anlayamadığım bir konu var

Benim anlamadigim erkekler neden boyle oyunlar oynar ki? Hayir yani ne gerek var. Istiyosan istiyorum dersin. Istemiyosan istemiyorum. Bu kadar basit. Bu nedir ki??

bugün karşılaşacağım. bakalım nasıl bi tepkisi olacak?

Karşınızda ilgi manyağı ve heyecan arayan biri var, böylelerine taktik sökmez çünkü onlarda da türlü numaralar mevcuttur.

Madem açıkça vazgeçtiğinizi söylediniz yapılması gereken gerçekten vazgeçmiş ve hiç özel şeyler hissetmemiş gibi davranmak...

Ne tavırlı davranarak "senden yüz bulamadığım için aramızdaki şey başlamadan bitti" izlenimi verin ne de yakın durarak "senden vazgeçtiğimi söyledim ama azıcık sıcak davransan tek sözünle eskisinden de samimi olurum" diye düşündürün çünkü o egosu gereği kafanızı karıştırmak isteyecektir ve en küçük hatanızda başa dönersiniz, bir daha da tepki gösterme şansınız kalmaz gönüllü razı olduğunuz için.

Bu noktada ideal mesafeyi ayarlamanın tek yolu da kendinize bu işin kesinlikle olmayacağı, dengesiz ve şıpsevdi biriyle hayatın geçmeyeceği yönünde bol bol telkinde bulunmak yani ona söylediğiniz bitirme cümlesine gerçekten inanmak, o zaman zaten doğal davranırsınız.

Şu anki düşünceleriniz burada yazılanların da etkisiyle sabit gibi görünüyor ama muhatabınız dengesiz bu nedenle sizin de duygu dünyanızı karıştırmaya çalışacaktır, buna izin vermeyin.
Bugun ayni ortamdaydik ve beni gormemezlikten gelip ben yokmusum gibi davrandi :)

Bugun ayni ortamdaydik ve beni gormemezlikten gelip ben yokmusum gibi davrandi :)

Klasik.

İki gün sonra bu soğukluktan rahatsız olup adım atarsınız diye düşünüyor ya da kendi iletişime geçecek, sıcak-soğuk yapıp kafa bulandırarak dikkat çekmeye çalışıyor.

Bir üçüncü ihtimal de gerçekten yokmuşsunuz gibi sizi umursamıyor, vazgeçtiğinizi söylemenize memnun oldu ve yedekteki kızları değerlendiriyor...

Umarım üçüncü şık doğrudur, siz de kayıtsız kalmışsınızdır ve bu defter kapanır.

Hiçbir hemcinsimin yanına yakıştıramıyorum dengesiz adamları.

Klasik.

İki gün sonra bu soğukluktan rahatsız olup adım atarsınız diye düşünüyor ya da kendi iletişime geçecek, sıcak-soğuk yapıp kafa bulandırarak dikkat çekmeye çalışıyor.

Bir üçüncü ihtimal de gerçekten yokmuşsunuz gibi sizi umursamıyor, vazgeçtiğinizi söylemenize memnun oldu ve yedekteki kızları değerlendiriyor...

Umarım üçüncü şık doğrudur, siz de kayıtsız kalmışsınızdır ve bu defter kapanır.

Tesekkurler.
Burdan aldigim yorumlar ozellikle sizin yorumlariniz dogru adim atmama cok yardimci oldu. Hayatimda ilk defa boyle bi tanisma talebinde bulundugum icin anlayamadim ne yapmaya calistigini. Zaten tanisma isini bosverelim dedigimde 2 saat yazmayan adam aninda cevap verdi. Tamamen ilgi manyagiymis. Hic bulasmadan bitirdim sayenizde...

Klasik.

Saka gibi... soylediginiz yine cikti ve beni aradi

Mesajı görüyor ama vakti o an için müsait olmuyor olabilir sonuçta ne eşi nede sevgilisisiniz.... Kıskanmak neden geç yazdı diye düşünmek yersiz bence benim kocam kocam olduğu halde eve gelene kadar cevap yazmaz bazen uyuz olur üst üste mesaj atarım gelince gene doldurmuşsun der hıı gıcık derim geçer gider..........

Saka gibi... soylediginiz yine cikti ve beni aradi

Arar.

