Anlattıktan sonra pişman olmak

tazegelin22

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
284
51
18
35
Mrb ben kayınvalıdeyle otuyordum ayırdım evimi çok mutluyum Allah'a şükür ama benım sorunum başka Yen'i evimdeyken komşu bi kadın Benimle yaşıt benı oturmaya çağırdı gittim konu konuyu açtı bırlıkte oturdugumuzu soyledım benı konuşturmaya başladılar nasıl oldu falan bu arada bu bayan arkadaşta 4 sene bırlıkte yaşamış kavgalı gürültülü ayrılmış neyse anlattım ben ama herşeyi degıl biraZcık fazla detay verdım çok pısmqn oldum ama onlar herşeylerini anlattılar sımdı bu bayan bana mesafeli davranıyo önemli degıl gerçekten degıl ben ztn ev alıp cıkcam inş arkadaş canlısı biri degılım ama ben pısmqn oldum neden anlattımki ayrıntılı ne gerek vardı dıye kendıme kızıyorum hep bunu yapıyorum arkadaşlık oturmadan özelimi paylaşıyorum

Çok abartılacak bir durum yok ama tabi ki gereksiz olmuş. Yapmazsın Bi daha. Kadını da salla gitsin dengesizmiş işte

boşver onu kafana tak bunu kafana tak hayat çekilmiyor. umursama anlatsa ne olcak sende onun anlattıklarını söylersin

boşver onu kafana tak bunu kafana tak hayat çekilmiyor. umursama anlatsa ne olcak sende onun anlattıklarını söylersin
Ztn benı o durduruyor çünkü onlar çok çok kötü seylerını anlattılar dedıkodularını yaptılar kayınvalıdlerının ben sadece evi ayırma surecını biraz fazla detay vererek esımle olan sorunum anlatmıştım ama yınede çok kızıyorum kendıne

anladım. sen muhatap olma mesafeni koru öyle olunca zannetmiyorum anlatacağını eğer anlatırsada cevabını verirsin artık

İnsan güvendiğim dediğinden bile darbe yiyor bundan yemiyeceğin ne malum

umarım birşey olmaz.

İnsan güvendiğim dediğinden bile darbe yiyor bundan yemiyeceğin ne malum

umarım birşey olmaz.
Darbelik bişey olamaz sadece eşimle yaşadığım sıkıntıyı anlattım dedıkodu yapmadım ben kayınvalıde hakkında anlatılacak pek bişey Yok daha tanımadan etmeden ınsanlara bişeyler anlatmaktan sıkıntı duyuyorum ben

Benim de bir kac kez yaptigim oldu..
Senin gibi cok pisman olmustum.. ama bilerek yaptığım bir olay degildi, agzimda bi anda dokuldu kelimeler..

Ama sen kendin diyorsun hep boyle yapiyorum ozelimi hemen paylasiyorum diye..Bu cok kotu bir aliskanlik..
Bugun olmasa bile başka birgün basina patlar sozlerin...
Konuşmadan önce diyeceklerini kafanda kur oyle konus. Daha etkili olur eminim...

Çok haklısın onlar sordular ama ya anlat nasıl oldu dedıler yoksa ben hıc konuyu acmıcaktım

Çok çok önemli özelimi anlatmadım fakat anlattıklarımı düşünüyorum ne gerek vardı ki o kadar ılerıue o kadar anlatmaya dıye düşünüyorum

Aman anlattın rahatladın . boşver ne takıyorsun

Valla ben de 20 yaşına kadar saf gibi herkese her şeyimi anlatırdım. Sonra baktım hiç iyi bi şey değilmiş bu, 2 yıldır kendimi dizginlemeye çalışıyorum. Dilimin ucuna bi şey gelse aman yesildelisi dilini ısır söyleme diyorum kendime. Siz de zamanla aşarsınız umarım. Biriyle bi şey konuşurken aklınızdan çıkartmayın hiç, ara ara kendinize hatırlatın özelimi anlatmayacağım diye. Zamanla olacak bir şey

Çok tşkler dıkkate Alcam

Yaşadıkların biriktiyse kimseylede paylaşamıyorsan karşına çıkan ilk kişiye dökülüyorsun ama ben çok korkarım gidip yetiştirir karşımdaki diye kimseye güvenmem sadece üç arkadaşım var çok çok güvendiğim bi tek onlar bilir herşeyimi başka kimseye alt tarafımı vermem çünkü insanlar artıl başkalarının mutsuzluklarından besleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…