anlayamadığım bir konu var

Yok kapıldığım yok da ilk defa bu kadar tuhafıyla karşılaştım
Buluşma işini boşverelim o zaman yazdım
2 saat yazmayan adam anında döndü ve 'yoğun olduğum için vazmı geçtin bunu mu anlamalıyım' yazmış
Ben de 'vazgeçmek demeyelim de bu kadar yoğunluğun arasına girmeyim' yazdım
'Tutturdun illa olmasın diye peki sen bilirsin ne diyim' yazmış
Adam tırt.

Olayı çok güzel özetlemişsiniz
Birbirimizi biliyorduk ama ilk adımı ben attım
Çünkü etkilenmiştim
ilk etapda çok sıcaktı
Sonradan bi tuhaf oldu

Boş vermek lazım, ilk etapta sıcak davranıp sonra mesafe koyan insan heyecan arıyordur, uzun ilişki adamı değildir, hayatında biri varken bile dışarıda irili ufaklı flörtlere hayır demez.

Keşke kızlar dengesiz adamlara hiç prim vermeseler, hayatlarına almasalar onları da azalarak bitseler.

Ama çoğu kız sevgidolu ve mülayim erkekleri reddedip böyle tipleri daha çekici, gizemli bulup elde etmek için hırs yapıyor, bu da onların vurdumduymaz hallerini daha da pekiştiriyor, onları daha da popüler yapıp filmlere konu ediyor. (Issız Adam vs.)

Umarım siz onlardan olmaz, yol yakınken zamanınızı ve kalbinizi kurtarırsınız.

Arkadaşlar
Yeni tanışılan bir erkek mesajlara 2 saat 3 saat arayla cevap veriyosa bu ne demektir.
(evli veya sevgilisi yok)
Normalde böyle değilse arada böyle oluyorsa bir işi var yada meşgul demektir. Ama sürekli böyleyse seni sallamıyor demektir.

eğer sürekli mesaj atıyorsanız adam fazla ilgiden bunalmış olabilir.
bu kadar üstüne düşmemeniz lazımdı.

ne iş yapıyor bu arada ?

Netenmı :oha: gecın buıslerı yanınzdakı adamdan bulun net ısı sacma

geleceğe dönükte arayıp sorma beklentinizin olmaması demektir. meşgul yada telle uğrasmayan biri olabliri.

bunu hep yapıyorsa, "seni o kadar da önemsemiyorum " ihtimali üzerine düşünülebilir

Sana pek ilgi duymadigini anladım ben

Pesinden kosturmaya calisiyordur, sallama uzerine dusme ve hatta bosver

Sana karşı ilgi duymuyor ama bir yandan da senin onunla ilgilenmen hoşuna gitmiş. İletişimini kesersen iyi yaparsın.

Bi türlü buluşamadık mesela
Çok yoğun çalıştığını söylüyor
Ama bi insan hep mi çok çalışır?
ben buna ınanmıyorum
en yogun calısan kısıler bıle tel gorusmesı yapabılır
esım bıtek toplantıda oturabılır onun dısında bıldıgın kosusturur ama gun ıcerısınde hep gorusuruz
okadar yogun calısan doktorlar bıle telefon gorusmesı yapabılıyor yemesın sımdı yogunum dıye

ben buna ınanmıyorum
en yogun calısan kısıler bıle tel gorusmesı yapabılır
esım bıtek toplantıda oturabılır onun dısında bıldıgın kosusturur ama gun ıcerısınde hep gorusuruz
okadar yogun calısan doktorlar bıle telefon gorusmesı yapabılıyor yemesın sımdı yogunum dıye
aynen ben de senin gibi dusunuyorum bi insan ne kadar yogun olabilir ki? Anlam veremedigim icin burdan bi fikir alayim dedim. Allah tan niyetini ta bastan anladim da uzatmadim. Guzel bi dille gorusme isini bosverelim dedim ve baglantiyi kopardim. Biraz sasirdi ama bozuntuya vermedi.

Erkek olsaydim o ben olacaktim. Telefonu atiyorum kenara bir bakiyorum bilmemkac bildirim bilmemkac cevapsiz...

Boş vermek lazım, ilk etapta sıcak davranıp sonra mesafe koyan insan heyecan arıyordur, uzun ilişki adamı değildir, hayatında biri varken bile dışarıda irili ufaklı flörtlere hayır demez.

Keşke kızlar dengesiz adamlara hiç prim vermeseler, hayatlarına almasalar onları da azalarak bitseler.

Ama çoğu kız sevgidolu ve mülayim erkekleri reddedip böyle tipleri daha çekici, gizemli bulup elde etmek için hırs yapıyor, bu da onların vurdumduymaz hallerini daha da pekiştiriyor, onları daha da popüler yapıp filmlere konu ediyor. (Issız Adam vs.)

Umarım siz onlardan olmaz, yol yakınken zamanınızı ve kalbinizi kurtarırsınız.
yorumlariniz icin tesekkur ederim. Guzel bi dille baglantiyi kopardim. Adamin niyeti bana bulmaca cozdurmek. Hic ugrasmaya degmez

Back
X