Anlayamadim

fromrainforest

......
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
818
1.031
Arkadaslar anlatmaya caliscam derdimi insallah duzgun anlatabilirim...biraz karisik cunki..
Kafama takildi ve iki gunden beri bunu dert edindim kendime.. 5 6 sene onceki kankalarimdan bir tanesi ( ben suan ona cok uzagim eskisi gibi gorusemiyoruz..telle de konusamiyoruz sartlardan dolayi...whatsapp ve facebooktan anca o da bayramlarda) 20 gun once facebooktan resmime yorum yapti konustuk ve whatsappten bayramini kutladim o da kutladi..sadece 20 gun sonra dogum gunu bildirisi geldi facebooktan yazdim duvarina dogum gunu mesajimi...sonra hic haber gelmedi ondan..derken 2 veya 3 gun sonra girdim facebooka merak etmistim bunu hic haber etmedigi icin bi de ne goreyim benim haricimde herkesin yorumunu begenip yorum yapmis benimkine hic bise yapmamis...ama 20 gun icerisinde yasanan bisey yok..sadece soyle bi durum var ondan sonra tanistigim ve onu da tanistirdigim bi arkadasla arkamdan attigi icin ve soyleme dedigim seyleri sagda solda soyledigi icin konusmuyorum artik...bu arkadas magduru oynamayi cok sever...bu kiz onu etkilemis olabilir...onunla gorusuyolar surekli..simdi ne yapmaliyim

A) niye boyle yaptigini sormalimiyim eski kankama

B) diger arkadasin soylediklerine inanip bana olaylari sorma geregi bile hissetmeden facebookta herkesin gorebilecegi bi ortamda beni rezil etmeye calistigi icin hic hicbisey yazmamalimiyim

Zaten arkadaşlık diye birşey kalmamış ki?
Yok yere suyu bulandırmanın ne mantığı var.
Sen bile demişsin"eski"kanka diye.
Salla gitsin, kim nasıl mutluysa. bunu da dert etmeyin kendinize.

B şıkkını anlamadım. sadece sizin mesajınızı beğenmedi ve cevpalamadı diye mi rezil etmiş oldu ? ben mi yanlış anladım.
bende kendime detaycı ve herşeyi kafasına takan biri sanırdım. cevaplamadıysa kendi bilir. siz niye rezil olmuş oluyorsunuz ki..
ayrıca onunla konuşmadan sormadan tüm bunların nedenini asla öğrenemezsiniz.

Zaten görüşmüyormuşsun sil uğraşma hı içimde kalacak diyorsan mesaj at ama beni rezil ettin fln çok saçma sadece dedikodu olayını açıklığa kavuştur o kadar.

Zaten arkadaşlık diye birşey kalmamış ki?
Yok yere suyu bulandırmanın ne mantığı var.
Sen bile demişsin"eski"kanka diye.
Salla gitsin, kim nasıl mutluysa. bunu da dert etmeyin kendinize.

Valla hicbisey yasanmadan milletin lafiyla insanlar garip garip davraniyolar ben de arkadaslik nereye gidiyo cozemedim...benim insanlardan fazla bi bejlentim yok...

B şıkkını anlamadım. sadece sizin mesajınızı beğenmedi ve cevpalamadı diye mi rezil etmiş oldu ? ben mi yanlış anladım.
bende kendime detaycı ve herşeyi kafasına takan biri sanırdım. cevaplamadıysa kendi bilir. siz niye rezil olmuş oluyorsunuz ki..
ayrıca onunla konuşmadan sormadan tüm bunların nedenini asla öğrenemezsiniz

Ortak arkadaslarimiz var is yerinden..facebookta duvarina yazildi dogum gunu kutlamasi..herkese cvp verdi bi bana cvp vermedi..dolayisiyla insanlar bi sorun oldugunu dusenecekler...ama sorunun ne oldugunu ben bilmiyorum bile:))sadece diger dedikodu torbasi gevsek agizli kizdan etkilenmis olabilir diye tahmin yurutuyorum..b sikkinda da diyorum ki acaba sirf ona inanip bana olayi sorma geregi bile hiseetmeyen bi insana hic donmesem mi ben...

yazdıgını gerı sıl
sana yazarsa cevap verme
canın ısterse yaz ısterse yazma
herkese deger verme
bu kadar bol bol dagıtırsın degerı sonra nefret ettırırler sogursun ınsanlardan

Zaten görüşmüyormuşsun sil uğraşma hı içimde kalacak diyorsan mesaj at ama beni rezil ettin fln çok saçma sadece dedikodu olayını açıklığa kavuştur o kadar.

