Anlattıktan sonra pişman olmak

Benım sorunum kendımle hep bunu yapıyorum artık olgunlaşmak istıyorum
Kötü birşey yapmamışsın ki. O kadar olabilir.O daha çok anlatmış belki kendi anlattiklarina daha çok pişman olmuştur ondan böyle davranıyordur.Fazla komşuculuk oynamaya gerek yok ama Bu arada oturmaya çağırma sırası sende çağırmanı bekliyordur belki.Bu sefer o anlatsin sen hep dinle o anlattikça dizine vur ah ah vah vah diye.Bu zamanda böyle olucaksin.

Bence kadınlar bu sohbetleri abartıyor, özellikle yakın arkadaş konusunda. O herseyimi bilir, herseyi anlatirim muhabbetleri lisede bırakılmalı diye düsünüyorum.

Değil tanımadığım insan, en yakın arkadaşım dediğim insana bile "herşeyimi bilir" diyemem. Bilemez çünkü dertleşirsin ama bunun bir sınırı var ve bu herşeyi bilmek bu sınırı aşar. Bu samimiyet filan değil bence.

Çok gizli, çok aşırı özel durumlarım mı var hayır burada konularim var zaten ama arkadasim neden bilsin herşeyi?
İçinizde birikenleri burada yazın bence, böylece ilk sorana dökülmemiş olursunuz diye düşünüyorum.

Tşkler

Eşinizle ve KV. İle olan durumlarınızı kimse bilmesin.. Yorum bile yapmayın
Sevdiğinizi söyleyin hatta.
Konuyu değiştirin o durumda
Naçizane tavsiyelerim

hiç tanımadığınız insanlara çok fazla içiniz dökmemek en iyisi çünkü açıklarını öğrendiklerinde ilk vuracakları yer orası oluyor.Ama olan olmuş anlattıklarınızda yalan yanlış bir şey yoksa birisi duysada ki bundan çekiniyorsunuz sanırım doğru değilmi der geçersiniz.

demekki konuşmaya ihtiyacın varmış, daralmışsın anlatmışsın, karşıdaki de sana benzer şeyler yaşayınca çözülmüşsün takma bu kadar, insanlık hali olabilir, demek ki samimi açık bi insansın tabii bu huyun ilerde başına iş açabilir, bazı kötü niyetli insanlar aleyhine kulanabilir, o yüzden yine de yüzeysel sohbetlerde fayda var

Bunun olgunlukla ne alakası var insanız yani elbette bazı şeyleri paylaşma ihtiyacı hissediyoruz... Ben çok bunalıp şeytan eltime dertlenmiştim düşünün hatun benim her şeyimi döktü. tabi ondan sonra töbe ettim kimseyle konusmayacağım diye ama işte bazı zaman geliyor konusuluyor... bu kadar takmayın kafanıza. kadın iyi lafları almış almış artık işi bitmiş sizle sanki.. var böyle ruh hastası tipler.. takmayın kafanıza...

Paylaşmaya ihtiyaç duymuşsun o anda onlar denk gelmiş
zaten gideceğim diyorsun
fazla yüklenme kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…