cok ıyı yapmıssın akıllı kızmıssınaynen ben de senin gibi dusunuyorum bi insan ne kadar yogun olabilir ki? Anlam veremedigim icin burdan bi fikir alayim dedim. Allah tan niyetini ta bastan anladim da uzatmadim. Guzel bi dille gorusme isini bosverelim dedim ve baglantiyi kopardim. Biraz sasirdi ama bozuntuya vermedi.
En iyisini yapmışsın ama ilerleyen günlerde seni yoklamak için mesaj atabilir, dediğim gibi ilginden hoşlanıyor çünkü, sakın ola umutlanma.aynen oyle yaptim ve iletisimi kopardim
hayir canim hic bir aciklama yapmadan 2-3 saat arayla cevap yaziyor. isi de tel ile konusamiycak bi is degil. Zaten mesai saatlerinde falan hep facebook da online. Ben yazinca boyle yapiyor...Yoğunum? veya müsait değildim gibi şeyler yazıyor mu?
Bazı işyerleri mesai saatinde şahsi telefon kullanımını yasaklar. Öyle bir durum var mı?
Yazmıyorsa mesajları umursamadığını düşünürüm. Hoşlanan insan telefona gelen mesaja tepkisiz kalamaz. İki arada derede cevap yazar.
yok canim fazla kasinti. Yoklayacagini sanmam. Zaten yoklarsa benden biraz zor cevap alir. Ayni sekilde 4-5 saat sonra tek kelime yazarim. Hem mesaji goruldu yapip gec cevap veririm. Anlar oEn iyisini yapmışsın ama ilerleyen günlerde seni yoklamak için mesaj atabilir, dediğim gibi ilginden hoşlanıyor çünkü, sakın ola umutlanma.
Yani işi varsa işim var diyebilir
Ve bunu sürekli yapıyor
Sürekli mi işi var?
Hahahaha olabilir. Belki onun da akil sordugu bi yerler vardir.hemen cevap verme d.tü kalkar demişlerdir erkekler kulübünde
Aynen. Hayatimda ilk defa bi erkege boyle bi adim attim. Bidaha da tovbe. Bi yerleri kalkiyio. Hic gerek yokmuscok ıyı yapmıssın akıllı kızmıssın
bosa guzelım zamanını harcamadın en azından
tam tersi telefonla surekli facebook da orda burda. Adam bildigin egoist bisey cikti.ondan bu hareketleri.Ya seni sallamıyo , ya tele bağlı yaşamıyo....
Ben acikca vazgectigimi soyledim bu adama, sasirdi baya ama belli etmemeye calisti. Hafta ici ayni ortamda olucamiz bi ortam var. Gitmem gerekli. Nasil davranmaliyim?
Boş vermek lazım, ilk etapta sıcak davranıp sonra mesafe koyan insan heyecan arıyordur, uzun ilişki adamı değildir, hayatında biri varken bile dışarıda irili ufaklı flörtlere hayır demez.
Simdi ara ara ayni ortamda olmamiz gereken bi ortam var.nasil davranmaliyim?? Lutfen bi akil
Keşke kızlar dengesiz adamlara hiç prim vermeseler, hayatlarına almasalar onları da azalarak bitseler.
Ama çoğu kız sevgidolu ve mülayim erkekleri reddedip böyle tipleri daha çekici, gizemli bulup elde etmek için hırs yapıyor, bu da onların vurdumduymaz hallerini daha da pekiştiriyor, onları daha da popüler yapıp filmlere konu ediyor. (Issız Adam vs.)
Umarım siz onlardan olmaz, yol yakınken zamanınızı ve kalbinizi kurtarırsınız.
Ben acikca vazgectigimi soyledim bu adama, sasirdi baya ama belli etmemeye calisti. Hafta ici ayni ortamda olucamiz bi ortam var. Gitmem gerekli. Nasil davranmaliyim?
Ona karsi duygusal bi durumum yok sadece begeniden ibaretti. Hayatimda ilk defa bi erkege adim attim. O yuzden tam anlayamadim ne yapmaya calistigini. Bi daha da tovbe zaten. Burdan aldigim cevaplarla emin oldum ego manyagi oldugunu. Hafta ici karsilasirsak o selam atarsa selam der gecerim. Baktim o orali degil bende gecer giderim artik.Karşınızda ilgi manyağı ve heyecan arayan biri var, böylelerine taktik sökmez çünkü onlarda da türlü numaralar mevcuttur.
Madem açıkça vazgeçtiğinizi söylediniz yapılması gereken gerçekten vazgeçmiş ve hiç özel şeyler hissetmemiş gibi davranmak...
Ne tavırlı davranarak "senden yüz bulamadığım için aramızdaki şey başlamadan bitti" izlenimi verin ne de yakın durarak "senden vazgeçtiğimi söyledim ama azıcık sıcak davransan tek sözünle eskisinden de samimi olurum" diye düşündürün çünkü o egosu gereği kafanızı karıştırmak isteyecektir ve en küçük hatanızda başa dönersiniz, bir daha da tepki gösterme şansınız kalmaz gönüllü razı olduğunuz için.
Bu noktada ideal mesafeyi ayarlamanın tek yolu da kendinize bu işin kesinlikle olmayacağı, dengesiz ve şıpsevdi biriyle hayatın geçmeyeceği yönünde bol bol telkinde bulunmak yani ona söylediğiniz bitirme cümlesine gerçekten inanmak, o zaman zaten doğal davranırsınız.
Şu anki düşünceleriniz burada yazılanların da etkisiyle sabit gibi görünüyor ama muhatabınız dengesiz bu nedenle sizin de duygu dünyanızı karıştırmaya çalışacaktır, buna izin vermeyin.
Aynen ben de boyle dusundum. Bu kadar yogunluk nedir yani.Bakan filan mı ya da siyasetçi mi bu kadar yoğun çalışan.
Hikayeden tırışka yani.
Benim şu an görüştüğüm insan bizim tele görüşmelerimiz yüzünden başka yere gönderildi yine de vazgeçmedi konuşmaktan.
Ki daha çok yeniyiz.
Adam seni elinin altında tutma istiyor ama o kadar da hevesli değil görüşmeye.
Çok yoğunsa yazsın.
7/24 çalışmıyor ya bu adam.
Salla.
H.içi de hiçbir şey olmamış gibi davran.
Aynen ben de boyle dusundum. Bu kadar yogunluk nedir yani.
Ya işi gücü vardır ya da telefonuyla çok içli dışlı yaşayan, elinden teli düşürmeyen biri değildir.Arkadaşlar
Yeni tanışılan bir erkek mesajlara 2 saat 3 saat arayla cevap veriyosa bu ne demektir.
(evli veya sevgilisi yok)
mesaj aticani sanmam ama atarsa cevap dahi vermem. Yada 4 saat sonra tek kelime yazarim o anlar zaten...Bildiğim birşey varsa isteyen erkek bunaltıyor bile ilgiden. ama istemeyen bir tarafı kalkmış dengesizlerde aynen böyle tipler. bence ona en iyi cevap onu umursamamak cevap bile vermemek. arada bir mesaj atar nabız ölçer yine aynı olur. sepetle gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?