Bir erkek kızdan ilgi görecek sonra dengesiz davrandı diye kız ondan vazgeçecek, o da kendisinden vazgeçilmesini hazmedip hatasını anlayacak da mertçe kızın yolundan çekilecek, bu kafada bir adam olsa hakkında Bir Derdim Var diye konu açtırmazdı burada.

Zaten bunu yapabilecek mertlikte olsa en başından ya "biz birbirimize uygun değiliz" der ve hemen mesafe koyardı ya da ilişkiniz başlar ve huzurlu bir şekilde devam ederdi yani net olurdu, kafanızı karıştırmazdı.

Siz ciğerini biliyorsunuz işte, ona egosunu sizin üzerinizden şişiremeyeceğini gösterin ama tavırla filan değil, bu ona zaafınız olduğunu düşündürür, muhatap olmayarak...

Arar.

Bir erkek kızdan ilgi görecek sonra dengesiz davrandı diye kız ondan vazgeçecek, o da kendisinden vazgeçilmesini hazmedip hatasını anlayacak da mertçe kızın yolundan çekilecek, bu kafada bir adam olsa hakkında Bir Derdim Var diye konu açtırmazdı burada.

Zaten bunu yapabilecek mertlikte olsa en başından ya "biz birbirimize uygun değiliz" der ve hemen mesafe koyardı ya da ilişkiniz başlar ve huzurlu bir şekilde devam ederdi yani net olurdu, kafanızı karıştırmazdı.

Siz ciğerini biliyorsunuz işte, ona egosunu sizin üzerinizden şişiremeyeceğini gösterin ama tavırla filan değil, bu ona zaafınız olduğunu düşündürür, muhatap olmayarak...
Tam aksam isten cikiyodum ki telefonum caldi. Numarasini sildigim icin tanimadim ve actim. Kimsiniz diyince numarami mi sildin dedi. Onun oldugunu o an anladim ve kisa sureli sok yasadim. Neden hemen kestirip attin diyor. Cok yogunsun ondan dedim. Bugun illa 5 dk goruselim dedi. Musait degilim dedim. Yarin o zaman dedi. Yarin dda isim var dedim. O zaman pazar bi sekilde gorusmek istiyorum dedi. Whatsapp dan haberlesiriz dedi. Kesinlikle cevap yazmiycam. Eger onun oldugunu bilseydim telefonu da acmazdim. Adam ilgimi kesince pesime dustu. Tam bir hafta bekledi ve boyle bisey yapti.

Tam aksam isten cikiyodum ki telefonum caldi. Numarasini sildigim icin tanimadim ve actim. Kimsiniz diyince numarami mi sildin dedi. Onun oldugunu o an anladim ve kisa sureli sok yasadim. Neden hemen kestirip attin diyor. Cok yogunsun ondan dedim. Bugun illa 5 dk goruselim dedi. Musait degilim dedim. Yarin o zaman dedi. Yarin dda isim var dedim. O zaman pazar bi sekilde gorusmek istiyorum dedi. Whatsapp dan haberlesiriz dedi. Kesinlikle cevap yazmiycam. Eger onun oldugunu bilseydim telefonu da acmazdim. Adam ilgimi kesince pesime dustu. Tam bir hafta bekledi ve boyle bisey yapti.

Çünkü istediği ya da kaybetmekten korktuğu siz değilsiniz, sizin ilginiz.

Aksi olsaydı ne siz konu açacak duruma gelirdiniz ne de o bir hafta beklerdi.

Buluşma teklifini kabul etseydiniz ya o buluşmaya hiç gelmeyecekti, erteleyip duracaktı ya da en yakın zamanda eski haline dönecek, uzak ve soğuk davranacaktı.

İşte ego böyle pis bir şey.

Çünkü istediği ya da kaybetmekten korktuğu siz değilsiniz, sizin ilginiz.

Aksi olsaydı ne siz konu açacak duruma gelirdiniz ne de o bir hafta beklerdi.

Buluşma teklifini kabul etseydiniz ya o buluşmaya hiç gelmeyecekti, erteleyip duracaktı ya da en yakın zamanda eski haline dönecek, uzak ve soğuk davranacaktı.

İşte ego böyle pis bir şey.
Cok haklisiniz. Yazdiginiz her sey bir bir cikti. Madem oyun oynamak istiyor oynariz bizde...

Back
X