• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlattıklarımı değerlendirir misiniz

Ben sadece kredi kartımı veriyorum eşimde lazım olduğunda istiyor onunda dışında maaş kartlarımız herkesin kendinde duruyor.Onun ayrıyeten kredi kartıda var ben almıyorum.

Sonuçta hepsini evimize harcıyoruz.Kartın kendinde olmasının çok büyük rahatlıkları var.

Elifin kocası kendilerine harcasa gene iyi gidip kardeşine veriyor.Elif çalışıyor eltisi evde hazır para yiyor.Orası sinir bozucu.

Şimdi bu yapılan Elifi enayi yerine koymak değilmi.Parayı verirken kıza danışmıyor bile.Arkasından iş çeviriyor.

Elifin maaşıyla kardeşine abicilik oynayacak Elifede erkeklik taslayacak.

Ben sadece kredi kartımı veriyorum oda lazım olduğunda istiyor onunda dışında maaş kartlarımız herkesin kendinde duruyor.Onun ayrıyeten kredi kartıda var ben almıyorum.

Sonuçta hepsini evimize harcıyoruz.Kartın kendinde olmasının çok büyük rahatlıkları var.Elifin kocası kendilerine harcasa gene iyi gidip kardeşine veriyor.Elif çalışıyor eltisi evde hazır para yiyor.Orası sinir bozucu.

Şimdi bu yapılan Elifi enayi yerine koymak değilmi.Parayı verirken kıza danışmıyor bileKartı onlar için istiyor
valla iyi sabrediyor elif.
ben olsam dünyayı dar ederim eşime.
ben çalışacam da o yan gelip yatan ailesine para gönderecek.
kıyameti koparırım:))

Elif hep merak ederdim eşin kıskançlıklarına neden tahammül ediyor diye. Sanırım para için. Birbirinizi bir şekilde ayrılmaz bütün yapıyorsunuz.
Kartını verme.

mrb herkese teker teker bazı konulara değinmek istiyorum lütfen haklımıyım değilmiyim değerlendirin
Şimdiden tşk ediyorum
Bıktım yeter konularından diyecek olan arkadaşlarda lütfen yorum yazmasnlar ki polemik olmasın ben kimseyi zorlamıyorum ki

1) eşim benden sürekli maaş kartımı istiyor bende vermiyorum tabi ki ve bu yüzden benimle tartışma noktasına geliyo neredeyse ben anlamıyorum ya kendi kartın var niye benmkine göz dikiyosun.ayrıca çok iyi biliyo vermeyeceğimi .Böyle eşi olanlar nasıl davrnıyo

2)burda sürekli benmle uğraşan eltimden bahsetmiştim yani sürekli laf atar bana..
Kvlere gittiğimizde her zaman onlarda orada olur.eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo. Mesela yeğenini hep eltimin yannda sever çocuk oynar sevmez, eltimin kucağındayken çocuğu sevmeye başlar..hep anneye gidelim fln der..eltmde hep beraber otururken sürekli eşime sorular sorar yani orada kaç kişiyiz ama abartmıyorum durmadan sorular sorar ona yani eminim herkesin dikkatni çekmiştir.veba a inat yapıyo bunu eminim
Benim buradaki derdim şu: bu kadın bana saygısızca davranırken eşimin de ona soğuk davranması gerekmez mi?

3) eşimin bi hesabı var ama kullanmaz ben girip bakarım hep, geçen gün iki kız bakmış profiline ikiside başka fakülteden sordum tanımıyorum hiç dedi. Ama tanımasa niye bunun profiline baksınlar ki değil mi ne alaka yani

4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,

Numara numara değerlendirirseniz sevinirim
1)ben kartımı vermiyorum.çünkü o para kocamda durmaz paragöz kpederim hayatta ise .gerçi ölse de yine vermem çarçur etmiyorum.ihtiyacımı çıkarıyorum.benim sayemde para biriktiriyor.
2)eşin kadın muhabbetine gitmemek için dahil olmuyordur.o yüzden tavır olmuyordur.sevmiyordur ama belli etmek zorunda değil.mümkün mertebe eltinden uzak dur.kudursun kendi başını yesin.bir şey desen de demesen de bk atarlar üstüne.
3)sürekli olmadığı sürece sorun yok gibi de profilini nasıl gördüğünü nasıl anlıyorsun?
4)çok varsa şüphe ederim bir iki tane ise eşimde mesela benden arar arkadaşlarını.sonra benim nodan dönüş yaptıklarında kendi nosunu veririm kocamın.

