

Kart konusu bizde bir takinti degildir.
Cogu zaman inrernet bankaciligi kullaniyoruz,birbirimizin sifrelerini biliyoruz. Odemeler bittikten sonra ikimiz de birbirimizin hesaplarini kullaniriz.
Ben nakit tasimam fazla o yuzden kartimin Bende olmasini isterim. Ama nakit gerektiginde de kim para cekebilecekse onda durur.
Ama bazi erkekler bunu bir guc gosterisi olarak görüyor. Kart bende hakimiyet bende gibi.
Esimin boyle bir tavri olsa ben de vermezdim.
Para muhabbeti yapmadigimiz icin sıkıntı etmiyorum kimde durdugunu.

elifin eşi maaşa el koymak için istiyor kartı.
istediği gibi ailesine dağıtabilmek için.
yine de versin mi kartı elif:))

Ben genel verilen cevaplara istinaden soylemistim.Herkesin mi esi el koyup ailesine dagitiyor parayi? Elifin konusu apayri.En az 3 senedir daha sevgililerken ayrilmasini,son bir yildir da bosanmasini soyluyorum.

Ben genel verilen cevaplara istinaden soylemistim.Herkesin mi esi el koyup ailesine dagitiyor parayi? Elifin konusu apayri.En az 3 senedir daha sevgililerken ayrilmasini,son bir yildir da bosanmasini soyluyorum.
kart eşimde durur diyen de çok ama:))
benim için de kart mesele değildir.üzerinde durmam.eşim de alır çeker vs.
mesele o kartla eşlerin ne yaptığı.
eşler sorumluluğunu bildikten sonra kart verilir niye verilmesin:))

O zaman cok uzucu bir durum bu.Kimsenin kimseye guveni kalmamis.

Erkek şansını karısının ona olan güvenini kötü kullandıysa yapacak başka bir şey yok.Birde her dakika ondan paramı isteyeceksin.Evine bir ihtiyacın olur çocuğuna bir şey gerekir kocacığım bana para verirmisin demek yerine kendi kartınla ihtiyaçları almak daha güzel.

kart eşimde durur diyen de çok ama:))
benim için de kart mesele değildir.üzerinde durmam.eşim de alır çeker vs.
mesele o kartla eşlerin ne yaptığı.
eşler sorumluluğunu bildikten sonra kart verilir niye verilmesin:))

Iste bu onemli olan.Karisina banknot gozuyle bakip o parayi kendine harcamak.Bilemedim.Boyle insanlar uzak olsun hepimizden.

Erkek şansını karısının ona olan güvenini kötü kullandıysa yapacak başka bir şey yok.

"Kosulsuz" guvenmemekle beraber guvenmek en iyisi sanirim.Evliligin temeline inmek lazim tabi.

yukarıda ben de yazdım

kk da bana en çok bu benim parammmm nidaları garip geliyor

biz hiç öyle görmemişiz galiba

yaşım 40 a yakın

annem de çalışıyordu ki o zamanlar çalışan anneler azdı

maaş da banka vs yok ay başında elden alınırdı

aynı gün alırlardı babamla

evde bir yer vardı para oraya koyulurdu

ben de dahil ihtiyacı olan oradan alırdı

şimdi banka var ama onlar yine de belirli bir miktar çekerler koyarlar

yani şimdi evlerine gidince yine oradan para alınabilir

biz eşimle maddi olarak sıkışık olduğumuz zamanda son 5 tl mizi paylaşıp işe giderdik

benim paramm ben parfüm alayım sen aç kal mı diyecektik yani

sonra eşim iş kurdu

maaş kartımı ona verdim ve her türlü harcamayı oradan yaptı yani iş yerinin kirasını yemesini içmesini vs vs benim karttan harcadı hiç de sormadım sen para kazanıyor musun kazanmıyor musun diye

kazandığı da oldu kazanmadığı da ama cebimizdeki her kuruş ortak oldu

maaşımın bir kısmı elden idi onu da götürürdüm koyardık bir yere

yıllar geçti şimdi işimiz ortak, yani ben maaş kartımı eşime verdiğim için kurulan iş büyüdü çok şükür ki bizi rahat da ettiriyor

tüm gelir benim hesabımda eşimde de o hesabın bankamatik kartı var

yani üzerinde yine benim adım yazılı bir bankamatik kartı onda bende de aynı hesaba erişim sunan bir kredi kartı var

mesela eşimin kredi kartı yok gerekirse benimki ile alırız zira her türlü harcama bizimdir

o nedenle ben kk da erkek eve bakar kadın gerekirse parasını verir vs mantığını anlayamadım geçen yıllarla da anlayamayacağım da

aslında bunu şöyle demek lazım.
kimse kimsede güven bırakmamış.
ne dersin?
çünkü güveni kırılan değil güveni kötüye kullanan suçludur.
tedbir alıp kartını maaşını korumaya alan değil.

Cogu kisinin bu konuda guveni kotuye kullanilmis.Durum vahim o zaman.Ben sadece saglikli bir evlilikte olmasi normal olan bu diyorum.Ama hersey bizim istedigimiz gibi olmuyor demekki.Elifin durumundan gidecek olursak,esinin bile isteye devamli kartini istemesi hic te iyi niyetli degil.Eee ama bu durum hala boyle devam ediyor.Elif esinin kotu niyetini bildigi halde nasil bisey yokmus gibi devam ediyor ben bunu anlamiyorum.

Back
X