Onun amaci aslinda milletin karsisinda beni rezil etmekti..yoksa sorunu olan insan whatsapptan veya facebook ozelden yazacakkken neden boyle bir tepki versin...ama kendini bi halt zannetmesine izin vermicem onunla polemige girerek..ben de senin dedigin gibi sadece' sorun ne' diye mi yazsam diye dusundum sadece

Ortak arkadaslarimiz var is yerinden..facebookta duvarina yazildi dogum gunu kutlamasi..herkese cvp verdi bi bana cvp vermedi..dolayisiyla insanlar bi sorun oldugunu dusenecekler...ama sorunun ne oldugunu ben bilmiyorum bile:))sadece diger dedikodu torbasi gevsek agizli kizdan etkilenmis olabilir diye tahmin yurutuyorum..b sikkinda da diyorum ki acaba sirf ona inanip bana olayi sorma geregi bile hiseetmeyen bi insana hic donmesem mi ben...

tamam o kadarını anladım. sadece rezil etmek demişsiniz ya.. onu kendimce abartı buldum o kadar. yani fazlaca takılmışsınız onu demek istiyorum.
kafanıza bu tavrı çok takıldıysa, dediğim gibi tahminlerle gerçeğe ulaşamazsınız, sormanız gerek.
umrunuzda değilse denildiği gibi sallayın gitsin.

yazdıgını gerı sıl
sana yazarsa cevap verme
canın ısterse yaz ısterse yazma
herkese deger verme
bu kadar bol bol dagıtırsın

4 gun falan oldu goren gordu zaten simdi silsem dusunecek ki demek ki duvarima geri dondu bakti...soyle yapsam daha mantikli degil mi hic tepki vermemek yani ben senin duvarina bile bakmadim..umrumda degilsin izlenimi vermek..yani o gonderiyi de geri almasam..yazarsa da hic cvp vermesem..

en mantıklısı hıc bırsey yapmamak evet
yanı sorun ne dıye de yazma bence
sorunu varsa kendısı yazsın senın onunla hıc bı sorunun yok kı cunku
hıc kafana takma bellıkı sen onu daha cok onemsemıssın

Bazen bildirim gitmiyor ama, gecen bende arkadasımın duvarına dogumgünü Mesajı yazdım beğenmemiş yorumlamamış, acıkcası neden yazmadı diye düşünmedim o_O bildirim gitmemiştir diye düşündüm, cünkü aramızda bisey yok, sonrasında baska bi paylaşımıma yorum falan yaptı. Belki senin arkadasınada bildirim gitmemiştir ama senin arkandan konuşması falan kişiliğinin ucuzlugunu gösterir, yorum yapsa beğense bile fazla muhabbete girme derim

|bella donna ben zaten sosyal medya arkadasligindan cok hoslanan bi insan degilim fakat bulundugum yerden dolayi insanlari arayamadigim icin facebookun ozel messenger kismini kullaniyorum iletisim kurmak icin insanlarla...cok yakin arkadaslarimla da whatsappten gorusuyorum..cok kullanmadigim icin facebooku cok bilmem..iki ayda bi kapak bi de profil resmini degistiririm o kadar...ve insanlari benim resmimi begendi begenmedi seklinde de degerlendirmem...ama bu olay farkli...dogum gununu kutladim faceboktan sonra bi an icin aklima takildi kIzI taniyorum cunku hicbisi yapmasa whatsappden bana donerdi..sonra anam bi bakayim bunun duvarina..25 kisi kutlamis dogum gununu...20 kisiye yorum yapmis karsiliginda ...bikac kisiyi sadece begenmis...sadece benim kutlamama hicbisey yazmamis...bildirim duvarinda duruyo gittigi belli...

X