mrb herkese teker teker bazı konulara değinmek istiyorum lütfen haklımıyım değilmiyim değerlendirin
Şimdiden tşk ediyorum
Bıktım yeter konularından diyecek olan arkadaşlarda lütfen yorum yazmasnlar ki polemik olmasın ben kimseyi zorlamıyorum ki

1) eşim benden sürekli maaş kartımı istiyor bende vermiyorum tabi ki ve bu yüzden benimle tartışma noktasına geliyo neredeyse ben anlamıyorum ya kendi kartın var niye benmkine göz dikiyosun.ayrıca çok iyi biliyo vermeyeceğimi .Böyle eşi olanlar nasıl davrnıyo

2)burda sürekli benmle uğraşan eltimden bahsetmiştim yani sürekli laf atar bana..
Kvlere gittiğimizde her zaman onlarda orada olur.eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo. Mesela yeğenini hep eltimin yannda sever çocuk oynar sevmez, eltimin kucağındayken çocuğu sevmeye başlar..hep anneye gidelim fln der..eltmde hep beraber otururken sürekli eşime sorular sorar yani orada kaç kişiyiz ama abartmıyorum durmadan sorular sorar ona yani eminim herkesin dikkatni çekmiştir.veba a inat yapıyo bunu eminim
Benim buradaki derdim şu: bu kadın bana saygısızca davranırken eşimin de ona soğuk davranması gerekmez mi?

3) eşimin bi hesabı var ama kullanmaz ben girip bakarım hep, geçen gün iki kız bakmış profiline ikiside başka fakülteden sordum tanımıyorum hiç dedi. Ama tanımasa niye bunun profiline baksınlar ki değil mi ne alaka yani

4) eşinizin telinde arkadaşlarının eşlerinin numarası olmasını nasıl karşışarsınız,

Merhaba,eski konularını biliyorum,yorumum ona göre olacak.
1-yerinde olsam asla vermem kartımı. Kusura bakmasin da.Benim iki günlük tatil planımı sorun ederken,halihazırda bir kardeşe yüklü miktarda yardım ederken ,ötekinede yardım sözü veren adama vermem yani. Karışmıyor verme demiyor olabilirsin ama bu senin maaşınada el koyma hakkını vermiyor eşine.Kendi yağıyla kavrulsun
2-
Eşin soğuk davranabilir ama çok mu önemli bence değil.Kadın senin huyunu bildiği için sana inat yapıyor muhtemelen. Hiç suratını düşürme hatta öyle umursamaz ol ki oda yapmaktan vazgeçsin.
3- hangi sosyal medya mecrasindan bahsediyorsun bilemedim ama muhtemelen linkedin,eşinle alakası yoktur ,adama yürüme burdan,sonuçta sohbet,ekleşme vb bir durum yok,sadece profile bakılmış,hiç önemseme geç.
4-Ben sorun etmem,bendede var arkadaşlarımın eşlerinin numarası ama arayip sormuyorum,arkadaşım aramıştır kaydet demiştir öyle kaydetmişimdir yada başka şekilde,aramıyorum,mesajlaşmıyorum dolayısıyla bir sorun yok. Ben silmiyorumda kolay kolay rehberimden numara,sonra aranınca kimsiniz vs muhabbetine girmiş olunuyor bundan hoşlanmıyorum o sebeple kalmasi daha doğru geliyor.
Eşinin yada karşı tarafın bir yanlışı olmuyorsa bu konuda dert edeceğin bir durum yok elif bence.

1)Eşime kartımı veririm, O da bana verir.
2)Nötr davranıyorsa sorun yok benim için.
3)Sosyal medya sonuçta bakabilirler.
4)Kayıtlı kişileri tanıyorsam güveniyorsam sakıncası yok.

Eşinize güven sorununuz mu var,biraz kıskançlık sezdim sanki..
Malesef...

1-kartını neden vermiyorsun ki ?? sonuçta evlisiniz ve bu evi birlikte geçindiriyorsunuz neden bu kadar zorunuza gidiyor ki maaş kartınızı vermek ?? kocanız sizi mağdur mu edecek para mı vermeyecek ? bide senin kartın benim maaşım ayırımı evlilik sınırları içerisinde bana samimi gelmiyor. ben de 3 senelik evliyim maaş kartımı yeni verdim eşime çünkü çok gereksiz ve fuzuli harcamalar yaptığımı farkettim durduramıyordum kendimi verdim kurtuldum.
2- eşimde onun bana karşı olan tutumunu bildiğinden pek muhattap olmamaya çalışsada bazı davranışları gözüme batıyo demişsin ama adam ne yapsın kanlı bıçaklı olamazki kardeşinin eşi mecburen konuşacak cephe almasının bi anlamı yok, inat yapar gibi bi köşede gülüp eğlenmiyorsa sen de sıkıntı yapma bence gül geç çok ciddiye alınca bi tarafları kalkıyor daha çok üstüne geliyorlar.
3-eşin szaten hesabını kullanmıyormuş, sen de istediğin zaman girip bakabiliyorsan altında başka bişey arama bazen biz de tanımadığımız hesaplara meraktan girip bakmıyor muyuz ?
4-arkadaşının eşinin numarası olabilir ya bende de çok samimi arkadaşımın eşinin numarası var bazen karısına ulaşamadığı zaman beni arar ya da arkadaşım benim telden eşini arar falan filan.
NOT: bu arada keşke her sıkıntı sizinki gibi olsa Allah bundan fazlasını vermesin inşallah..
Ama ben çalışıp kazanıyorsa istediğim zaman elimin altında kartımın olması lazım ondan harçlık alacaksam ne anlamı var çalışmanın
1. Kart konusunu asla sorun yapmam benim param onun parası olarak bakarım ve istediği zaman kartı veririm sonucunda hayat paylaşıyorum.

2.eşim eltime karşı çok saygilidir ve öyle abartı bir ilgisi yoktur benim aram kötü olsa dahi bu şekilde devam etmesini isterim sonucunda kötü olacak hali uok sonucu daha kötü olabilir çünkü.

3.sormakta haklısınız tabii ki ben olsam bende takilirdim birde bu profile bakanları nasıl buluyorsunuz?

Yukarda kçk kutu şeklinde resim gibi bşyler var oraya zaten bildirim geliyo şu kişiler profilinize baktı diye

4.arkadaşının eşinin numarasi ne alaka? Belki öncesinde arkadaşlar o zaman olabilir ama aksi halde gereksiz olur.

Profil inceleyenler nasıl görünüyor bunu merak ettim:110:

1 bizim aramizda hic oyle sorun bi sorun olmaz tek kartimiz var kime lazimsa o gun o alir digeride yanina az para

2 eltimle aramiz iyi degil
Esim zaten onunla cok muhattap olmaz bende olmuyorum
ama yegenlerini icine sokar benim icin hic sikinti degil
3 icin bisey demiyorum
4 benim esimde arkadaslarinin eslerinin numarasi yok
Ne güzel olması gereken

1 .kartımi bir kez verdim onuda kaybetti birdaha vermedim zaten şimdi çalışmıyorum ki calissamda vermem
2.eltin seni kıskanıyor o yüzden surekli sana laf atiyo ....eşinin yengesi erkekler pek tinlamaz kadınların arasındaki sorunu kızsanda ayni şekilde davranmaya devam eder bence sende tinlama
3. eşine güveniyorsan bu konuyu dile bile getirme herkes herkesin profiline bakabilir
4 . No olabilir bendede kız arkadaşlarımın eşlerinin teli var eşim hiç problem etmedi sürekli arayıp konuşma olmuyorsa sıkıntı yoktur
5.biraz kıskanç mısın öyle hissettim
Evt hem de çok

Eşin hala ailesine yardım ediyor mu senin ya? Yok artık abartmasınlar bu nedir? Hadi eşin veriyor, onlar da alıyorlar mı? Oldu olacak sen ekstra temizliğe git, eşin de akşam taksiye çıksın onlara bakmak için. Ne kadar veriyor ayda?
Hiç bilmiyorum sormuyorum yani
Eşinizin profiline baktığını nasıl anlıyorsunuz
Bildirim geliyor
Ben ironi yapmadım da siz okuduğunuzu anladınız mı peki ? Eltimle sorunlar yaşıyorum bana apaçık laf sokuyor hep diyor. Evlilik bu mu yani eşimizi ezen laf sokan insanlarla güle oynaya mı takılacağız. Senin aranın bozuk olduğu kişiyle küsmesi gerekir demedim, mesafeli olması gerekir dedim. Herkes gittikten sonra akşam eve dönünce hayatta bi sen bi eşin kalıyorsun. Öldüm dese yardımına elti gelmez. Kadının arkasında durmak sahiplenmek demek sadece kıskanmak demek değil, benim eşim bana apaçık gıcıklık yapan biriyle çok yakın olursa sırtımdan vurulmuş hissederim ben olaylara bu şekilde yaklaşıyorum. Bakış açım bu.
Harfi harfine katılıyorum
Eşim sürekli onun dibinde bana yaptıklarına rağmen
1)ben kartımı vermiyorum.çünkü o para kocamda durmaz paragöz kpederim hayatta ise .gerçi ölse de yine vermem çarçur etmiyorum.ihtiyacımı çıkarıyorum.benim sayemde para biriktiriyor.
2)eşin kadın muhabbetine gitmemek için dahil olmuyordur.o yüzden tavır olmuyordur.sevmiyordur ama belli etmek zorunda değil.mümkün mertebe eltinden uzak dur.kudursun kendi başını yesin.bir şey desen de demesen de bk atarlar üstüne.
3)sürekli olmadığı sürece sorun yok gibi de profilini nasıl gördüğünü nasıl anlıyorsun?
4)çok varsa şüphe ederim bir iki tane ise eşimde mesela benden arar arkadaşlarını.sonra benim nodan dönüş yaptıklarında kendi nosunu veririm kocamın.
Bildirim geliyo yukarda bi kısımda

Bu karı koca arasında ki maddi konular hiç hoşuma gitmiyor. Sizin ki ne durumda bilmiyorum o yüZden çok yorum yapmayacam

Başkasının profil sayfasına bakmasında hiç bir sakınca yok

Eltinizle kocanızın yakınlaşmasından erkek olarak abisi rahatsız olmuyorsa sizinde rahatsız olacağınız bir durum yok demektir

Telefon konusundan bende çok rahatsız oluyorum ilk evlendiğimiz zaman eşim bu durumu çok normal karşılıyordu. Arkadaşlarına numaramı vermişliği vardır bende sinirlenip numaramı değiştirmiştim.

Merhaba,eski konularını biliyorum,yorumum ona göre olacak.
1-yerinde olsam asla vermem kartımı. Kusura bakmasin da.Benim iki günlük tatil planımı sorun ederken,halihazırda bir kardeşe yüklü miktarda yardım ederken ,ötekinede yardım sözü veren adama vermem yani. Karışmıyor verme demiyor olabilirsin ama bu senin maaşınada el koyma hakkını vermiyor eşine.Kendi yağıyla kavrulsun
2
Eşin soğuk davranabilir ama çok mu önemli bence değil.Kadın senin huyunu bildiği için sana inat yapıyor muhtemelen. Hiç suratını düşürme hatta öyle umursamaz ol ki oda yapmaktan vazgeçsin.
3 hangi sosyal medya mecrasindan bahsediyorsun bilemedim ama muhtemelen linkedin,eşinle alakası yoktur ,adama yürüme burdan,sonuçta sohbet,ekleşme vb bir durum yok,sadece profile bakılmış,hiç önemseme geç.
Yok zaten surat asmıyorum hiç belli etmiyorum bozulduğumu
Ama sanki evde başka kmse yokmuş gibi hep eşime bşyler soruyo 2-3 dakikada bir bende artık onu sinir edicek bişeyler yapmak istiyorum

Yok zaten surat asmıyorum hiç belli etmiyorum bozulduğumu
Ama sanki evde başka kmse yokmuş gibi hep eşime bşyler soruyo 2-3 dakikada bir bende artık onu sinir edicek bişeyler yapmak istiyorum
Anladım ama inan yapamazsın böylesine.
Boşvereceksin,umursamaz olacaksın o rahatsız eder,sinir eder onu emin ol. Şimdi kendini nimetten sayıyor,öyle olmadığını göster,inan vazgeçecek

Anladım ama inan yapamazsın böylesine.
Boşvereceksin,umursamaz olacaksın o rahatsız eder,sinir eder onu emin ol. Şimdi kendini nimetten sayıyor,öyle olmadığını göster,inan vazgeçecek
Eşimin ona verdiği değeri napcaz peki bana yaptıklarını bile bile onu korur nitelikte konuştu ne yapıcam bilmiyorum

1 tabiki kart gerektikçe verilebilir ama tamamen kartın kontrolünün istenmesine kesinlikle onay vermem
2 muhtemelen ömrü billah görüşeceksiniz akrAbasınız, umursamayın, umursamazsanız daha az sorun yaşarsınız
3 beni aratan kişiden ben sorumlu olamam ki. Kimbilir hangi sebeple aratmışlar bu da kendinizi yıprattığınıza değmez bence
4 samimiyet derecesine göre değişir sık sık birlikte takılıyorsanız neden olmasın
Kendinizi biraz rahat bırakın ne olacaksa olsun olanlar şu stresli ruh halinden daha fazla yormaz sizi

Eşimin ona verdiği değeri napcaz peki bana yaptıklarını bile bile onu korur nitelikte konuştu ne yapıcam bilmiyorum
Bak ben seni hiç tanımıyorum ama açtığın konulardan,eşini sevdiğini ve fazlaca kıskandığını anlıyorum. Yapabilirmisin bilemiyorum ama yerinde olsam biraz kendimi değiştirirdim,üzerine düşmem mesela bu kadar,kıskansamda bu denli belli etmem,kendi içimde yaşarım ki zaten sen değişmeye başlayınca eşinde ne oluyoruz diyecek,belki sana inat yaptığı şeyleri yaparken iki kere düşünecek yada yapmamaya başlayacak. Biraz rahat ol,kimseyi sevindirme.

1. aile butcesini birlikte değerlendirirdik. ancak karti istemekteki amaci sizden habersiz para harcamak ise o durum farkli.

2. eltini tamamen salla. Çünkü anlattıklarini biliyorum. kizdirmak için yapıyor bile olabilirler.

3. esiniz hoca oldugu icin bakilabilir buradan hic bir sey cikmaz. esinizin aklina karpuz kabuğu sokmayin ;)

4. arkadaslarimin eslerinin numarasi telefonumda varmis. muhtemelen bir sey icin lazim olmustur kaydetmisimdir. arkadaslarimin sarji bitecegi yada bana emanet bir sey vereceklerse diye gorusmusumdur. (Ki öyle arkadaslairmin esleriyle tanissam da isim olmadigi sürece muhabbetr girmem)

Erkekler kadınlar arasındaki konulara müdahil olmak istemezler.Kardeşler olarak eşler iyi anlaşsın isterler.Aranızda ne geçti bilmiyorum ama kötü olmayın diye o şekilde konuşmuş olabilir.

3-hangi sosyal medya aracında gördünüz bunu bilmiyorum ama benim profilime bakan herkesi ben tanımak zorunda değilim mesela, eşinizin de tanımaması çok normal. çok merak ediyorsanız o iki kıza sorun eşimi tanıyor musun niye profiline baktın diye, hayır yani tanısa ne çıkacak bundan anlamadım doğrusu. beni bi sıktı bu sorunuz eşiniz eminim fenalık geçiriyordur sizden.

4- arkadaşlarımın değil eşlerinin sevgililerinin bile telefon numarası olabilir bende, bir sıkıntı görmüyorum bu durumda. aynı şekilde eşimde de arkadaşlarının eşlerinin numarası olabilir.

Şimdiden tşk ediyorum

1.Kartı neden istediğine bağlı evin reisi benim para bende duracak diye istiyorsa avucunu yolar.Ama geçerli bi sebebi varsa veririm.(Ben zırt pırt harcadığım için eşime veriyorum mesela o harcamaz)

2.Evet ben de gıcık olduğum insanların sevdiklerimden uzak durmasını isterim.Ama aralarında öncesinde de yenge kayın ilişkisi varsa buna karışamazsınız.Bir de siz kadını sevmediğiniz en ufak davranışı size batıyor olabilir.

3.Ne alaka değil ben bazen öyle gezinirken bi fotoğraf dikkatimi çekiyo mesela ya da tanıdık geliyo bana girip bakıyorum tanımadığım insanların profiline.Bunu bile mesele haline getirmeniz gerçekten çok saçma.

4.Tabi ki normal karşılarım.Diyelim ki iş arkadaşınız kadın siz o gün düşüp bayıldınız telefonunuzun da şarjı bitti.İş arkadaşınızda eşinizin numarası olsa iyi olmaz mı birbirlerine haber verirler.Geçen gün bi arkadaşımın telefonu bozulmuş kocasına benim numaramı vermiş adam ulaşamayınca beni aradı mesela.Bunda ne kötülük var ki?

Belki elti ve maaş kartı konusunda haklı olabilirsiniz bir nebze ama diğer iki konu çok gereksiz fesatlık ve de kıskançlık.

1.Kartı neden istediğine bağlı evin reisi benim para bende duracak diye istiyorsa avucunu yolar.Ama geçerli bi sebebi varsa veririm.(Ben zırt pırt harcadığım için eşime veriyorum mesela o harcamaz)

2.Evet ben de gıcık olduğum insanların sevdiklerimden uzak durmasını isterim.Ama aralarında öncesinde de yenge kayın ilişkisi varsa buna karışamazsınız.Bir de siz kadını sevmediğiniz en ufak davranışı size batıyor olabilir.

3.Ne alaka değil ben bazen öyle gezinirken bi fotoğraf dikkatimi çekiyo mesela ya da tanıdık geliyo bana girip bakıyorum tanımadığım insanların profiline.Bunu bile mesele haline getirmeniz gerçekten çok saçma.

4.Tabi ki normal karşılarım.Diyelim ki iş arkadaşınız kadın siz o gün düşüp bayıldınız telefonunuzun da şarjı bitti.İş arkadaşınızda eşinizin numarası olsa iyi olmaz mı birbirlerine haber verirler.Geçen gün bi arkadaşımın telefonu bozulmuş kocasına benim numaramı vermiş adam ulaşamayınca beni aradı mesela.Bunda ne kötülük var ki?

Belki elti ve maaş kartı konusunda haklı olabilirsiniz bir nebze ama diğer iki konu çok gereksiz fesatlık ve de kıskançlık.
Aslında fesatlık ve kıskançlık değil çünkü merak ettim kzlar nerden adını duymuşlar da bakmışlar diye o kadar
Ve benimde arkadaşlarımın eşleri var eşim çoğunu tanımaz numaraşarı bende olsa sorun eder bende bu yüzden gereksiz buluyorum

1) Evli değilim ama vermem. Paraya ihtiyacı olursa kendim çeker veririm, onun kartımı alıp çekmesine gerek yok.
2) Eşiniz zaten fazla muhattap olmuyormuş. Rahatsız edici bir durum olabilir ama elti için yapacak bir şey yok. Eşiniz muhabbeti çok abartıyorsa belki uyarabilirsiniz, empati yapmasını sağlayabilirsiniz. "Benim kız kardeşimin eşi bana bunları bunları yapsa, seni umursamasa sen nasıl hissederdin?" gibi.
3) Sosyal medya profili herkese açıksa bakarlar, stalk amaçlı olabilir meraktan olabilir. Eşim abuk subuk yazışmadığı sürece kafaya takmam.
4) Olabilir, arkadaş ortamı falansa. Ama böyle durumlarda genelde çift halinde tanışılır edilir. O yüzden belki garibime gidebilirdi.

Back
X